bi de okudugunu anlamak da onemli.. bilmem yanlis mi anladim, bu tavsiye bana mi?Yok canim merak etmeyin boyle seyler yildiramaz beni. Egitim ogretim suresince ne velilerle karsilasiyoruz. Sabretmeyi iyi bilirim yalniz alakasiz cevaplara karsi tepki gosteririm. Oyle bir soruyla baslangic yaptim muhattabim cikarsa aciklamami yaparim diye. Sabir onemli sey. Tavsiye ederim
Allah hayirli olani nasip etsin bebis.. ben de asker kiziyimSagol lavantaciminsallah sira gelir, en buyuk istegim asker olmak
Sorumun muhatabi olursa hada detayli bilgi veririm diye dusunmustum. Bildiginiz uzere ogretmenlerin iki ay yaz tatili var. Askerlerde bu sure daha kisa. Sizce bu bir sorun olusturur mu evlilikte. Aileden uzakta yasamak ne gibi sorunlar olusturur? Merak ettigim onyargisiz yaklasmak istiyorm kimseyi meslegine gore degerlendirmiyorm. İnsanlik benim icin onde gelen deger. Ben evlendim cokta mutluyum diyen var mi
Karaci telsiz teknisyeni. Urfada suanhavacı mı karacı mı bende bunu merak ettim farklılık gösterebilir tayin durumları da ?
Karaci telsiz teknisyeni. Urfada suan
Karaci telsiz teknisyeni. Urfada suanhavacı mı karacı mı bende bunu merak ettim farklılık gösterebilir tayin durumları da ?
Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz
birde kaç yıllık astsubay acaba kamp durumları çok sık oluyor diye biliyorum ilk yıllarda.nişanlımda giderdi de
Pardon yanlış alıntı yapmışım :)arkadaşım evli astsubayla şimdi hakkaride öğretmenlik yapıyor adam nerde kız orda eşyalar kolili düzensiz bir hayat ama eşini seviyor mutlu bana göre değil mesela seçim meselesi
6. Senesi bitecek. Urfa ara bolge sayiliyormus. Dogu gorevi sayilmiyomus. İlk dogu gorevini hakkaride yapti. Sonra tekirdagda calisti simdi de urfabenimki havacı.karacıların doğu görevi çok uzun oluyor diye biliyorum.ama şuan tuncelide asker kuzenim var nişanlımda uzun yıllardır asker.danışıp istedğiniz şeyleri sorabilirim.kaç yıllık asker olduğunu söylerseniz yardımcı olurum
6. Senesi bitecek. Urfa ara bolge sayiliyormus. Dogu gorevi sayilmiyomus. İlk dogu gorevini hakkaride yapti. Sonra tekirdagda calisti simdi de urfabenimki havacı.karacıların doğu görevi çok uzun oluyor diye biliyorum.ama şuan tuncelide asker kuzenim var nişanlımda uzun yıllardır asker.danışıp istedğiniz şeyleri sorabilirim.kaç yıllık asker olduğunu söylerseniz yardımcı olurum
kastettigi kamp tatil mi egitim mi acep? ay bu konu darladi beniKamp durumları puana göre değişiyor..
Ablam cok tesekkurler, insallah o uniformayi giymek nasip olurKomutaniyem benimçok sevindim senin adına yakışır da sana
kastettigi kamp tatil mi egitim mi acep? ay bu konu darladi beni
Ablam cok tesekkurler, insallah o uniformayi giymek nasip olur
Kamp dediginiz nedir. 6 senelik asker daha kampa gittigini duymadm. Hic oyle bir seyden bahsetmedikastettigi kamp tatil mi egitim mi acep? ay bu konu darladi beni
Sizinki teknisyenmis, pek kışladan çikmaz o zaman.Kamp dediginiz nedir. 6 senelik asker daha kampa gittigini duymadm. Hic oyle bir seyden bahsetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?