öğretmen- assubay evliliği

bi de okudugunu anlamak da onemli.. bilmem yanlis mi anladim, bu tavsiye bana mi?

Bence gayet de güzel bi durum. asker kızıydım; şimdi de asker eşi. Devlet memuruyum.
Ailelerden uzakta yaşayacaksınız ve emin olun ki kendi başınıza, müdahalesiz bi hayat çok keyif verici. Eksileri var tabii. (mesela çocuk olduğunda, hastalıkta, yardıma ihtiyacınız olduğunda yanınızda kimse olmayacak).
Diğer yandan da - izinler konusunda- siz kendi ailenize gider 2-3 hafta gönül rahatlığıyla kalırsınız. Sonra eşinizle kalan tatili planlarsınız. Evlendiğinizde daha iyi anlarsınız ailenize daha da bağlanıyorsunuz ve eşten ayrı aile ile geçirilecek 2 hafta psiko-terapi gibi geliyor inanın.
Ortak yol bulunup halledilir. Baştan bazı konularda anlaşma yapmak ve öyle devam ettirmek, eşinizi ve ailesini de bu anlaşmaya uydurmak sağlıklı olur. Kesin kararla ben 2 aylık iznimin şu kadarını ailemle geçireceğim diye mesela.

havacı mı karacı mı bende bunu merak ettim farklılık gösterebilir tayin durumları da ?

birde kaç yıllık astsubay acaba kamp durumları çok sık oluyor diye biliyorum ilk yıllarda.nişanlımda giderdi de

Karaci telsiz teknisyeni. Urfada suan

benimki havacı.karacıların doğu görevi çok uzun oluyor diye biliyorum.ama şuan tuncelide asker kuzenim var nişanlımda uzun yıllardır asker.danışıp istedğiniz şeyleri sorabilirim.kaç yıllık asker olduğunu söylerseniz yardımcı olurum

Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz

Sorduğunuz sadece tatildeki izin durumuydu..
Neyi öğrenmek istiyorsunuz açıkca yazın bildiğimix birşeyse cevaplayım bizde.
Bulmaca gibi konuşuyorsunuz sizde..

arkadaşım evli astsubayla şimdi hakkaride öğretmenlik yapıyor adam nerde kız orda eşyalar kolili düzensiz bir hayat ama eşini seviyor mutlu bana göre değil mesela seçim meselesi
Pardon yanlış alıntı yapmışım :)

6. Senesi bitecek. Urfa ara bolge sayiliyormus. Dogu gorevi sayilmiyomus. İlk dogu gorevini hakkaride yapti. Sonra tekirdagda calisti simdi de urfa

6. Senesi bitecek. Urfa ara bolge sayiliyormus. Dogu gorevi sayilmiyomus. İlk dogu gorevini hakkaride yapti. Sonra tekirdagda calisti simdi de urfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…