Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birikim için araba yükseltmek mi yoksa her ay çeyrek alıp biriktirmek mi
Yanlış olduğunu düşündüğün yaşanmışlıklardan ders çıkarmak ve somut ve sürülebilir adımlar atmak çok önemli aksi takdirde sil baştan bir kısır döngünün içerisinde bulursun kendini
Sürekli kıyafet, aloyorsanız, muhtemelen gardrobunuz oturmamıştır daha. Ben gardrobumu tamamladım, artık kıyafet almıyorum. Aldığımı da, kaliteli alıp senelerce giyiuorum. Ayakksbılarımı da tsmamladım. Yırtılmadığı sürece onu da almam. Çanta tek eksiğim siyah şık bir çantaydı, onu da bugün aldım. Çanta defteri de kapandı.
Sürekli kıyafet, aloyorsanız, muhtemelen gardrobunuz oturmamıştır daha. Ben gardrobumu tamamladım, artık kıyafet almıyorum. Aldığımı da, kaliteli alıp senelerce giyiuorum. Ayakksbılarımı da tsmamladım. Yırtılmadığı sürece onu da almam. Çanta tek eksiğim siyah şık bir çantaydı, onu da bugün aldım. Çanta defteri de kapandı.
Şu sıralar Bilirkisilik eğitimleri veriliyor temel Bilirkisilik eğitimi alıp bir adliyeye kaydolup bilirkişi olabilirsiniz. 4bin TL’ye ben aldım. Henüz kaydolmadım başka yoğunluğum var.
Ama dosya başı 3-4 bin alıyorlar ayda 1-2 dosya gelse bile biseydir