Ay kız sende de amma örnek varmış be anacımHocaefendi sana erkin koraydan kendim ettim kendim buldum sarkisini yollamis
Kiz bide felaket tellalligi gibi olmasin ama siz simdi son donem hocawfendiyle yakinlastinkz ya sen böyle davraninca bi nevi disariya aramizda bi durum yok gayet resmiyiz sizinle nasilsam onunlada oyleyim izlenimi vermissin gibi olmus belki hocaefendide kendisi bu yakinlasmayi kendi capinda bi ilerleme olarak gormustur senin bu davranisinla senin için onu ciddi gormedigini dusunmus olabilir tabiki bi ihtimal
Bak tanidigim tanidk bi kızla cikiyordu gayet ciddiydi kizin abisi ogrenince kiza sormus varmi oyle bisey diye kizda yok demisti onu duyunca bu erkiside demis ki demekki o ciddi dusunmutirmus ki abisine karsi inkar etmis diye bitirmis
Bak bide soyle bi ornek vereyim malum sahis malum sahis diye kalbimi kaptirdigim şahsi muhterem benim staj yaptigim yerde sorumlu gibi biseydi oda benimle bi yalnizken konusurdu ederdi samimiydi ama baskalarinin yaninda resmiydi yine konudurduk ederdik ama arada statunun verdigi belli bi mesafe oluyo topluluklarda yani bu adam bana insan icinde farkli davraniyo diye sitemlenemem cunku ustum yani ben orda calisan bile değilim yani yalnizkende bi mesafemiz hep oldu ama toplumda cok daha baskaydi ve ben hic yadirgamadim sizible hocaefendinjn oyle mi sen tek seferde harcamisin adamiyani asansoryn dugmesine bassan eljn mi kirilacakti
Ay kız sende de amma örnek varmış be anacım
Kız elim kırılsaydı da bassaydım dicem de mübarek gecede tövbeler olsun :)
Ya Bi hoca var okulda kadın gayet aklı başında evli mutlu çocuklu. 40 yasında falan. Diyo ki acaba seni test mi ediyo. Bazısı vardır direk açılır eder bişeyler olsun der. Ama bazısı vardır ölçer tartar biçer iyice tanımaya çalışır yavaş yavaş diyo. Hatta geçenlerde de burda da söylenmişti bunun gibi bişey. Hani hoca efendiyi benim gibi hergün gören biri olarak yapıyo bu yorumu.
Ya adamı Gayette çok ciddiye alıyorum. Evimin beyi çocuklarımın babası olacak potansiyeli görüyorum onda. Daha ne olsungidip evlilik teklifi mi etsem ne yapsam :))
Kız senin bu malum şahıs şahsi muhterem üssün evliyse madem sana neden yakın davranmış kineden böyle bu erkekler ya. Yetinmeyi bilmiyorlar mı
T teacherr23 gel buraya anlat örtttmeeenn sen ne yaptın :)
ben olayı kategorize edemem belki oda açılıp olumsuz cevap almaktan korkuyordur bilemeyizBence bu beyefendi ya çok egolu ki öyle briyle evlilik cekilmez uğrasmaya degmez malesef evlilikler flört zamanindaki gbi yurumüyor.şefkat lazm,anlayiş lazim ,fedakarlik lazim yoksa aşk bi sure sonra nefrete dönüşür. Ya da ciddi bisey düşunmuyor ki bir yildir adim atmiyor işi gücü var evlenmek istese neyi bekliyor.Moral bozmak istmem ama pembe gözlukleri birakip gercek hayat çerçevesinden bakmak lazim aşık bir adam açilmak için bir yil beklemez bekleyemez haksız mıyım evli bayanlar.
kesinlikle canım yani netleştirmek gerekiyorEvet iste ben de onu diyorumberceste hiçbirşey yapmadan havadan sudan konuşup duruyor. Aşık insan kaybtmekten korkar ya ben soylemeden benden ümidi kesip biriyle görüşürse falan zaman geçtikçe gördugum kadaryla imnat daha çok bağlanyor ama hiç bir adım yok.sonrasi da daha büyük bir hayal kırıklığı olmasn da söyledgı kadaryla öyle çekingen biri falan da değil
Burdayım canım:))
ee naptın bakalım anlatBurdayım canım:))
Bişey yapamadım canım. Günlerdir okullar tatilee naptın bakalım anlat
Haklılar yada degiller önemli degil,önemli olan senin bundan sonra ne yapacagın!Ama istediğim kadar zor tutayım.... yukarıda ki yazan arkadaşlar haklılar sanırım..
İnan hiç Bi fikrim Yok canım... haklı olduklarını düşündükçe yapacak bişeyim Yok diyorum. Sonra kendi kendime saçma sapan şeylerden umutlanıyorum. Yine ne yapacağımı bilmiyorum. Kafam çok karışıkHaklılar yada degiller önemli degil,önemli olan senin bundan sonra ne yapacagın!
Kız hala milleti mi stalklıyosun sen ??Valla napalim cnm nette turluyorum send egelisme yok sanirim.
Bu is bir yildir kabak tadi verdi sen konus ne olacaksa olsun.
Olumlu olursa ne ala olmazsada onune bakarsin .bu sekilde sadece zamn kaybi kalp acisi yasiyosun
Soyle yap hoca efendiyle okul disi bir yerde mutlaka konus ara tatil gunun de hocam birsey konusmak istiyorum de.Kız hala milleti mi stalklıyosun sen ??Sende mi atmadın Bi adım hala
Aynen Canım. Yarıyıl tatiline girmeden önce düşünüyorum konuşmayı zaten. Ama konuya nasıl gireceğimi bilmiyorumhadi bu konuda konuşalım.
Yarı yarıya Bi şansım var bakalım. Olmazsa da bakarım yoluma ne yapayım
Tamam canım öyle yapayımSoyle yap hoca efendiyle okul disi bir yerde mutlaka konus ara tatil gunun de hocam birsey konusmak istiyorum de.
Bir cafeye gidin ben sizden guzel elektirik aliyorum bunun sizde ki karsiligi nedir bilemiyorum ama ben sizden hoslaniyorum de.
Oda bisey soyler olumlu olursa ne ala.
Baktin adam yok ben hoslanmiyorum derse peki ben soylemedim siz duymadiniz de kalk.
Bu sekilde hem vakit kaybediyosun hem de kalbinde aklin da o oldugu icin beklentiye girip belki daha iyi bir firsati kaciriyosun
Hep dualarimdasin bilirim platonik ask cok yipratici yorucudur herseyden umotlenmek en ufak seyden demorolize olmaktir.Tamam canım öyle yapayımdua et bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?