- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Arkadaslar aranizda ogretmen olupta assubayla sözlu,nişanli ya da evli olan var mi?
tama tamam vurmayin artik, öldüyeter yav, kadin bi derdini meramini anlatsin artik..
Kim ne derse desin ben denk görmüyorum.Siz üniversite mezunusunuz o lise.İster istemez bunun kompleksini yaşayacaktır.İkincisi astsubaylar iş yerinde subaylardan emir alıyor,kimi zaman azarlanıyor.Bunun hıncını evde eşlerinden çıkarabiliyorlar.İstisnaları tenzih ediyorum fakat arkadaşlarımın ,akrabalarımın eşlerinde gördüklerim genel olarak bu şekilde.
Assubay değil astsubay...
birden hucuma kalkilinca küstü kadinKadının parmaklarını tutmuyoruz ayolParmak orda, klavye orda Anlatsın zaten, 3 sayfadır millet onu demek istiyor
bnce izinler, uzaklik mesele degil.. onemli olan ikili iliskiniz.. birbirinize aile olduktan sonra ha orda ha burda, ne farkeder.. denge kurulduktan sonra izinler de ayarlanir Allah'in izniyle.. hem bence kadinin izninin fazla olmasi daha iyi.. evine vakit ayirabilme açisindan.. ama siz once es adayiyla ikili aile hayatiniza yogunlasin..Sorumun muhatabi olursa hada detayli bilgi veririm diye dusunmustum. Bildiginiz uzere ogretmenlerin iki ay yaz tatili var. Askerlerde bu sure daha kisa. Sizce bu bir sorun olusturur mu evlilikte. Aileden uzakta yasamak ne gibi sorunlar olusturur? Merak ettigim onyargisiz yaklasmak istiyorm kimseyi meslegine gore degerlendirmiyorm. İnsanlik benim icin onde gelen deger. Ben evlendim cokta mutluyum diyen var mi
Sorumun muhatabi olursa hada detayli bilgi veririm diye dusunmustum. Bildiginiz uzere ogretmenlerin iki ay yaz tatili var. Askerlerde bu sure daha kisa. Sizce bu bir sorun olusturur mu evlilikte. Aileden uzakta yasamak ne gibi sorunlar olusturur? Merak ettigim onyargisiz yaklasmak istiyorm kimseyi meslegine gore degerlendirmiyorm. İnsanlik benim icin onde gelen deger. Ben evlendim cokta mutluyum diyen var mi
Benim eşim myo mezunu idi fakat şu an lisans tamamladı. Yani o da üni mezunu. Bunun bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. İş yerlerinde herkesin bir amiri var ve herkes birilerinden emir alıyor. Aslında daha söylenecek çok şey var yazdığınız cevap ile ilgili ama konuyla pek ilgisi yok. O yüzden kısa keseyim cevabımı. Sağlıcakla...Kim ne derse desin ben denk görmüyorum.Siz üniversite mezunusunuz o lise.İster istemez bunun kompleksini yaşayacaktır.İkincisi astsubaylar iş yerinde subaylardan emir alıyor,kimi zaman azarlanıyor.Bunun hıncını evde eşlerinden çıkarabiliyorlar.İstisnaları tenzih ediyorum fakat arkadaşlarımın ,akrabalarımın eşlerinde gördüklerim genel olarak bu şekilde.
Neden sorun olsun ki? Sen kendi tatilini yaparsin, esin de kendininkini.Sorumun muhatabi olursa hada detayli bilgi veririm diye dusunmustum. Bildiginiz uzere ogretmenlerin iki ay yaz tatili var. Askerlerde bu sure daha kisa. Sizce bu bir sorun olusturur mu evlilikte. Aileden uzakta yasamak ne gibi sorunlar olusturur? Merak ettigim onyargisiz yaklasmak istiyorm kimseyi meslegine gore degerlendirmiyorm. İnsanlik benim icin onde gelen deger. Ben evlendim cokta mutluyum diyen var mi
Sorumun muhatabi olursa hada detayli bilgi veririm diye dusunmustum. Bildiginiz uzere ogretmenlerin iki ay yaz tatili var. Askerlerde bu sure daha kisa. Sizce bu bir sorun olusturur mu evlilikte. Aileden uzakta yasamak ne gibi sorunlar olusturur? Merak ettigim onyargisiz yaklasmak istiyorm kimseyi meslegine gore degerlendirmiyorm. İnsanlik benim icin onde gelen deger. Ben evlendim cokta mutluyum diyen var mi
aynen, duzen var ama sabit degilsin..Aslinda assubaydir onun adi, tdk t harfini sonradan eklemistir.
Soruna gelecek olursak, su an ben astsubay adayiyim, sinavi kazandim, yedegim sira gelirse bu yaz egitimlere baslayacagim. Askerlik duzensiz bi hayat demek, aslinda hayatin duzenli olur ama bi sehirde cok uzun zaman yasayamazsin. Sorunu tam olarak sorarsan daha guzel yardimci olabiliriz.
Yok canim merak etmeyin boyle seyler yildiramaz beni. Egitim ogretim suresince ne velilerle karsilasiyoruz. Sabretmeyi iyi bilirim yalniz alakasiz cevaplara karsi tepki gosteririm. Oyle bir soruyla baslangic yaptim muhattabim cikarsa aciklamami yaparim diye. Sabir onemli sey. Tavsiye ederimbirden hucuma kalkilinca küstü kadinbiz de bazen az degiliz ha
Sagol lavantacimaynen, duzen var ama sabit degilsin..
hayirli olsun conem bu arada
Sagol lavantaciminsallah sira gelir, en buyuk istegim asker olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?