- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bir de ne fark eder? Dil ve anlatim dersindeyiz de benim mi haberim yok ? Cogu ogretmenin actigi baslikta yok imla hatasi yok devrik cumle ne bileyim anlatim bozuklugu...Koca insanlara bizim misyonumuz degil burda guzel yazi dersi vermek.Kactir denk geliyorum bu baslikta soyleyeyim dedim artik.
eşim assubay.abim subay görümcem yüzbaşı havacı eşi pilot yüzbaşı soruları alayım=)
Rahmetli dayım astsubay,eşim emekli astsubay,abim emekli astsubay.
Benmi..
Evimin paşasıyım ...
Adet öncesi dönemin gerginliği herhalde
Geçmiş olsun.
ne gergin bi insansın soru sormuşsun astsubay öğretmen çift tanıyormusnuz diye.insanlar ne cevap vereceğini bilememiş.sonra insanlara önyargılı deyin.size de branşınızı sorduğumu hatırlamıyorum.Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz
yo ben cevap vermiyorum ya sana her seferinde gelip özellikle beni bulabiliyorsun.özellikle yapıyosun sanırımBir de ne fark eder? Dil ve anlatim dersindeyiz de benim mi haberim yok ? Cogu ogretmenin actigi baslikta yok imla hatasi yok devrik cumle ne bileyim anlatim bozuklugu...Koca insanlara bizim misyonumuz degil burda guzel yazi dersi vermek.Kactir denk geliyorum bu baslikta soyleyeyim dedim artik.
sülaleyi saysam bitiremem şekerimne oluyor ya. evdeki ordularımı sayıyoruz
benimde yakın arkadaşımın abisi ve arkadaşımın ayrıldığı sevgilisi astsubay
he birde liseyi donanmanın orada okudumdenizciler
sülaleyi yazmadım daha sen düşüneşim assubay.abim subay görümcem yüzbaşı havacı eşi pilot yüzbaşı soruları alayım=)
maaşallah orduevi gibi :))
yo ben cevap vermiyorum ya sana her seferinde gelip özellikle beni bulabiliyorsun.özellikle yapıyosun sanırım
Astsubay kelimesi alt rutbe gosterilmek asagilanmak amaciyla kullanildigini dusundugum icin assubay olarak kullaniyorum hanimefendi. Ogretmenligimi sorgulamak sizin haddinize degil ayrica. Bilgisi olan da yaziyor olmayan da. Konu hakkinda bilgin yoksa sirf laf kalabaligi etmek icin yazma. Az geri cekil bilen arkadaslarla sohbet edebilelim.
ben de senin için aynısını düşündüm işte.özellikle bana denk geliyor ki benim cevaplarım canını sıkıyor demek ki.her lafıma muhalefet olmak zorunda mısın.benim fikirlerimden sanane.Yok yahu napayim ozellikle sana cevap verip :) Tanimam etmem seni banane yani.Denk gelmistir yazmisimdir.Baktim hani de konun disinda cevap verdigimi de hatirlamiyorum.Sen hafizaya atmissin ama.Sanirim cevaplarim can sikiciydi.Ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?