Benim tanıdığım bi karı koca öğretmen c vardı kızlarına 1000 liralık ayakkabı alıyorlardı.kuzenimin hocasi da devlette ogretmen ozel ders veriyor...hele unlu ogretmense zenginler cidden siz yeterki gelin diyorlar milyarları dökuyorlar...
Benim tanıdığım bi karı koca öğretmen c vardı kızlarına 1000 liralık ayakkabı alıyorlardı.
Vardır ama bence özel ders veriyordur. Saati 250 olsa 4 öğrencisi olsa 4000 ayda. Ki daha yüksek rakamlara verenler varmış. He değer mi değeridir bence. Çocugu bir yıl kaybedecekse veririm varsa param. Ya da sırf dil yüzünden doçentlik giremiyorum ingilizce için veririm. Öyle hocalar var ki iki ayda sınav gecirtiyorgelir vardır yada indirimden aliyorlardir ... bazılari cidden kazaniyor onu biliyorum
Vardır ama bence özel ders veriyordur. Saati 250 olsa 4 öğrencisi olsa 4000 ayda. Ki daha yüksek rakamlara verenler varmış. He değer mi değeridir bence. Çocugu bir yıl kaybedecekse veririm varsa param. Ya da sırf dil yüzünden doçentlik giremiyorum ingilizce için veririm. Öyle hocalar var ki iki ayda sınav gecirtiyor
1000tllik ayakkabının markasını merak ettim guccı miBenim tanıdığım bi karı koca öğretmen c vardı kızlarına 1000 liralık ayakkabı alıyorlardı.
Bransla alakali degil kursla birlikte oluyor 1500 hatta 2000 eger 30 saat ders arti kurs verirseBu 1500tl ek ders alan arkadaşlar branşınız nedir merak ettim :)
Benim eşim öğretmen 5bin alıyor .burda önemli olan ek dersi ve branşı .aynı zamanda eşimin okulunda haftasonu kurslarıyla 10 bine yakın alan hocalar var yani tamamen ek dersle alakalıson gunlerde bir akrabamin benden on yas buyuk ogretmen kizi ovulup durur oldu bana laf sokmalar esliginde :) konunun beni ilgilendiren kismi bana ovulen kismi.ben kiradayim evliyim akrabam ise ogretmen maasiyla yakinlarimda yeni yapilmis bir ev satin almis uzerine dunya turunda hem ogretmen hem her ay farkli bir ulkede ben bu imkanlari zengin bir adamin katkisiyla yaptigini yaklasik bes sene once az cok anlamistim birdaha gorustugumuzde o kisiden ayrildigini soylemisti. fakat ailesi inanilmaz gururlaniyor ve ovuyor allah askina ogretmen arkadaslarimiza soruyorum surekli yurt disina cikip farkli ulkeleri gezebilen, ev , araba ve nice sey alabilen nasil bir maas sisteminiz var gelin bir ornekleyin ben asiri daraldim bu kiyastan aile ile bir cay ictigimizde basliyor ovguler bir de sinsi akrabalar kiskanma dercesine sen de ogretmen olsaydin diyor :))) kv en son ornekleyen oldu . kotu bir niyetim yok hasa bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)
Abimin kız arkadaşı sadece haftasonları ders veriyor ve bu miktara yakın bir ek geliri var branşı matematikBu 1500tl ek ders alan arkadaşlar branşınız nedir merak ettim :)
Lise İngilizce öğretmeniyim. 6 saat kurs ve de egzersiz ücreti var için de..Tüm okul yaklaşık bu miktar ve üstü kazanıyor. Meslek hocalarından 8-9 bini bulanlar da oluyor üstelik..Branşınız ne hocam sınavsız,nöbetsiz ek dersiniz çok çok iyi.
Meslek hocalarindan kastiniz nedir meslek lisesi hocalari mi??Lise İngilizce öğretmeniyim. 6 saat kurs ve de egzersiz ücreti var için de..Tüm okul yaklaşık bu miktar ve üstü kazanıyor. Meslek hocalarından 8-9 bini bulanlar da oluyor üstelik..
Meslek lisesinde mesleki derslere giren öğretmenler.. Atıyorum turizm lisesinde resepsiyon dersine giren öğretmen..Meslek hocalarindan kastiniz nedir meslek lisesi hocalari mi??
Maasi cok iyi o zaman meslek ogretmeni olmak daha iyiyse revacta bir meslek olmasi lazim neden oyle degil o zaman??Meslek lisesinde mesleki derslere giren öğretmenler.. Atıyorum turizm lisesinde resepsiyon dersine giren öğretmen..
Meslek öğretmeni olarak atanmak çok güç maalesef. Bazı seneler hiç alım yok. Mesela bizim okul türümüzden Türkiye’de 6 tane var ve 4 tane meslek öğretmenine ihtiyaç var. Bir de bu öğretmenlerin de meslek lisesi mezunu olduğunu düşünürsek Kpss’de Yüksek puan alıp atanmaları için insanüstü çaba göstermeleri gerekiyor.Maasi cok iyi o zaman meslek ogretmeni olmak daha iyiyse revacta bir meslek olmasi lazim neden oyle degil o zaman??
Aynen öyle.teknik lise öğretmenleri çok iyi kazanır.örneğin bilgisayar öğretmeni düz lisede çalışanla teknik lisede çalışan arasında kazandıkları para 2 katına çıkar nerdeyseMeslek öğretmeni olarak atanmak çok güç maalesef. Bazı seneler hiç alım yok. Mesela bizim okul türümüzden Türkiye’de 6 tane var ve 4 tane meslek öğretmenine ihtiyaç var. Bir de bu öğretmenlerin de meslek lisesi mezunu olduğunu düşünürsek Kpss’de Yüksek puan alıp atanmaları için insanüstü çaba göstermeleri gerekiyor.
Tesekkurler bilgilendirmeniz icinMeslek öğretmeni olarak atanmak çok güç maalesef. Bazı seneler hiç alım yok. Mesela bizim okul türümüzden Türkiye’de 6 tane var ve 4 tane meslek öğretmenine ihtiyaç var. Bir de bu öğretmenlerin de meslek lisesi mezunu olduğunu düşünürsek Kpss’de Yüksek puan alıp atanmaları için insanüstü çaba göstermeleri gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?