öğretmen arkadaşlar lütfen bakar mısınız?acilllll

evli ise ne olmuş

evlilik iş hayatında bir mertebe mi

evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum

böyle bir ayrım olur mu diye
Benim için mertebe, yuvasının düzeni için rica etmiş, şart koşmamış.
Ayrıca gece şehir dışına gitmeyi ve diğer şeyleri karıştırmıyorum ben.

Benim için mertebe, yuvasının düzeni için rica etmiş, şart koşmamış.
Ayrıca gece şehir dışına gitmeyi ve diğer şeyleri karıştırmıyorum ben.

İkinci cümlenizi anlamadım; zira o benim yaşadığım örnekti; bana böyle demişlerdi dedim.

Bekar olanın evde bekleyeni mi var; ben gece şehir dışına gidiyorum eşim evde yalnız kalıyor; yemeği; çamaşırı vs kalıyor da diyebilirim o zaman; yuvamın düzeni

Söylemek istediğim şu; iş hayatı eşit şartlarda olmayı gerektirir; eşi akşam evde olmuyor; bu nedenle bu kişiye şu saatler arasında boşluk yaratalım da eşi ile görüşsün gibi bir şart getirilemez ki

En fazla rica eder; ayarlayabilirlerse olur

Ben istedim ama yapmadı; onlar bekar onların özel hayatı önemli değil gibi bir mantık olmaz ki; bekar olan da ben sevgili bulmalıyım; günün ortasını boş bırakın derse makul olur mu

Haklısınız, şart getirilemez ama benim saçma bulduğum gelen ücretli öğretmenin şart koşması.
Onun koştuğu şartlar dinlenmiş ama, yuvası bozulan kadrolu öğretmeninki dinlenmiyor.
Ya ikisininki de dinlensin, ya da ikisi de reddedilsin, haksızlık olmuş.

bende bu konudan çok çektim hala da çekiyorum
ne zaman gidilmek istemeyen bir toplantı seminer olsun sen bekarsın daha rahat gidersin çocuk kreşten gelecek benim evde olmam lazım diyerek bana paslarlardı
bir de en düzensiz program benim ki olur genelde

neyse konu sahibinin konusuna gelince bir defa bizim bir öğretmen çok zıtlaştı müdürle bana böyle program veremezsiniz böyle olmaz şikayet edeceğim ders programımın arasında boşluklar var diye
o zaman adam da madem öyle diyerek hafta da otuz saat ders yazdı ayrıca rehberlik ekledi kadın haftanın her günü sabah akşam okula gelmek zorunda kaldı

bir de değil ders yarım günden sonra idari görev yazar mecbur dersten sonra evrak işi yaparsın böyle bir hak var
yani şikayet etme hakkınız bile yok maalesef

müdürle takışmak faydadn çok zarar getirir.

bekar evli ayrımı mı var. o zaman evliyse düzeni varsa çalışmasın

Belki kpss kursuna gidecektir öğleden sonraları.

Bekarlar ve ücretli öğretmenler ırgat çünkü. Hele bekar ve ücretli öğretmense ağzini bile açmamali.

Yahu ben ücretli çalişirken, ben de sabahtan istedim. Kazandiğim 3 kuruş yetmediği için, öğleden sonra dersanede öğretmenlik yaptim. Neden buradaki ücretlinin de şart sunmasi ayri bir şuursuzluk olsun ki?

Bir de bekarlarin hayati yok sanirim? Evli olunca ne oluyor? Legal olarak sevişebiliyorlar diye, neden onlara iltimas geçilsin? Bekarlarin da ailesi, sevgilisi var. Konu sahibi sirf evli diye öğlen dersine girmesin, ama bekarin işi ne? Şaka gibi cidden..

Asil bu dusunce yapisi suursuzluk. Ucretli olunca ne oluyor? O da sizle ayni isi yapiyor orada. Ablam atanamayan okul oncesi ogretmeni. Suan ucretli ogretmenlik yapiyor tam 26 ogrenciye. Tabii ki de kadrolular gibi dile getirecek. Ayrica ogretmenlerin evli ve cocuklu olmasi kimseyi baglamaz kime ne yani. Her is yerinde var bu ben evliyim e napalim bize mi evlendin diyesi geliyo insanin. Is yerinde herkes esittir.

Dikkat ettiyseniz ''şart sunması'' şuursuzluk dedim.
İnsan rica eder, değil mi?
Şart sunmak ne demek?
Sorun sabahtan istemesi değil, tutup da sabah diye tutturması.
Öğleden sonra dersanede çalışacak bir öğretmen gelip benden bunu rica etse ben seve seve anlayışla karşılarım.
Ama şart koşsa ben de işi yokuşa sürerim.

Ben bu durumu şart koşmasına şuursuzluk dedim ve sizin lafınızla düşüncemi değiştirecek değilim.
Ayrıca ben de ücretli öğretmenlik yapacağım ve diğerleriyle aynı işi yapıyor olacağım ama burada ücretli kadrolu ayrımı yapmıyorum. Bir düzen varken gelip bunu şart koşarak bozması onu haklı çıkarmaz.
Niye açıklama da yapıyorsam.

Ben evli çalışanlara anlayış gösterilebilir diyorum.
Kurdukları aileye karşı bir sorumlulukları var ama sizin anladığınız buysa yapacak bir şey yok.
bekarsın diye akşamın 5indeki işe sana kitlerler, her şeyden kaçarlar. niye bekarım diye sorumluluğum yok mu yani bekarların hayatı yok değil mi ?

bekarsın diye akşamın 5indeki işe sana kitlerler, her şeyden kaçarlar. niye bekarım diye sorumluluğum yok mu yani bekarların hayatı yok değil mi ?
Şimdi de buradan ''Evli öyleyse sömürebilir'' manasını mı çıkardınız?
Hı hı, evet, aynen öyle, katılıyorum, haklısınız, size iyi günler.

şart sunması da normal. özel sektör gibi düşünebilirsin ücretli öğretmenin şartı sabah olursa yerine getirilmeze çalışmaz ama ben devlet memurysam yapmak zorundayım şart sunamam. çok mantıklı ücretlinin şart sunması

Şimdi de buradan ''Evli öyleyse sömürebilir'' manasını mı çıkardınız?
Hı hı, evet, aynen öyle, katılıyorum, haklısınız, size iyi günler.
kimsenin söürülmesine gerek yok adalet olsa yeterli. hı hı evet ne kadar ergence cümledir. inşallah öğrencilerinzile böyle konuşmuyorsunuzdur yazık çocuklara

kimsenin söürülmesine gerek yok adalet olsa yeterli. hı hı evet ne kadar ergence cümledir. inşallah öğrencilerinzile böyle konuşmuyorsunuzdur yazık çocuklara
Haşa, zaten ben sizin kadar mükemmel bir öğretmen olabilir miydim?
Haklısınız yazık benim öğrencilerime.. Çok ergence konuşuyorum, sınıfça yerlerdeyiz biz.
Ayrıca ben şu an gönüllü öğretmenlik yapıyorum, öğrencilerim sadece çocuk değil, koca kadınlar da var.

Binlerce atanamayan öğretmen varken insanlar bu uğurda yıllarını heba ediyorken sizin bu isteğiniz kusura bakmayın ama biraz abartı buluyorum.

Hiç bir meslekte bu rahatlık yok yanı hiç bir polis asker doktor ya da bankacı bana şu saat nöbet yazmayın ya da şu saatler çalışmak istiyorum diyebiliyor mu?

Ayrıca müdürlerin de böyle bir zorunluluğu yok. Brans öğretmenlerine boş gün ayarlar mudur, bana pazartesi ya da cuma ayarlayın denir v.s.

Bence çalışma saatlerinizle değil de nasıl daha fazla verimli olabileceginizle ilgilenin.

Not: evet ben de öğretmenim...

bu problem zümrenin kendi arasında çözebileceği bir problem ,oturup adaletsiz bir program yapıldığı,size yardımcı olmaları gerektiği,mağduriyetin giderilmesi için neler yapılabileceği konuşulmalı hocam ,müdür en son çare.. öğretmen arkadaşlarınızla samimiyet düzeyinizi bilmiyorum fakat arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun ve programlarımızı karşılaştırın ,en nihayetinde benim de sorumluluklarım var minvalinde bir konuşma çare olacaktır kanımca..
ücretli öğretmen mevzusuna gelince,bir ücretli öğretmen olarak diyebilirim ki öne sürülen çalışma şartı inanın gerekli,80 alıp da atanamayan bir kadınım,dolayısıyla kpss belası ile boğuşurken elde olan zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek zorundayım,Allah'a şükürler olsun şu güne kadar gerek idarem gerek öğretmen arkadaşlarımla bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım ,karşılıklı hoşgörü ile çözdük hep(hasta olunca nöbetine yardım etmek,angarya öğretmenlik mevzularında elden geldiğince paylaşmak gibi ) eğer görev yerindeki saatler uymuyorsa elbette şart sunmalı öğretmen ,çözülebiliyorsa çözülmeli çözülemiyorsa saatleri uyan başka bir ücretli öğretmenle yola devam edilmeli ,sizin bu konuda faşizan düşündüğünüzü de sanmıyorum ,serzenişiniz yapılan haksızlığa çünkü..

Bağışlayın, ben mühendisim, şimdi tefe konmayayım ama bu 6/5 dersleri her neyse, eninde sonunda bunları biri almayacak mı? Yani size verilince haksızlık, başkasına verilince normal olamayacağına göre; bu 5., 6. sınıflar okula gitmesin mi? Öğleden sonra ders olmasın mı? Biri illa ki girmeyecek mi bu çocukların dersine?

Bir de yuvası bozulma tabirine çok güldüm; biz eşimle her gün en az sabah 7-akşam 7 dışarıdayız. Eve sabaha karşı geldiğimiz, şehir dışına göreve gittiğimiz zaman olur. Bu durumda sanırım biz evli değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…