netten araştırdım aradığını söylediği şube tavukçu çıkıyor.
Evlere gelip ne görüşmesi yapacaklar ki? Böyle bir araştırma olsa okulda yapılır topluca tek tek ev gezmezler diye düşünüyorum ama. Bilemeyeceğim yine de.
Not: Hiçbir kategoriye girmiyorum bu arada. :)
Kiz acma kapiyi sakin deliye manyaga, ortalik kotu. Tavukcuymus da bak seni yolmaya geliyorlar besbelli
arkadaşlar mrb.
eğitim ve araştırma merkezlerinin öğrencilerin evlerine gidip sınavlarda başarılı olması için vs gibi konularda görüşme yaptığını duyan bilen var mı?
bugün büyük oğlum için arandım küçüğünde gösterisi vardı telaşe içinde birazda baştan savmak için p.tesi olsun o zaman dedim .
şimdi aklıma geldi netten araştırdım aradığını söylediği şube tavukçu çıkıyor.
okulu aradım böyle bir çalışmadan haberleri olmadığını söylediler..
gelip bizi soyacaklar mı nedirşüpheye düştüm..
Öyle bir çalışma duymadım. Ortaokul da öğretmenim
Ararlarsa merkezin adresini isteyin biz gelelim deyin sonra da polise adresi verirsinizbende konuyu açmadan okulu aradım müdüre de sordular o da duymamış..
nasıl boşluğuma geldi hayret birşey sinir oldum iyice..
Tavukçu çıkması çok ironik yalnız açma kapıyı sakın
Peki adresinizi nerden biliyorlarmış?
Hemen polisi arayın kesinlikle belliki dolandırıcılar.yok adres bilmiyorlar uzun uzun anlatmak istemedim önce annemi aramışlar o da ben anneannesiyim deyip benim telefonumu vermiş ama o arada kadın ikna etmiş onu bende yapılsın bende bulunayım deyip kendi adresini vermiş..bizim adres değil ama annemin adresi biliyorlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?