Bnm de idareci olmak isteme sebeplerimden bırı buÇok güzel planlama yapmışsınız. Başta biz de aynı problemleri yaşıyorduk. Sırf bu yüzden eşimi idareci olmaya ikna edip sınavlara sokmuştum. İdareci olunca rahat etmiştim bir nebze
Gitmesek evde gergin oluyoruz tatilden bisey anlamıyoruzKuzenim aynı durumda olduğu için sizi çok iyi anlıyorum. Bu ailelerin yanında kalma süresini her sene biraz daha azaltın yavaş yavaş alışsın lar 2 ay çok uzun. Mesela bu yaz kendinize 10 günlük bi tatil ayarlayın onu bahane edip ailelerin yanında toplam 1buçuk ay kalın. Ondan sonraki sene kurs, tadilat vs başka bir bahane bulun 1 ay kalın.
Gerçekten de öyle yıl boyu o koşuşturma, sinir harplerinden kurtulup alarmsız, stressiz uyanma bile paha biçilmez. Dün gece öğrencilerimi gördüm rüyamda not istemeye gelmişlerdibir yandan da seneye ders programı için müdürle konuşmaya çalışıyordum. :)
O zaman yine bir hafta sizin ailenizde bir hafta eşinizin ailesinde kalıp evinize dönün . Daha az masraflı makul tatil ,eğlence imkanları da var onları değerlendirin.Gezi gormek ıstedıgınız yerler var elbet ama malum ek ders kesintisi olunca e ustune borc da olunca su sıralar onu yapamıyoruz onumuzde ki yıllar bu sekılde olabilir haklısınız
Bi tatil köyü Antalya da on gün kalmak ve biraz evde dinlenince kültür turizm i yapmakOgretmen arkadaslar siz de benim gibi yaz tatilini sevmeyenlerden mısınız.. 2 ay boyunca neler yapıyorsunuz bız ailelerden uzak bir ıldeyız ve yaz tatilinde ordan oraya gitmekten cok sıkıldık evde durmamız onlar ıcjn sorun oluyor torunlarını ozluyorlarmıs. . E uzun malum aynı evde de yazın yasamak zor oluyor 1 valizle.. Kendinize ait planlarınız neler acaba
Keşke sizin yerinizde olabilseydim. Evimde en az 5 tane kitabım birikti. Okumaya vakit bulamıyorum ve bugün 15 Temmuz resmi tatil olmasına rağmen YİNE ÇALIŞIYORUM!!!Ogretmen arkadaslar siz de benim gibi yaz tatilini sevmeyenlerden mısınız.. 2 ay boyunca neler yapıyorsunuz bız ailelerden uzak bir ıldeyız ve yaz tatilinde ordan oraya gitmekten cok sıkıldık evde durmamız onlar ıcjn sorun oluyor torunlarını ozluyorlarmıs. . E uzun malum aynı evde de yazın yasamak zor oluyor 1 valizle.. Kendinize ait planlarınız neler acaba
Bir sır vereyim mi öğretmenliği meslekten saymıyorlar çünkü. Öğretmenler neden yorulsun ki, mesaileri az tatilleri bol gözüyle bakıyorlar büyük bir kesim maalesef. Onlara göre (kendileri ev hanımı ise özellikle) onlar daha çok yoruluyorlar.Önceden hiç abartmıyorum tam 7 hafta eşimin tarafında geçiyordu tatil. Geçen sene de hamileydim 6 hafta civarı orda kaldım( bu arada 3 yıllık evliyim.) Fakat bu yaz bebegimi de aldım annemlere geldim 2. Haftam bitti 2 hafta daha geçirmeyi düşünüyorum eşim gelmedi idareci kendisi idari işlerden dolayı. Gercekten cok daha rahatım diyebilirim. Kv görümce elti vs. insan hiç rahat edemiyor biz öğretmeniz tüm sene çalışıp yoruluyoruz onların yanında en basitinden sabah 9a kadar bile uyuyamıyorsun batıyor. Hiç düşünmezler ki gelinimiz öğretmen dinlensin biraz tatil yapsın
Dert degil ki bu.. konuyu yanlıs bolume actım sanırım.. ben sadece benim gibi olanlar nasıl cozum buluyor diye fıkır edinmek ıstedıgım ıcın actımKeşke sizin yerinizde olabilseydim. Evimde en az 5 tane kitabım birikti. Okumaya vakit bulamıyorum ve bugün 15 Temmuz resmi tatil olmasına rağmen YİNE ÇALIŞIYORUM!!!
Bazi insanların dertleri çok güzel
Cok haklısınız bunu net hissedebiliyorum zaten acık acık da soyluyorlar aman ne yapıyorsun ki okulda VS...Bir sır vereyim mi öğretmenliği meslekten saymıyorlar çünkü. Öğretmenler neden yorulsun ki, mesaileri az tatilleri bol gözüyle bakıyorlar büyük bir kesim maalesef. Onlara göre (kendileri ev hanımı ise özellikle) onlar daha çok yoruluyorlar.
Biz de epeyi uzagiz 15 gun yazlik otel veya yazlik ev tatili.Bir bayram onlar 5gunOgretmen arkadaslar siz de benim gibi yaz tatilini sevmeyenlerden mısınız.. 2 ay boyunca neler yapıyorsunuz bız ailelerden uzak bir ıldeyız ve yaz tatilinde ordan oraya gitmekten cok sıkıldık evde durmamız onlar ıcjn sorun oluyor torunlarını ozluyorlarmıs. . E uzun malum aynı evde de yazın yasamak zor oluyor 1 valizle.. Kendinize ait planlarınız neler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?