- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
Senin yine daha az kalmış kız, gezersin bol bolDoğuda iken veriyorlardı. Gerçi şu anki okulum da doğu görevi sayılıyor belki burada da verirler. 5. Dereceyim ben. Verseler de gezsek heves varken.
türkçe yazmamış mıyım tabi ki türkçe de varNeden sosyal fen ingilizce ?
Bizim okulda turkce ogretmeni full ek ders ve full yetistirme kursu ile 2000 tl.ye yakin ek ders aliyor
Aylar öncesinden alırsanız komik fiyatlara bile bulabilirsiniz uçak biletlerini..Değil tabi kiKeşke olsa ben de ülke ülke gezerdim.Eşim benden daha iyi alıyor ama izne giderken uçak bileti ayarlamak çok vaktimizi alıyor.Pahalı geliyor ay ne bileyim.
Gürcistan’a Bulgaristan’a bile gidemedik ya :/
benim branşım dolayısıyla kursum sadece 4 saat ve 24 dersim olduğu için ancak 1000 tl ek ders alıyorum maaşım da 3300 toplam 4400 yani.14 yıllık öğretmenim.24 saat dersim var. 10 saat kurs, 6 saat de egzersiz. Maaşım 3500 TL, Ekdersim ayın hafta Sayısına göre 3000 TL yi buluyor. Sınav görevi de varsa 6000-7000 arası olabiliyor. İstersem daha fazla kurs da alabilirim. Ama çok yorucu oluyor. 21 saat ders 19 saat kurs 6 saat egzersiz yapılırsa 3 saat de nöbet ücreti aylık 3500 ekders alınabilir
ben ortaokuldan bahsetmiştim. liseyi bilmiyorumEmin misiniz. Ben lise branş ogretmeniyim. 4 te ders bitiyor 10 dakika sonra kurs başlıyor. Ve her akşam 4 saat kurs alıyor öğrenciler. Üstüne cumartesi de geliyorlar.
oo my god14 yıllık öğretmenim.24 saat dersim var. 10 saat kurs, 6 saat de egzersiz. Maaşım 3500 TL, Ekdersim ayın hafta Sayısına göre 3000 TL yi buluyor. Sınav görevi de varsa 6000-7000 arası olabiliyor. İstersem daha fazla kurs da alabilirim. Ama çok yorucu oluyor. 21 saat ders 19 saat kurs 6 saat egzersiz yapılırsa 3 saat de nöbet ücreti aylık 3500 ekders alınabilir. Maaş da 3500 ortalama, toplam da aylık 7000 TL. Özel ders de veren biri aylık 10000e ulaşabilir
Güle güle harcayın hocam.. Ama şimdi öğretmen düşmanları takiptedir. O kadar çalışmaya bu maaş fazla diye topa tutarlar tüm öğretmenleri..14 yıllık öğretmenim.24 saat dersim var. 10 saat kurs, 6 saat de egzersiz. Maaşım 3500 TL, Ekdersim ayın hafta Sayısına göre 3000 TL yi buluyor. Sınav görevi de varsa 6000-7000 arası olabiliyor. İstersem daha fazla kurs da alabilirim. Ama çok yorucu oluyor. 21 saat ders 19 saat kurs 6 saat egzersiz yapılırsa 3 saat de nöbet ücreti aylık 3500 ekders alınabilir. Maaş da 3500 ortalama, toplam da aylık 7000 TL. Özel ders de veren biri aylık 10000e ulaşabilir
Devlette yaz tatilinde maaşlar sabittir 3 bin civarı .okul zamanı ise kadar ek ders o kadar maaş destek kursu hafta sonu kursu vs ayrıyeten aöf sınavlarında görevlendirme ekstralar baya var yani öğretmen olmadığım için tam bilmiyorum eşimden duydugum bunlar ayriyeten evlere de derse gidenler var evde eğitim deniliyorOnbin mi
Devlette mi
son gunlerde bir akrabamin benden on yas buyuk ogretmen kizi ovulup durur oldu bana laf sokmalar esliginde :) konunun beni ilgilendiren kismi bana ovulen kismi.ben kiradayim evliyim akrabam ise ogretmen maasiyla yakinlarimda yeni yapilmis bir ev satin almis uzerine dunya turunda hem ogretmen hem her ay farkli bir ulkede ben bu imkanlari zengin bir adamin katkisiyla yaptigini yaklasik bes sene once az cok anlamistim birdaha gorustugumuzde o kisiden ayrildigini soylemisti. fakat ailesi inanilmaz gururlaniyor ve ovuyor allah askina ogretmen arkadaslarimiza soruyorum surekli yurt disina cikip farkli ulkeleri gezebilen, ev , araba ve nice sey alabilen nasil bir maas sisteminiz var gelin bir ornekleyin ben asiri daraldim bu kiyastan aile ile bir cay ictigimizde basliyor ovguler bir de sinsi akrabalar kiskanma dercesine sen de ogretmen olsaydin diyor :))) kv en son ornekleyen oldu . kotu bir niyetim yok hasa bilmiyorda olabilirim duzeltin merak ediyorum ben niye ogretmen olmamisim tekrar okuyayim cok imreniyorum bu zenginlige :)
Neyy öğretmen olmak varmışKamuda öğretmenim. 3.300 maaş, 1,500 tl ek dersim var. Yurt nöbeti tutmuyorum, sınav görevi istemiyorum. Ayrıca meslek dersi öğretmeni de değilim. Meslek dersi öğretmenlerinden maaşı 6.000’i geçen var (ek dersle birlikte). Bir de döner sermaye var ki bazen 2 katına ulaşabiliyor bazı öğretmenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?