öğretmen arkadaşlar lütfen bakar mısınız?acilllll

Valla bizim okul cok buyuk 80 ogretmeniz 7 tane matematikciyiz. Elimize ne program verilirse o sizin yine sormus nasil istiyorsunuz diye sormayadabilirdi. Programini begenmeyen arkadaslar ya da cocugunun okuluna gore ayarlamak isteyen arkadaslar müdür beyin yanina gidip rica ediyor sadece. Sikayet edeni felan duymadim. Ki arkadaslar soylemis tutup en bos gununuze nobet yazar bir sekilde siz zararli cikarsiniz. Tatli dille halletmeye calisin.

Bende cuma gunu son iki saatteki ders icin 2 saat gidis 2 saat gelis toplam 4 saat yol cekiyorum. Oturdugum ilce ile calistigim ilce farkli cunku. Yonetimde durumun farkinda hoca hanim kusura bakmayin ancak bu kadar olabiliyor dediler birsey demedim.

Türkçeyi bu kadar kötü kullanmanızı şiddetle kınıyorum.

Hele ki öğretmenim diyorsunuz...

Ben de öğretmenim klavyeden bir ğ ve y harflerine dokunmak zor olmasa gerek.

Konunuza gelince müdür istediği saate koyar derslerinizi ve nöbetinizi bizler ancak rica ederiz ,şikayet değil.

Evet bekarin bir hayati yok hı hı

Arkadaslar bazi yorumlar cidden saka gibi
Hele de bunu ogretmenlerin yapmasi ilginç
Arkadasim sonuna kadar haklisin.
Diger 5 kisinin istedigi gibi olacak programi senin ki ise hiç istemedigin sekilde olacak
Bir de susacak boyun egeceksin oldu
8 yillik ogretmenim öyle adaletsizlige ses cikarmayan ogretmen görmedim.
Zumrelerinin de canina minnet demeden sana destek olmalari lazim.
Tabi sikayet falan olmaz dogrudan mudurle ciddi ciddi konus. Hatta kesinlikle kabul etmedigini soyle. Cunku program oturursa degistirmezler.
Ayrica ben de brans ogretmeniyim 5 ve 6. Siniflar cidden yoruyor adil dagilim yapsin.
Insallah istedigin gibi olur haber ver bizlere

Arkadaşlar öğretmen Türkçeyi duzgun kullanacak. Evlilik danışmanı bosanmayacak. Göz doktoru gozluk kullanmayacak. Boyle bir şey var mi ya? Ben okulda Türkçeyi düzgün kullanmak zorundayim. İş hayatı dışında özgürüm. Ogretmenler de insan. Lütfen ...

Arkadaşım Türkçeyi kötü kullanmak özgürlük mü, ister öğretmen ol ister olma Türkçemizi güzel kullanmak gerek.. Öğretmen olunca da göze batıyor bence. Saygılar

elbette var.kadın,öğretmenim diye konu açıyor yazılan metine bir bakıyorsun çinceden farksız.sence hoş mu bu? biz tüm kurallara uygun yazsın demiyoruz ancak öğretmenim diyen biri de dio edio yapıo dememeli ergen değiliz.

bunun insanıkla ilgsi yok,yapıorum demek yerine yapıyorum derseniz ne insanlığınız azalır ne artar.konuda verdiğiniz örnekler cidden çok garip.

Ben sizi tanımıyorum. Sen diye hitap edemezsiniz. Verdigim ornekleri de yargilayamazsiniz.

Arkadaşım Türkçeyi kötü kullanmak özgürlük mü, ister öğretmen ol ister olma Türkçemizi güzel kullanmak gerek.. Öğretmen olunca da göze batıyor bence. Saygılar

Sizinle ne zaman arkadas olduk hatirlamiyorum. Türkçeyi düzgün kullanmak konusunda hemfikirim. Sadece öğretmenlere yüklenmek yanlis.

Ben sizi tanımıyorum. Sen diye hitap edemezsiniz. Verdigim ornekleri de yargilayamazsiniz.

Bakın siz de kelimelere takılıyorsunuz sen kelimesini kullanmayın diyorsunuz Türkçemizi düzgün kullanalım zararlı çıkma
Sizinle ne zaman arkadas olduk hatirlamiyorum. Türkçeyi düzgün kullanmak konusunda hemfikirim. Sadece öğretmenlere yüklenmek yanlis.

Ben sizinle tabi ki arkadaş değilim. Yalnızca okul dışında Türkçeyi istediğimiz gibi kullanabiliriz demenize şaşırdığım için lafın gelişiydi o arkadaşım ibaresi..Bakın siz de kelimelere takılıyorsunuz demek ki kelimeler önemli.
Yalnız ben tartışmalardan hoşlanmam, sadece saygı çerçevesi içinde düşüncemi belirttim ve forumda hep gözümü tırmalıyor yanlış yazılan kelimeler, bir de meslektaş olduğumuzu öğrenince uyarmak istedim.

evli ise ne olmuş

evlilik iş hayatında bir mertebe mi

evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum

böyle bir ayrım olur mu diye

şimdi anladım

konu sahibi öğleden sonra demiş

müdür de ona göre yapmış

esasen konu sahibi eşim zaten sabah 8 akşam 10 çalışıyor demiş bir yerde de eşini görmesine program nasıl engel

akşam 7 de çıkmak için geç bir saat değil; herkes nasıl gidiyorsa o da öyle gider olur biter

evli ise ne olmuş

evlilik iş hayatında bir mertebe mi

evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum

böyle bir ayrım olur mu diye
bazı öğretmen arkadaşlar ne zaman bayram toplantı vs...gibi görevler olsa ay bizim çocuğumuz var,kreşi var,okulu var,dıdısı var bıdısı var deyip çocuksuz olanları o görevlere yollamak isterlerdi.bir kaç yıl bu böyle gitti en son bir arkadaş babamın hayrına mı yaptınız o çocukları bıktık artık dedi patladı toplantıda.çok haklıydı.

bu hep böyledir,ay biz evliyiz ay biz çocukluyuz bekarlar yapsın çocuğu olmayanlar gitsin vs..sanki benim için evlendin benim için anne oldun.

aynen öyle

bizim bir arkadaşın da çocuğu yok

zümredeki diğer öğretmen ama çocuklar diyormuş

o da benimkini örnek vermiş 2 yaşından beri kreşe gidiyor, seninki 5 yaşına geldi hala ne kreş ne bakıcı var diye

programı kendine göre ayarlatıp çocukları ile ilgilenecekmiş

buna da en dağınık program kalıyor

ben de çocuk yapacağım de o zaman demiştim de gülmüştük

bir de hani benim evim uzak bahanesine de ifrit oluyorum ben

büyükşehirde herkesin evi ve işi uzak

benim kendi işim evimle arası araba ile bu sabah 45 dakika sürdü; otobüsle 1.5 saat olur 2 ya da 3 vesait

evini işine uygun ayarlayacaksın o zaman; akşam 7'de çıkmak da çok geç değil ama insanlar cazgırlık yapıp herkesi bezdirebiliyor

her okulda bu program kavgaları bitmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…