canim benim doktorumda özel 20.haftamdaydi galiba dedim ben artik dayanamiyorum nobette surekli ayakta duruyoruz ve dersede girince kaldiramiyorum dedim bir rapor yazdi karindaki kasilmalardan dolayı ayakta durmasi nobet tutmasi sakincalidir gibi onu idarecilerime verdim kabul ettiler..sen ozelde olsa iste al kagidini bisey derlersede doktordan iyimi bilceksiniz sorumluluk alabiliyomusunuz bisey olursa dersin..Ben bugn kadin dogum hastanesinr gttim.
Her nobet sonrasi hastanelik oluyorm, idarecilerim anlayissiz. Bununla ilgili bir rapor veremez misinz dedm veremem dedi
Benm kendi doktorum ozelde, o cok daha insani bir doktor. Muhtemelen verecektir. Ama ozelden getrdgm raporu kabul ederler mi?
bebekte cok sukur bir risk yok.
Ama bunyem kaldrmiyor. Tansiyon sorunum var uzun sureler ayakta duramiyorm. Nobet tuttugm gun okulda 9 saat ders var. Soyle bisey yapti nobet gunune 2 saat ders koydu surekli katta ayakta durmamizi istiyor. Derste bile...Durmayani da gelip ogretmenler odasndan cikariyor.
Hamilenin duasi tutarmis bu adama etmedgm dua kalmadi...
bebekte cok sukur bir risk yok.
Ama bunyem kaldrmiyor. Tansiyon sorunum var uzun sureler ayakta duramiyorm. Nobet tuttugm gun okulda 9 saat ders var. Soyle bisey yapti nobet gunune 2 saat ders koydu surekli katta ayakta durmamizi istiyor. Derste bile...Durmayani da gelip ogretmenler odasndan cikariyor.
Hamilenin duasi tutarmis bu adama etmedgm dua kalmadi...
tutmak istiyorsan devam edebilirsin bence tutmazsan parasini alamazsin tabikibir şey sorucam, gebelik dolayısıyla nöbet tutmayınca nöbet parası kesiliyor dimi? çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik, 24 bitti, 25. haftamın içindeyim ve bugün nöbet tuttum. nöbet tutunca tek sıkıntı lavabo ihtiyacım oluyor, onun dışın da çok şükür sıkıntım olmadığı için nöbet parası devam etsin diye nöbet tutmaya devam ediyorum.
Elinde raporun var. Reddetme gibi bir lüksü yok sadece gıcıklık çıkartır. Olmaz derse de şikayet et 147ye ya da bimere. Terbiyesizler insanlık yok bunlarda. acıma sen de..Cuma gunu ozeldeki doktorumdan rapor aldm uzun sureler ayakta durmasi riskli ve sakincalidir gibisine bas hekim bile onayladi.
Pazartesi nobet gunum.
Raporu verip konusacagm.
Kesin kavga cikacak.
Cok anlayissiz ve merhametsiz biri.
Bana dua edin lutfen su nobet isini atlatalim her pazartesi serum yemeden ayaga kalkamiyorum. bu mdr beni oyle strese soktu ki vermesem mi raporu diye bile dusunuyorm.
Daha evvelden de bunun kavgasini ettik.
Bisey olrsa sorumluluk alacakmsnz diyorm cvp veremiyor ama bldgini yapmaya devam ediyor ya
Değil canım bi de kanaman varmış kesin al rapor tutmaBenimde rahim içi kanamam var çok ayakta kalmamam gerekiyor . Pzts günleri nöbet var 40 dk öğle arası ayakta duruyoruz . Bende rapor alsam çok mu erken acaba
Haklısın canım sağol haftaya kontrolüm var alayım raporumu .Değil canım bi de kanaman varmış kesin al rapor tutma
Malesef alınamıyor. 2013te yonetmelik degisti, daha onceleri dogum oncesı ızın dogum sonrasına ertelenebılıyordu fakat artık ogretmenler icin bu mumkun degil. Benim de 21 eylul dogumum, dogumdan sonra sadece 8 hafta iznim olacak.Kızlar nasılsınızdoğum iznimin doğumdan sonraki iki ayı yaz tatiline denk geliyor benim gibi olan var mı? Sonraki aydaki iznimizi önceki haftalara alabiliyor muyuz bilen var mı??
Ben tutmuyorum canım 25. Haftadan bu yana. Sonuçta bu bizim hakkımız . İdareye 25. Haftaya geldiğini söyle eğer evraksız işlem yapmıyolarsa doktordan 25. Haftada olduğuna dair yazı al mecburen nöbetten muaf ederlerArkadaşlar orta okulda öğretmenim ve her pazartesi nöbet tutuyorum çocuklar çok koşuyorlar önlerine bakmıyorlar geçen hafta biri nerdeyse karnıma koluyla dirsek atacaktı zor tuttum. Biri gelip karnıma çarpacak diye çok korkuyorum. Nöbet tutmamak için rapor falan alabilir miyiz doktordan acaba daha önce başına gelen oldu mu?
Aldım rapor canım tutmuyorum artk nöbetBen tutmuyorum canım 25. Haftadan bu yana. Sonuçta bu bizim hakkımız . İdareye 25. Haftaya geldiğini söyle eğer evraksız işlem yapmıyolarsa doktordan 25. Haftada olduğuna dair yazı al mecburen nöbetten muaf ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?