Öğretmen hamileler. Okulunuzda nöbet tutuyor musunuz??

canim benim doktorumda özel 20.haftamdaydi galiba dedim ben artik dayanamiyorum nobette surekli ayakta duruyoruz ve dersede girince kaldiramiyorum dedim bir rapor yazdi karindaki kasilmalardan dolayı ayakta durmasi nobet tutmasi sakincalidir gibi onu idarecilerime verdim kabul ettiler..sen ozelde olsa iste al kagidini bisey derlersede doktordan iyimi bilceksiniz sorumluluk alabiliyomusunuz bisey olursa dersin..

Çok acımasız.Neyin derdindeler bilmiyorum

bir şey sorucam, gebelik dolayısıyla nöbet tutmayınca nöbet parası kesiliyor dimi? çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik, 24 bitti, 25. haftamın içindeyim ve bugün nöbet tuttum. nöbet tutunca tek sıkıntı lavabo ihtiyacım oluyor, onun dışın da çok şükür sıkıntım olmadığı için nöbet parası devam etsin diye nöbet tutmaya devam ediyorum.

tutmak istiyorsan devam edebilirsin bence tutmazsan parasini alamazsin tabiki

Cuma gunu ozeldeki doktorumdan rapor aldm uzun sureler ayakta durmasi riskli ve sakincalidir gibisine bas hekim bile onayladi.
Pazartesi nobet gunum.
Raporu verip konusacagm.
Kesin kavga cikacak.
Cok anlayissiz ve merhametsiz biri.
Bana dua edin lutfen su nobet isini atlatalim her pazartesi serum yemeden ayaga kalkamiyorum. bu mdr beni oyle strese soktu ki vermesem mi raporu diye bile dusunuyorm.
Daha evvelden de bunun kavgasini ettik.
Bisey olrsa sorumluluk alacakmsnz diyorm cvp veremiyor ama bldgini yapmaya devam ediyor ya

Elinde raporun var. Reddetme gibi bir lüksü yok sadece gıcıklık çıkartır. Olmaz derse de şikayet et 147ye ya da bimere. Terbiyesizler insanlık yok bunlarda. acıma sen de..

Benimde rahim içi kanamam var çok ayakta kalmamam gerekiyor . Pzts günleri nöbet var 40 dk öğle arası ayakta duruyoruz . Bende rapor alsam çok mu erken acaba

kızlar kendinizi ve bebislerinizi strese sokmayin bu hakkiniz almissin raporunu birak laf soylerse soylesin isleme koydurt bak bakalim nasil zorla tutturuyomus dahami iyi biliyor doktordan..hic gerilme sen bebisin ve kendini dusun soyler soyler susar merak etme..

Kızlar size bir soru daha sorayım.
ben merkezde oturuyorum okulum merkeze bağlı belde. raporu aldğm doktor ise başka bir ilçede bu sorun olur mu sizce? aynı yerden alınması gerekmiyor değil mi raporun bir ara bu sorun gündeme gelmişti bir danışaym dedim

Kızlar nasılsınız doğum iznimin doğumdan sonraki iki ayı yaz tatiline denk geliyor benim gibi olan var mı? Sonraki aydaki iznimizi önceki haftalara alabiliyor muyuz bilen var mı??
Malesef alınamıyor. 2013te yonetmelik degisti, daha onceleri dogum oncesı ızın dogum sonrasına ertelenebılıyordu fakat artık ogretmenler icin bu mumkun degil. Benim de 21 eylul dogumum, dogumdan sonra sadece 8 hafta iznim olacak.

Ben tutmuyorum canım 25. Haftadan bu yana. Sonuçta bu bizim hakkımız . İdareye 25. Haftaya geldiğini söyle eğer evraksız işlem yapmıyolarsa doktordan 25. Haftada olduğuna dair yazı al mecburen nöbetten muaf ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…