• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretim Üyesine aşık olmak ?

Öyle demeyin bazı öğretim üyeleri var ki Johnny Depp'ten hallice :KK53:

Bende de o tarz bir durum olur gibi oldu, sonra baktım liseden yeni mezun olup gelenler "ay çok yakışıklı yaaağğ" diye adamın etrafında geziyor, rezil olmamak için vaçgeçtim.

Bu konuda sana bir hikayem var.

Arkadasım üniversitede ögretim üyesi, su an görüsmüyoruz. En son dugununde görüstük. Kendi gibi bir ögretim üyesiyle evlendi. Cocuk arkadasımdan önce üniversitede ögrencilerinden biriyle ilişki yasamıs kısa bir süre önce, epey bir süre ve hatta birlikte olmus. Tüm fakülte biliyor imiş ayrıca. Arkadasıma da evlenmeden önce, o kız öylesine bir seydi demis ve de ikna etti arkadasımı. Yani o kadar zaman kızla oynadı; güzel, kariyeri parlak birini görünce de alttan girdi üstten cıktı, cat diye evlenme teklif etti. Böyle rahat ve rezil insanlar...Yani arkadasına ciddi bakmayabilir ögrencisi diye en basından. Sallayıp basından atabilir. Tam tersi de olabilir elbet. Kısmet...

bir universite klasigi.. simdi genelimiz 'bosa umitlenip uzulmesin' deriz ama arkadas inatla hayal kurup, filmlerin de etkisiyle, olabilecegine inanip umutlanmaya devam eder..
ve hocasi ilgisini anlarsa bsylerin olabilecegine daha da inanir kendince.. hoca anlar ilgisini evet ama sonuc daha bi husran olur.. ozellikle mantikli biriyse, kendini riske atmaz.. cunku duyan birileri yakistirmaz; toplumumuz boyle..

yaa bizim okulumuzda da nerden baksan 2300 kız vardır, üç tane de yakışıklı hoca :) %80i o üçünden birinden hoşlanmıştır zamanında :)

Bu konuda sana bir hikayem var.

Arkadasım üniversitede ögretim üyesi, su an görüsmüyoruz. En son dugununde görüstük. Kendi gibi bir ögretim üyesiyle evlendi. Cocuk arkadasımdan önce üniversitede ögrencilerinden biriyle ilişki yasamıs kısa bir süre önce, epey bir süre ve hatta birlikte olmus. Tüm fakülte biliyor imiş ayrıca. Arkadasıma da evlenmeden önce, o kız öylesine bir seydi demis ve de ikna etti arkadasımı. Yani o kadar zaman kızla oynadı; güzel, kariyeri parlak birini görünce de alttan girdi üstten cıktı, cat diye evlenme teklif etti. Böyle rahat ve rezil insanlar...Yani arkadasına ciddi bakmayabilir ögrencisi diye en basından. Sallayıp basından atabilir. Tam tersi de olabilir elbet. Kısmet...
Cok dogru canim hocanin biseyden haberi yok zaten pek de umursamiyor dogrusu

Ben ne bahtsız bir ogrenciydim be, eğitim hayatım boyunca hiç genç öğretmenim olmadı.. universitede bile 40 yaşın altında yoktu.. ah ah bi ogretim uyesine aşık olamadım..

Merhaba kizlar
Bugünkü konumu arkadaşıma fikir bulmak için açıyorum. Okulumuzda ki öğretim üyesinden cok fena hoşlanıyor kendisi ama nasil konusabilir ne diyebilir nasil dikkatini çekebilir bilemedik bize bir yardımcı olabilir misiniz :)
Aferin size, ders geçmenin en kolay yolunu bulmuşsunuz.
Bravo.

Arkadaxin bu hoslantiyi avantaja cevirsin. Onun dersine cok calisip, herseyi yalayip yutsun. Hem fena mi hocanin sayesinde ders calismis olacak. Daha ileri bisi zaten olmaz. Akil var mantik var, IS ETIGI diye bisey var. Onun kalkip ogrencisine baska gozle bakmasi buna aykiri. O tuzden arkadasin bosuna beklenti icerisine girmesin birseyler olabilir diye.

hicbir sey yapmasın, derslerine calıssın,
su an ortak tek paydaları aynı bölüm olmaları.

diyelim ki dediginiz gibi ilgisini cekti, peki ya sonra?
adam sapık ve ayrıldılar... bu sefer de "hoca bana taktı" durumu olsa, notlarına yansısa ne yapacak?

kası gozu ses tonu bilgisi... bunlar ilk basta etkileyici olabilir keza ogretim uyelerinde goze carpan sey de bu oluyor genelde.
ama tanıdıktan sonra ne kadar bos beyin demeye basladıgınız vakit sonuc husran...

Şu Üniversite öğrencilerinin Öğretim Görevlisi/Üyesi vs vs kişileri hedef alır biçimde ki hisleri cidden can sıkıyor arkadaşlar.Yüzlerce öğrencim var, bunların yarısından çoğu erkek, 18-23 yaş gurubu ve takdir edersiniz ki hepsine kardeşim gibi davranmaya çalışıyorum ve bir yandan da mesafe koyuyorum ama ne yazık ki, mektup yazıp oda kapımın altından atanlar, derste hülyalı hülyalı bakanlar, hediye vermeye çalışanlar, numaramı bulup saçma sapan ota çiçeğe mesaj yazanlar var aralarında.

Ciddi manada bunalmış durumdayım.Benim yerime bir erkek eğitimciyi koyun, yine aynı şey bir farkı yok. Evet aşk sevgi bunların hepsi güzel hisler ama işin içine eğitim girince hiç hoş olmuyor ve bizi zor durumda bırakıyorsunuz bilesiniz.

Back
X