Ogretmen maasi cok mu fazla oluyor ?

Bu 1500tl ek ders alan arkadaşlar branşınız nedir merak ettim :)

kuzenimin hocasi da devlette ogretmen ozel ders veriyor...hele unlu ogretmense zenginler cidden siz yeterki gelin diyorlar milyarları dökuyorlar...

gelir vardır yada indirimden aliyorlardir ... bazılari cidden kazaniyor onu biliyorum
Vardır ama bence özel ders veriyordur. Saati 250 olsa 4 öğrencisi olsa 4000 ayda. Ki daha yüksek rakamlara verenler varmış. He değer mi değeridir bence. Çocugu bir yıl kaybedecekse veririm varsa param. Ya da sırf dil yüzünden doçentlik giremiyorum ingilizce için veririm. Öyle hocalar var ki iki ayda sınav gecirtiyor

yani gelecege yatırım sonucta 1 verirsin 5 alirsin ...kuzenim karai komsunun cocuklarina ders veriyor 1000tl...bir arkadasim etutte haftada 3 gun calisiyor 500 aliyor yani durumdan duruma fark var

Geç atandı, birkaç sene öncesine kadar parasızlığından şikayet ederdi ailesi, edebiyat öğretmeni kendisi diyorsun. Öğretmen maaşıyla destek almadan bu söylediğin sık sık ytt dışı gezisi, yeni ev, araba vs çok zor göründü bana. Tahminin doğru olabilir.

Benim eşim öğretmen 5bin alıyor .burda önemli olan ek dersi ve branşı .aynı zamanda eşimin okulunda haftasonu kurslarıyla 10 bine yakın alan hocalar var yani tamamen ek dersle alakalı

Branşınız ne hocam sınavsız,nöbetsiz ek dersiniz çok çok iyi.
Lise İngilizce öğretmeniyim. 6 saat kurs ve de egzersiz ücreti var için de..Tüm okul yaklaşık bu miktar ve üstü kazanıyor. Meslek hocalarından 8-9 bini bulanlar da oluyor üstelik..

Lise İngilizce öğretmeniyim. 6 saat kurs ve de egzersiz ücreti var için de..Tüm okul yaklaşık bu miktar ve üstü kazanıyor. Meslek hocalarından 8-9 bini bulanlar da oluyor üstelik..
Meslek hocalarindan kastiniz nedir meslek lisesi hocalari mi??

Meslek lisesinde mesleki derslere giren öğretmenler.. Atıyorum turizm lisesinde resepsiyon dersine giren öğretmen..
Maasi cok iyi o zaman meslek ogretmeni olmak daha iyiyse revacta bir meslek olmasi lazim neden oyle degil o zaman??

Maasi cok iyi o zaman meslek ogretmeni olmak daha iyiyse revacta bir meslek olmasi lazim neden oyle degil o zaman??
Meslek öğretmeni olarak atanmak çok güç maalesef. Bazı seneler hiç alım yok. Mesela bizim okul türümüzden Türkiye’de 6 tane var ve 4 tane meslek öğretmenine ihtiyaç var. Bir de bu öğretmenlerin de meslek lisesi mezunu olduğunu düşünürsek Kpss’de Yüksek puan alıp atanmaları için insanüstü çaba göstermeleri gerekiyor.

Aynen öyle.teknik lise öğretmenleri çok iyi kazanır.örneğin bilgisayar öğretmeni düz lisede çalışanla teknik lisede çalışan arasında kazandıkları para 2 katına çıkar nerdeyse

Tesekkurler bilgilendirmeniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…