Ben haftada 2 gün 2 ders için 1 saat yol gidiyorum... O 2 ser saat dersi bir güne toplamıyor müdürümuz mesela... programı çok çok daha kötü olan arkadaşlarım da var ses çıkarmiyorum pek. Birsey yapılabileceğini de sanmıyorum maalesef. Hatta müdürünüzun size sorması bile büyük bir incelik gibi geldi :)
Ücretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
Sen evli bir kadınsın, bir yuvan ve düzenin var.
O bekar mı? Bekarsa hiçbir engeli yok ne olur ki öğlen dersine girse, git hakkını sonuna kadar ara, gerekirse çirkeflik yap.
Aile düzenim bozuldu de.
Edit: Müdür yalan söylüyor, yaptığı program bozulmasın diye ya da yanlışlıkla size o programı verdi, hata ettim dememek için tutturuyor.
Arkadaşlar öğretmen Türkçeyi duzgun kullanacak. Evlilik danışmanı bosanmayacak. Göz doktoru gozluk kullanmayacak. Boyle bir şey var mi ya? Ben okulda Türkçeyi düzgün kullanmak zorundayim. İş hayatı dışında özgürüm. Ogretmenler de insan. Lütfen ...
elbette var.kadın,öğretmenim diye konu açıyor yazılan metine bir bakıyorsun çinceden farksız.sence hoş mu bu? biz tüm kurallara uygun yazsın demiyoruz ancak öğretmenim diyen biri de dio edio yapıo dememeli ergen değiliz.Arkadaşlar öğretmen Türkçeyi duzgun kullanacak. Evlilik danışmanı bosanmayacak. Göz doktoru gozluk kullanmayacak. Boyle bir şey var mi ya? Ben okulda Türkçeyi düzgün kullanmak zorundayim. İş hayatı dışında özgürüm. Ogretmenler de insan. Lütfen ...
elbette var.kadın,öğretmenim diye konu açıyor yazılan metine bir bakıyorsun çinceden farksız.sence hoş mu bu? biz tüm kurallara uygun yazsın demiyoruz ancak öğretmenim diyen biri de dio edio yapıo dememeli ergen değiliz.
bunun insanıkla ilgsi yok,yapıorum demek yerine yapıyorum derseniz ne insanlığınız azalır ne artar.konuda verdiğiniz örnekler cidden çok garip.
hahahah :) kahkaha attım yemin ederimBen sizi tanımıyorum. Sen diye hitap edemezsiniz. Verdigim ornekleri de yargilayamazsiniz.
Arkadaşım Türkçeyi kötü kullanmak özgürlük mü, ister öğretmen ol ister olma Türkçemizi güzel kullanmak gerek.. Öğretmen olunca da göze batıyor bence. Saygılar
hahahah :) kahkaha attım yemin ederim
keşke daha mantıklı bir cevap verebilseydin öğretmen arkadaşım
Ben sizi tanımıyorum. Sen diye hitap edemezsiniz. Verdigim ornekleri de yargilayamazsiniz.
Sizinle ne zaman arkadas olduk hatirlamiyorum. Türkçeyi düzgün kullanmak konusunda hemfikirim. Sadece öğretmenlere yüklenmek yanlis.
Ücretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
Sen evli bir kadınsın, bir yuvan ve düzenin var.
O bekar mı? Bekarsa hiçbir engeli yok ne olur ki öğlen dersine girse, git hakkını sonuna kadar ara, gerekirse çirkeflik yap.
Aile düzenim bozuldu de.
Edit: Müdür yalan söylüyor, yaptığı program bozulmasın diye ya da yanlışlıkla size o programı verdi, hata ettim dememek için tutturuyor.
7. ve 8.siniflar sabahci 5. ve 6.siniflar öğlenci oluyor. 7-6 veya 7-5 demek karma program, yani 7-6 için açıklarsak sabah 7.siniflara öğleden sonra da 6.siniflara öğretmenin dersi var. mesela 5-6.siniflari alan öğretmenin tüm dersleri öğleden sonradir
bazı öğretmen arkadaşlar ne zaman bayram toplantı vs...gibi görevler olsa ay bizim çocuğumuz var,kreşi var,okulu var,dıdısı var bıdısı var deyip çocuksuz olanları o görevlere yollamak isterlerdi.bir kaç yıl bu böyle gitti en son bir arkadaş babamın hayrına mı yaptınız o çocukları bıktık artık dedi patladı toplantıda.çok haklıydı.evli ise ne olmuş
evlilik iş hayatında bir mertebe mi
evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum
böyle bir ayrım olur mu diye
bazı öğretmen arkadaşlar ne zaman bayram toplantı vs...gibi görevler olsa ay bizim çocuğumuz var,kreşi var,okulu var,dıdısı var bıdısı var deyip çocuksuz olanları o görevlere yollamak isterlerdi.bir kaç yıl bu böyle gitti en son bir arkadaş babamın hayrına mı yaptınız o çocukları bıktık artık dedi patladı toplantıda.çok haklıydı.
bu hep böyledir,ay biz evliyiz ay biz çocukluyuz bekarlar yapsın çocuğu olmayanlar gitsin vs..sanki benim için evlendin benim için anne oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?