- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Ev ya da araba borcuna girip, tatile param yok diyenlerden misiniz? Bu yazlıkta otelde takılanlar hep CEO muÖğretmenlerin 1 ay boyunca deniz kenarında ev kiralayacak, geziyi karşılayacak bütçesi olduğuna inanıyor musunuz...Sanki 10bin mayış alıyorlar. Peh peh.
Ben 1 haftadan fazla kalamam. Birini de istemem evimde. Kursa filan yazılın en iyisi.
Ev ya da araba borcuna girip, tatile param yok diyenlerden misiniz? Bu yazlıkta otelde takılanlar hep CEO muİki çalışanın (memur olursa ne ala) olduğu evde, iyi kötü her çift güzel bir tatil planı yapabilir.
15 gun birine 15 gun digerine kalani kendinize ayirin esinizle konusarak. Baslarda gunleri azaltarak baslayin. Yavas yavas azalinca duzene girer. Tatil planlayin onceden o zaman emrivaki yapamazlarOgretmen arkadaslar siz de benim gibi yaz tatilini sevmeyenlerden mısınız.. 2 ay boyunca neler yapıyorsunuz bız ailelerden uzak bir ıldeyız ve yaz tatilinde ordan oraya gitmekten cok sıkıldık evde durmamız onlar ıcjn sorun oluyor torunlarını ozluyorlarmıs. . E uzun malum aynı evde de yazın yasamak zor oluyor 1 valizle.. Kendinize ait planlarınız neler acaba
Çok şükür bunu düşünen tek ben değilmişimEv ya da araba borcuna girip, tatile param yok diyenlerden misiniz? Bu yazlıkta otelde takılanlar hep CEO muİki çalışanın (memur olursa ne ala) olduğu evde, iyi kötü her çift güzel bir tatil planı yapabilir.
Gerçekten çok haklısınız hiç anlamıyorlar düzeni varmış sıkılmış vs asla .Bir sır vereyim mi öğretmenliği meslekten saymıyorlar çünkü. Öğretmenler neden yorulsun ki, mesaileri az tatilleri bol gözüyle bakıyorlar büyük bir kesim maalesef. Onlara göre (kendileri ev hanımı ise özellikle) onlar daha çok yoruluyorlar.
hahahhaa muazzam yorumO kadar çok tatiliniz var ki kavga sebebi haline geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?