Öğretmen hamileler. Okulunuzda nöbet tutuyor musunuz??

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaşlar orta okulda öğretmenim ve her pazartesi nöbet tutuyorum çocuklar çok koşuyorlar önlerine bakmıyorlar geçen hafta biri nerdeyse karnıma koluyla dirsek atacaktı zor tuttum. Biri gelip karnıma çarpacak diye çok korkuyorum. Nöbet tutmamak için rapor falan alabilir miyiz doktordan acaba daha önce başına gelen oldu mu?

canim bende seninle ayni durumdayim..normalda 24 haftadan sonra nobet tutamaz yaziyor yonetmelikte ama dedigin gibi kendini kollamak lazim surekli cocuklar deli gibi farkinda degil kime neye carptiklarinin..gecen haftaya kadar tuttum bende zaten karin agrim oluyor ayakta cok kalmamam lazim doktorum buna gore bir rapor yazdi..duzensiz kasilmalari oldugu icin ayakta kalmasi nobet tutmasi sakincalidir gibi onu verdim idareye cikarildim..sende boyle bir belge iste doktoruna durumu anlat anlayacaktir..

Hocam merhaba, bildgnz gibi 6.aydan itibaren bizlere nobet gorevi verilmiyor. Ama nobetten dilekce ile vazgeceblrsnz artk nobetlerden ucret aldgmz icn tutup tutmama hakki bize biraklms. Dogumdan 1sene sonraya kadar da okul size nobett gorevi vermez. Idare ile gorusun dilekce yazacgnizi soyleyin sizin nobet yerinize baskasi ayarlanir.

okullarda ihtiyac oldugu durumda dilekce pek gecerli olnuyor bildigim kadariyla ogretmen sayisi yetmiyor bizde..doktordan alinca bisey diyemediler..

Bunu gördüğüm iyi oldu.ben de ortaokuldayım çocuklar çok hareketli ve farkında değil gerçekten.24e kadar bekleyeceğim sanıyordum.
Nöbet günü 4 saat dersim var sadece ama 7-8 saat dersim varmış gibi yoruluyorum

aynen normalde bile bekliyorum cocuklar indikten sonra iniyorum merdivenlerden dikkatli davranmak lazim nolur nolmaz..hamileligim zaten bastan beri agrili problemli azicik derste zaten yoruluyoruz nobet yerindede durmasan resmi sorumluluk allah korusun cocuklara bisey olsa..

Doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutulmaz mi ay ben bunu bilmiyordum

Hehe burasi ogretmenler odasina dondu
Hocalarm brans nedir benm biyoloji

5 .haftamdamdan beri tutmuyorum. doktordan nöbet tutamaz raporu aldim hemen nöbetten düştüler bu raporu almak çok kolay zorlaniyorum derseniz doktorunuz hemen verir

Kizlar tek doktorun yazisi resmi olarak gecerli degil dedi okul bana. Nobet tutamayacagina dair heyetin rapor hazirlamasi gerekiyormus maalesef. Ama iyi niyetlilerse tek dr yazisini da kabul edeceklerdir. Kabus gercekten nobetler hele ki bizimki gibi tasimali egitimse

Seninkiler çok fenaymişhayret bir şey ya heyet raporu da ne ..ben de hiç sorun olmadi tek doktor yazisi ile nöbetten düşürüldüm . o kadar rahatim ki tutmadigim için dünya varmiş diyorum.

B
5 .haftamdamdan beri tutmuyorum. doktordan nöbet tutamaz raporu aldim hemen nöbetten düştüler bu raporu almak çok kolay zorlaniyorum derseniz doktorunuz hemen verir
Doktorum riskli gebeligim olmasina ragmen kendini dinlendir çok ayakta kalma dedi geçti iki satir yazi yazip vermedi uyuz. Ohalden dolayi korkuyorlar mi bilemedim. 21 haftam bitti zaten Aralık sonu nobetten düşeceğim ama sizin doktorlarinizi okuyunca imrendim çok şanslısınız kızlar.

gercekten kotu niyetli oluyor bazi idareciler bisey olsa sorumlulugunu alabilecekmi ablam boyle idareciler yuzunden zorlana zorlana okula gitti erken dogum yapti..giciklar sinir oldum simdi idarecilerine..ben olsam her hafta o gun rapor alirim giciklik degilmi..bu arada bilisim teknolojileri (bilgisayar) ogretmeniyim..dogumdan sonrada bir yil gorev veremezler arti sut iznine gore ders programi yapmak zorundalar yonetmelikte yaziyor arastirin bir ogretmenlerim..onlarada laf dusmez arastirdiginizi bildigini gorunce..

Kizlar biraz dagilacak.konu ama ben mayis ortasinda dogum yapacagim. Acaba dogumu biraz daha erken gosterirler mi? Malum iznim yanacak tatile gelince 1 ay. En azindan oncesinde dinlenirim.

Ben de ortaokulda öğretmenim 5. Haftada lekelenmem olmuştu doktorum bunum üzerine nöbet tutması sakıncalıdır diye rapor verdi o haftadan beridir nöbet tutmuyorum arkadaşlar

Bende 12. Haftadan beri tutmuyorum birde sinifciyim ilkokul zaten zor benim hamilelikte zor geçiyordu serumla beslendim doktor 20. Haftadan sonra rapor veriyoruz ama idare sıkıntı yaratmaz belki bir konuş dedi bizde konuştuk fazla öğretmen vardı sıkıntı olmadı pazartesi idi benimde çocuklar dinlenip gelmiş oluyor çok kötü oluyordum her nobetten sonra serum yiyordum:))

Ne guzel bi grup olduk. Burdan bilgi alışverişi yapariz bundan sonra. Bu arada bende izmir de sosyal bilgiler ogretmeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…