Öğretmen anne adaylari yardimmm

Cgdm5627

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
23
9
88
33
Arkadaşlar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var. Su an 7 aylik gebeyim ve maddi sıkıntılardan dolayi calismam gerek. Atanamadim ve bu yuzden özel sektorde öğretmenlik yapmayi düşünüyorum. Fakat iki ay sonra dogumum olacagindan ondansonraki surec nasil olur kestiremedigimden ne yapacagimi bilemiyorum. Sizce dogumdan ne kadar sonra calisabilirim yada bebek yenidogan olduğundan neler bekliyor beni ayni zamanda calisabilir miyim yardim lütfen:(

Doğumunuza iki ay kala sizi ise baslatacağını söyledi mi kurum Size? Çünkü özeller kolay kolay kabul etmez malum doğum sonrasında da izniniz devam edecek. 1 dönem bile doğru düzgün çalışmış olamayacaksiniz

Arzummert'in dedigine katiliyorum. Bana da durum karmasik geldi.
Bende 6. ayin sonundayim. Surec soyle; toplamda dogumdan 8 hafta once, 8 de sonra dogum iznin var. Doktor raporu ile doguma son 3 hafta kalasiya calisabiliyorsun. Kisaca dogumdan sonra aslinda 15 hafta kullaniliyor.
Sonrasinda ise devlet ya da universite hastanesinden de rapor alip ( logusa depresyonu- gribal enfeksiyon gibi bahaneler uretip) sureyi uzatiyorlarmis. Bu sureyi uzatmak benimde cok aklimda ama nasil bulacagim o doktoru bilmiyorum. Bu arada sigorta girisinin mutlaka olmasi gerekiyor. Bir tanidigim sgk telefonla arayip ogrenmis. Deneyebilirsin.

Back
X