- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Bilgisayar gecmisine bakinca anlasilir zaten
Olmadi cocugun eline minik bir foto makinesi verin goruntuler acilinca kameraya alsin.
Sakın öğretmenin kendisi açıyor da o yüzden bu denli reddediyor olmasın? Ben bu zamanda her şeyi bekliyorum artık herkesten. Belki kendisinin bir vukuatı var ve araştırılsa altından neler neler çıkacak?!
öğretmen açsa derdi sanırım arkasının üzerine atmaz di suçu çünkü teneffüste açıyor öğretmen gelince hemen kapatıyor dedi öğretmen birinci sınıftan beri bu çocuğu kayiriyor sınıfta aslinda onun yerinde başka bir çocuk olsa nasıl davranırdı bilmiyorum resmen kaplan gibi savunmaya başladı cocugu
Dun aksam vatsap grubundan bunu anlatmaya çalıştım saatlerce öğretmen de dahil bu gruba varsa başka porblemi olan gören söylesin diye en az 5 kişi evet benim çocuğumda görmüş demesine rağmen yalan söylüyorlar çocuğunuza okul kültürü verin dedi saygisizca
ettik canım ben böyle birşey musamma gosteremem
Selam günaydın herkese dün yaşadığım bir olayı anlatmak ve danışmak istiyorum kızım 2.sinif öğrencisi 30 kişilik bir sınıfta eğitim görüyor birinci sınıfta velilerle para toplayıp sınıfa leptop projeksiyon ve yazıcı aldık bu seneye kadar bir sorun yoktu yanlız öğretmen PC yi teneffüs aralarında masasında bırakıyor sınıftaki çocuklardan biri PC yi açıp terbiyesiz görüntüler aciyormus ve bunu projeksiyona yansitiyormus bunu kızım bana su. Akşam anlattı anne tahtada bilmem kimin karısı bilmem ne yapıyor yazıyordu diye okumuşlar ben sorduklarimda döküldu çocuk çıplak kadınlar vs neyse kızım gibi en az 10 öğrencide bir bunu tastikledi evet açılıyor diye yanlız ogretmen hanıma inanadiramadik hayır öyle bişey olamaz MEB kalkanı var nette deyip her zamanki tutumuyla PC başındaki çocuğu savundu bununla kalmayıp bizim cocuklarimizi dedikodu ve şikayet etmekten başka. Bişey bilmediklerini söyledi şimdi benim sorum MEB kalkanı denen şey evet olabilir ama sanırım Google ye istediğiniz şeyi yazınca görseller başlıklar çıkıyormuş ama içeriğe ulaşılamiyormus bununla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mı ben kimsenin çocuğunu yargılamak suçlamak istemiyorum ama benim çocuğuma böyle bir durumda inanilmiyorsa Allah korusun başka bişey geldiğinde başına kime gidicek okulda öğretmen olmaz.oyle şey diye bizim karsimizami.dikilicek bu kalemimi aldı bana vurdu gibi basit bir olay degilki 8 yaşındaki bir çocuk elbet yalan söyler ama bu tarz bir konuda seneryo yazicak kadar değil öğretmen arkadaşlarını çekemiyorlar yalan söylüyorlar diyor komik ve acınası fikirlerinizi bekliyorum
Hapis cezasina kadar yolu var biliyorsunuz degil mi gizli kamerayla cekmenin.Daha yeni bir mudur yard. Hapis cezasi aldi bu yuzden.
Bu kadar tepkinin altı bence de boş olamaz . En azından velileri rahatlatmak adına pc yi inceletebilirdi. Direkt savunmaya geçmesi ve çocukları yalancılıkla suçlaması beni de düşündürdü.Sakın öğretmenin kendisi açıyor da o yüzden bu denli reddediyor olmasın? Ben bu zamanda her şeyi bekliyorum artık herkesten. Belki kendisinin bir vukuatı var ve araştırılsa altından neler neler çıkacak?!
gizli almasın açık açık alsın kameraya, hatta kayıt yaparken sesli olarak görüntülerin delil olarak kullanılacağını söylesin, bunun da cezası yoktur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?