Doğuma Hazırlık öğretmen anneler izininzi nasıl kullanacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de ekimde doğum yapıcam ve 2.dönemi raporla falan geçirmem gerekli çünkü okulum uzak. Eğer 6 aya çıkarsa müthiş olur.
Bir sorum var şu anda 33. haftadayım ve malum okul tatil olduğundan izin işlemlerini başlatmadım. Yoksa okula haber vermem mi gerekiyor?

cnm 32. haftanda dr.undan çalışabilir raporu alman lazım bildiğim kadarıyla dr.un sana sormadımı çalışıyomusun die.. müdür veya bağlı olduğun memi arayıp bir sor istersen

cnm 32. haftanda dr.undan çalışabilir raporu alman lazım bildiğim kadarıyla dr.un sana sormadımı çalışıyomusun die.. müdür veya bağlı olduğun memi arayıp bir sor istersen

Gerçekten çok sağol çünkü sabah hemen okulumu aradım malum bilgi için. Sonra hemen doktora. Bugün yazacaklar raporu artık pazartesiye kaldı. İyi ki sormuşum yoksa hafta kaybım olacakmış sanırım. Bir de 37. haftada '' çalışamaz raporu'' alıcam? Aydınlatırsan sevinirim.

Evet 37.haftanda "çalışamaz raporu" alıyorsun, ardından doğum olunca doğum raporunu da okula ilettin mi tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…