Zaten oyle olacak canim. Ben sonra sinda yanacak olan 1 ayimi kullanabilir miyim diye bi yol aramistim.
alamiyorsun diye biliyorum canim..onceki izni sonraya aktarabiliyorsun ama..onceye aktaramiyorsun..idare ediyoruz bende subat tatilini iple cekiyorum hem alisverisimi subatta yapmaya biraktim ama..insallah tatil sonrasina 2hafta calisip aytilmayi planliyorum yada rapor falan ayarliycam kotu olursam..Kızlar nasılsınızdoğum iznimin doğumdan sonraki iki ayı yaz tatiline denk geliyor benim gibi olan var mı? Sonraki aydaki iznimizi önceki haftalara alabiliyor muyuz bilen var mı??
Sağol canımalamiyorsun diye biliyorum canim..onceki izni sonraya aktarabiliyorsun ama..onceye aktaramiyorsun..idare ediyoruz bende subat tatilini iple cekiyorum hem alisverisimi subatta yapmaya biraktim ama..insallah tatil sonrasina 2hafta calisip aytilmayi planliyorum yada rapor falan ayarliycam kotu olursam..
yasal olarak 24.hafta dolunca birakiyorsunuz ama doktorunuzdan belge alip ayakta surekli durmasi sakincalidir gibi bir belgeyle okulunuzun idarecilerine teslim ederseniz birakabilirsiniz 24.hafta dolmadanKızlar nöbeti kaçıncı haftada bıraktınız? Yasal olarak kaçıncı haftada tutmama hakkımız var
24. HaftaKızlar nöbeti kaçıncı haftada bıraktınız? Yasal olarak kaçıncı haftada tutmama hakkımız var
Ben de ortaokulda öğretmenim 5. Haftada lekelenmem olmuştu doktorum bunum üzerine nöbet tutması sakıncalıdır diye rapor verdi o haftadan beridir nöbet tutmuyorum arkadaşlar
Evet canım veriyor doktor istersenSağolun kızlar ben 28 sanıyordum. Peki doktorumdan 24. Haftada olduğuma dair mi rapor istemem lazım?
TeşekkürlerEvet canım veriyor doktor istersen
Ben dün sordum 24 hafta bittiğine dair rapor getirin dedi ama özel veya devlet olacak diye birşey demedi.Ben bugn kadin dogum hastanesinr gttim.
Her nobet sonrasi hastanelik oluyorm, idarecilerim anlayissiz. Bununla ilgili bir rapor veremez misinz dedm veremem dedi
Benm kendi doktorum ozelde, o cok daha insani bir doktor. Muhtemelen verecektir. Ama ozelden getrdgm raporu kabul ederler mi?
3 kisi nobet tutuyorz 75 ogrencili okulda.Ben dün sordum 24 hafta bittiğine dair rapor getirin dedi ama özel veya devlet olacak diye birşey demedi.
İnşallah alabilirsin rapor.Anlayışlı olsa keşke bazı idareciler
3 kisi nobet tutuyorz 75 ogrencili okulda.
Her tenefus ogretmenler odasina gelp kontrol ediyor tutuyor muyuz diye.
Mesele bir durum olmasi degil, riskli bir okul da degil.
Yaptgi bir eziyet....
istese rapor bile istemeden cikarablr beni nobetten. Benmle nobet tutan diger hocalar razi adam kabul etmiyor. Allah buyuk bu merhametszlk ona gani gani donecektir.
bebekte cok sukur bir risk yok.İyi ki çocukları 25-25-25 zimmetlememiş.inşallah alırsın rapor.Benm anlayamadığım ilk 13 hafta riskliyse buna Bi çare bulsunlar nöbet konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?