Öğretmen hamileler. Okulunuzda nöbet tutuyor musunuz??

Merhaba hocalarım sizi burda görmek güzel:)Benim de bir sorum olacak doğumum temmuzda olacak öncesinde izin kullanmayı düşünmüyorum doğum iznimin 1.ayı yani ağustos izinden boşuna mı gitmiş olacak eylülde okul başladığında doğum izni başlamaz mı

1ayin boşa gitmis oluyor canim ablaminda oyle oldu normalde agustos ortasiydi mayisin ortasi dogum yapti tatile kadar kullandi yaz tatiline gitti gerisi yaz tatili sonra baslatayim olmuyor malesef..

1ayin boşa gitmis oluyor canim ablaminda oyle oldu normalde agustos ortasiydi mayisin ortasi dogum yapti tatile kadar kullandi yaz tatiline gitti gerisi yaz tatili sonra baslatayim olmuyor malesef..
Eylülden itibaren kalan 3ayımı kullanabilirim ama değil mi?

dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var dogum oncesinin 5 haftasini dogum sonrasina aktarabiliyoruz arastirdigim kadariyla yonetmelikten okuduklarimdan cikardiklarim..yani o arada 3hafta herturlu aktarilmiyor onu guzelce sende bi oku internetten istersen okul kapanmadan kullanirsin neden bosa gitsin..

bu arada 8+5 haftanida agustosun basinda dogum yapsan 4 hafta gitti eylule kalan 9 haftayi eylulden itibaren kullanirsin tabi dogum yapinca belgelerini okula ver canim eylul olmasini bekleme..onlarda ona gore isleme alirlar dogum islemleri cocugu ustune alma falan dogum yardimi konusunu arastirmadayim onuda ogrenince yazarim buraya ogretmenlerimiz icin

Ben koridora sandalye atiyorum oturuyorum ben nöbeti ayakta geçirince bel agrim çok oluyor ses var görüntü yok gibi oluyor içeri zili çalınca kosma oğlum yavaş kızım sınıflara geçin oturduğum yerden bizde sayı çok az bazen tek başına tutan bile var

Bizimde öyle öğretmen sayımız az kanser hastası bir hocamız var ona bile nöbet tutturuyorlar

Artik heyet raporu da cok zor canim. Bebisler 3 aylikken biz ise basliycaz. Cok talihsiz. Ben cocugu 16 aylikken ise baslayan arkadas taniyorum yaa
Bakacak birileri varsa başlanir da yoksa benim gibi mecbur ücretsiz izin :)ben 1 yil calismayacagim .Istanbuldayim zaten kime güveneyim

Selam arkadaşlar bende bursa da fen bilimleri öğretmeniyim. Rapor alma haftam geldi ama benim doktorum özel muayenehane de. Ondan aldığım rapor geçerli olur mu acaba ?
bunu ben de merak ediyorum, hamilelik surecinde ozel doktora gitmeyi dusunuyorm. Raporlar izinler sorun olacak mi

Ben 24. Haftamı doldurur doldurmaz hemen bıraktım. Nöbet zor iş normalde hele hamilelikte hiç çekilmiyor. Bazı hırslı arkadaşlarımız var idealist takılan 24. Haftayı çoktan geçmeleeine rağmen bırakmadılar.

Bakacak birileri varsa başlanir da yoksa benim gibi mecbur ücretsiz izin :)ben 1 yil calismayacagim .Istanbuldayim zaten kime güveneyim
Ya bende yalnizim izmir de ama bi an once duzenimi kurmak istiyorum. Sonra ayrilmak cok zor olacak. Ogrenci velileriyle gorusuyorum. En azindan tanidigim insanlar. Bakalim icime sinen biri olur Umarim. Az ders alir gider gelirim diye dusunuyorum.

Kizlar biraz dagilacak.konu ama ben mayis ortasinda dogum yapacagim. Acaba dogumu biraz daha erken gosterirler mi? Malum iznim yanacak tatile gelince 1 ay. En azindan oncesinde dinlenirim.

32 haftada yani doğumdan 8 hafta öncesinde izin alabiliyorsun. Mayıs ortasında doguracaksan mart ortasında izne ayrılırsınız olmaz mı?

bunu ben de merak ediyorum, hamilelik surecinde ozel doktora gitmeyi dusunuyorm. Raporlar izinler sorun olacak mi
bende ozel doktora gidiyorum canim hangi ilde yasiyorsun bilmiyorum ama izmirdeyim benim doktorum egede profesor normalde ben disarda muanehanesine gidiyorum kan tahlili gibi seyleri egede yaptırdı mesela allah korusun kotu olup bisey olsa ordanda rapor ayarlama yapabilir..oyle bir doktor arastirin sizde sıkıntı yasamayin..bunun yani sira aile hekimi zaten hamile olunca kısa sureli raporlarda yardimci oluyor..

Bende 1 buçuk aylık hamileyim. Hiç nöbet tutmak istemiyorum. Ortaokulda olduğum için çok daha hareketliler. Ama nöbet için belge falan getirsem müdür çok sinirlenir. Çok disiplinli

Bende 1 buçuk aylık hamileyim. Hiç nöbet tutmak istemiyorum. Ortaokulda olduğum için çok daha hareketliler. Ama nöbet için belge falan getirsem müdür çok sinirlenir. Çok disiplinli
arkadaslar onemli olan siz ve bebeginiz ablamda mudur ne der diye diye stresten ne sorunlar yasadi erken dogum yapti aylarca hastanelerde surunduk sukur yigenim saglikla buyudu ama ilk once kendinizi düşünün..olurda bisey dersede altta kalmayin yani bisey olursa sorumluluk alabilcekmisiniz doktordan iyimi biliyorsunuz müdür bey dersin cikarsin napabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…