öğretmen- assubay evliliği

Elbette haklısınız ama öğretmenim diyen birinin düzensiz yazması göze batıyor, bu konuşma dilinde de böyledir.
Güzel konuşmak insanı daha güzel yapar.Mesela başlığı okuyunca çok fazla ilgilenmek istemedim. Sırf bunu yazan öğretmen mi diye okudum ben de..

Burda o kadar çok kötü konuşma örnekleri var ki günümüzde herşey ilerlemişken konuşmayı geliştirmek en kolay şey olsa gerek.Yoksa kimsenin kimseyi kırmak isteyeceği söz konusu olamaz zaten.
Ben sert eleştirenlerin yerine yazmak istedim şuan bunu.sevgiler

eşim assubay.abim subay görümcem yüzbaşı havacı eşi pilot yüzbaşı soruları alayım=)

Rahmetli dayım astsubay,eşim emekli astsubay,abim emekli astsubay.
Benmi..
Evimin paşasıyım ...

ne oluyor ya. evdeki ordularımı sayıyoruz
benimde yakın arkadaşımın abisi ve arkadaşımın ayrıldığı sevgilisi astsubay
he birde liseyi donanmanın orada okudum denizciler

Benzer sorunlar diger meslek gruplarinda da olabiliyor sadece asker ve ogretmen evlilikleri icin gecerli degil siz aranizda ayarlayabilirsiniz ayrica da beklentinizin de ne olduguna bagli tabii onemli olan tercihlerinizle mutlu olmaniz

Mesela ben maasli olarak bir holdingte calisiyorum yilda 15guncuk iznim var esim ise esnaf serbest olmasina ragmen fabrikasini birakip da birak tatile cikmayi sabahin korunde ise gitmek zorunda

Ben fikir yazana kadar konu sahibini ucurmuslar
Naaptiniz kizlar yav

Adet öncesi dönemin gerginliği herhalde

Geçmiş olsun.
Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz
ne gergin bi insansın soru sormuşsun astsubay öğretmen çift tanıyormusnuz diye.insanlar ne cevap vereceğini bilememiş.sonra insanlara önyargılı deyin.size de branşınızı sorduğumu hatırlamıyorum.

yo ben cevap vermiyorum ya sana her seferinde gelip özellikle beni bulabiliyorsun.özellikle yapıyosun sanırım

ne oluyor ya. evdeki ordularımı sayıyoruz
benimde yakın arkadaşımın abisi ve arkadaşımın ayrıldığı sevgilisi astsubay
he birde liseyi donanmanın orada okudum denizciler
sülaleyi saysam bitiremem şekerimdıdısının dısını saysam senin gibi hiç bitiremem..arkadaşlara yardımsı olmak için söyledim bilmediğim yoktur yaneee

yo ben cevap vermiyorum ya sana her seferinde gelip özellikle beni bulabiliyorsun.özellikle yapıyosun sanırım

Yok yahu napayim ozellikle sana cevap verip :) Tanimam etmem seni banane yani.Denk gelmistir yazmisimdir.Baktim hani de konun disinda cevap verdigimi de hatirlamiyorum.Sen hafizaya atmissin ama.Sanirim cevaplarim can sikiciydi.Ilginc.

kadin seni savunmus, kalkip kadina hakaret etmissin.. bi kac sayfa once de ben seni kismen savundugum halde bana akil vermistin.. ya yanlis alinti yapiyosun, yada kafan iyi.. bu ne anlamazlik, fevrilik, terslik.. astsubayla ogretmen olur mu bilmem de, cemkirik biriyle zor..

ogretmendim biraktim esim subay!okumadim hicbirini soru neden sorulmus onuda bilmiyorum sazan gibi atladik Allah hayrimi versin:)) kendi kendime guldum:)

Yok yahu napayim ozellikle sana cevap verip :) Tanimam etmem seni banane yani.Denk gelmistir yazmisimdir.Baktim hani de konun disinda cevap verdigimi de hatirlamiyorum.Sen hafizaya atmissin ama.Sanirim cevaplarim can sikiciydi.Ilginc.
ben de senin için aynısını düşündüm işte.özellikle bana denk geliyor ki benim cevaplarım canını sıkıyor demek ki.her lafıma muhalefet olmak zorunda mısın.benim fikirlerimden sanane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…