Doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutulmaz miHocam merhaba, bildgnz gibi 6.aydan itibaren bizlere nobet gorevi verilmiyor. Ama nobetten dilekce ile vazgeceblrsnz artk nobetlerden ucret aldgmz icn tutup tutmama hakki bize biraklms. Dogumdan 1sene sonraya kadar da okul size nobett gorevi vermez. Idare ile gorusun dilekce yazacgnizi soyleyin sizin nobet yerinize baskasi ayarlanir.
Seninkiler çok fenaymişKizlar tek doktorun yazisi resmi olarak gecerli degil dedi okul bana. Nobet tutamayacagina dair heyetin rapor hazirlamasi gerekiyormus maalesef. Ama iyi niyetlilerse tek dr yazisini da kabul edeceklerdir. Kabus gercekten nobetler hele ki bizimki gibi tasimali egitimse
Doktorum riskli gebeligim olmasina ragmen kendini dinlendir çok ayakta kalma dedi geçti iki satir yazi yazip vermedi uyuz. Ohalden dolayi korkuyorlar mi bilemedim. 21 haftam bitti zaten Aralık sonu nobetten düşeceğim ama sizin doktorlarinizi okuyunca imrendim çok şanslısınız kızlar.5 .haftamdamdan beri tutmuyorum. doktordan nöbet tutamaz raporu aldim hemen nöbetten düştülerbu raporu almak çok kolay zorlaniyorum derseniz doktorunuz hemen verir
Dogum belgesi mi veriyoruz kacinci haftada oldugumuzu gosteren bi kagit mi? 32 .haftada izne ayrilmiyor muyuz?sanmiyorum dogum belgelerinizi okula veriyorsunuz orda belli olur bence..oynama yapmaz kimse resmi evraktada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?