- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Benim için mertebe, yuvasının düzeni için rica etmiş, şart koşmamış.evli ise ne olmuş
evlilik iş hayatında bir mertebe mi
evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum
böyle bir ayrım olur mu diye
Benim için mertebe, yuvasının düzeni için rica etmiş, şart koşmamış.
Ayrıca gece şehir dışına gitmeyi ve diğer şeyleri karıştırmıyorum ben.
Haklısınız, şart getirilemez ama benim saçma bulduğum gelen ücretli öğretmenin şart koşması.İkinci cümlenizi anlamadım; zira o benim yaşadığım örnekti; bana böyle demişlerdi dedim.
Bekar olanın evde bekleyeni mi var; ben gece şehir dışına gidiyorum eşim evde yalnız kalıyor; yemeği; çamaşırı vs kalıyor da diyebilirim o zaman; yuvamın düzeni
Söylemek istediğim şu; iş hayatı eşit şartlarda olmayı gerektirir; eşi akşam evde olmuyor; bu nedenle bu kişiye şu saatler arasında boşluk yaratalım da eşi ile görüşsün gibi bir şart getirilemez ki
En fazla rica eder; ayarlayabilirlerse olur
Ben istedim ama yapmadı; onlar bekar onların özel hayatı önemli değil gibi bir mantık olmaz ki; bekar olan da ben sevgili bulmalıyım; günün ortasını boş bırakın derse makul olur mu
bende bu konudan çok çektim hala da çekiyorumbazı öğretmen arkadaşlar ne zaman bayram toplantı vs...gibi görevler olsa ay bizim çocuğumuz var,kreşi var,okulu var,dıdısı var bıdısı var deyip çocuksuz olanları o görevlere yollamak isterlerdi.bir kaç yıl bu böyle gitti en son bir arkadaş babamın hayrına mı yaptınız o çocukları bıktık artık dedi patladı toplantıda.çok haklıydı.
bu hep böyledir,ay biz evliyiz ay biz çocukluyuz bekarlar yapsın çocuğu olmayanlar gitsin vs..sanki benim için evlendin benim için anne oldun.
bekar evli ayrımı mı var. o zaman evliyse düzeni varsa çalışmasınÜcretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
Sen evli bir kadınsın, bir yuvan ve düzenin var.
O bekar mı? Bekarsa hiçbir engeli yok ne olur ki öğlen dersine girse, git hakkını sonuna kadar ara, gerekirse çirkeflik yap.
Aile düzenim bozuldu de.
Edit: Müdür yalan söylüyor, yaptığı program bozulmasın diye ya da yanlışlıkla size o programı verdi, hata ettim dememek için tutturuyor.
Ayrıca ücretli öğretmeni neden araya sıkıştırdığınızı anlamadim. O kadar derse girip, 3 kuruş aldığı için, sabahtan işi bitsin istemiştir. Hatta öğleden sonra başka bir kurumda çalişiyor olmasi da muhtemel. Aynisini ben yapmiştim, oradan biliyorum.
Program yüzünden şikayet, ücretliyle kiyas filan.. Biraz egolu gördüm sizi..
Ben evli çalışanlara anlayış gösterilebilir diyorum.bekar evli ayrımı mı var. o zaman evliyse düzeni varsa çalışmasın
Ücretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
O bekar mı? Bekarsa hiçbir engeli yok ne olur ki öğlen dersine girse, git hakkını sonuna kadar ara, gerekirse çirkeflik yap.
Aile düzenim bozuldu de.
Edit: Müdür yalan söylüyor, yaptığı program bozulmasın diye ya da yanlışlıkla size o programı verdi, hata ettim dememek için tutturuyor.
Ücretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
Aile düzenim bozuldu de.
Dikkat ettiyseniz ''şart sunması'' şuursuzluk dedim.Bekarlar ve ücretli öğretmenler ırgat çünkü. Hele bekar ve ücretli öğretmense ağzini bile açmamali.
Yahu ben ücretli çalişirken, ben de sabahtan istedim. Kazandiğim 3 kuruş yetmediği için, öğleden sonra dersanede öğretmenlik yaptim. Neden buradaki ücretlinin de şart sunmasi ayri bir şuursuzluk olsun ki?
Bir de bekarlarin hayati yok sanirim? Evli olunca ne oluyor? Legal olarak sevişebiliyorlar diye, neden onlara iltimas geçilsin? Bekarlarin da ailesi, sevgilisi var. Konu sahibi sirf evli diye öğlen dersine girmesi, ama bekarin işi ne? Şaka gibi cidden..
Ben bu durumu şart koşmasına şuursuzluk dedim ve sizin lafınızla düşüncemi değiştirecek değilim.Asil bu dusunce yapisi suursuzluk. Ucretli olunca ne oluyor? O da sizle ayni isi yapiyor orada. Ablam atanamayan okul oncesi ogretmeni. Suan ucretli ogretmenlik yapiyor tam 26 ogrenciye. Tabii ki de kadrolular gibi dile getirecek. Ayrica ogretmenlerin evli ve cocuklu olmasi kimseyi baglamaz kime ne yani. Her is yerinde var bu ben evliyim e napalim bize mi evlendin diyesi geliyo insanin. Is yerinde herkes esittir.
bekarsın diye akşamın 5indeki işe sana kitlerler, her şeyden kaçarlar. niye bekarım diye sorumluluğum yok mu yani bekarların hayatı yok değil mi ?Ben evli çalışanlara anlayış gösterilebilir diyorum.
Kurdukları aileye karşı bir sorumlulukları var ama sizin anladığınız buysa yapacak bir şey yok.
Şimdi de buradan ''Evli öyleyse sömürebilir'' manasını mı çıkardınız?bekarsın diye akşamın 5indeki işe sana kitlerler, her şeyden kaçarlar. niye bekarım diye sorumluluğum yok mu yani bekarların hayatı yok değil mi ?
şart sunması da normal. özel sektör gibi düşünebilirsin ücretli öğretmenin şartı sabah olursa yerine getirilmeze çalışmaz ama ben devlet memurysam yapmak zorundayım şart sunamam. çok mantıklı ücretlinin şart sunmasıDikkat ettiyseniz ''şart sunması'' şuursuzluk dedim.
İnsan rica eder, değil mi?
Şart sunmak ne demek?
Sorun sabahtan istemesi değil, tutup da sabah diye tutturması.
Öğleden sonra dersanede çalışacak bir öğretmen gelip benden bunu rica etse ben seve seve anlayışla karşılarım.
Ama şart koşsa ben de işi yokuşa sürerim.
kimsenin söürülmesine gerek yok adalet olsa yeterli. hı hı evet ne kadar ergence cümledir. inşallah öğrencilerinzile böyle konuşmuyorsunuzdur yazık çocuklaraŞimdi de buradan ''Evli öyleyse sömürebilir'' manasını mı çıkardınız?
Hı hı, evet, aynen öyle, katılıyorum, haklısınız, size iyi günler.
Haşa, zaten ben sizin kadar mükemmel bir öğretmen olabilir miydim?kimsenin söürülmesine gerek yok adalet olsa yeterli. hı hı evet ne kadar ergence cümledir. inşallah öğrencilerinzile böyle konuşmuyorsunuzdur yazık çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?