Öğretmen olacağım için ezilmek mi zorundayım:(

kendi içiniz de çelişmeyin artık, gidiyorum deyip gitmeyen de sizsiniz, susuyorum susuyorum deyip hala saldırmaya devam ediyorsunuz

gelmicem sayfaya diyorsunuz hala burdasınız , bir daha yazmıcam diyorsunuz hala yazıyorsunuz KOMPLEXLİ DEĞİLİM DEMENİz DURUMUNUZU DEĞİŞTİRMİYOR , ayrıca tdk da değiliz !!! telden yazıyorum harfleri inceleyecek kadar takıntılarım da yok, bir arkadaşa yazdığım yorumu alıp , aldınız başınızı yürüdünüz SİZLİK HİÇ BİR ŞEY YOKKEN BANA SALDIRDINIZ , herkes fikrini yazıyor burda öğretmenlere bişy dediğimde yok kuzenlerimde öğretmen , çarpıtmayın , avantajlı gören gayet edebiyle yazıyor fikrini zaten , size ne oluyor hala anlamadım , hakettiğinizi veriyorum size, saygı duyana saygı duyulur isterseniz burda yatın beni ilgilendirmez , istediğiniz kadar da yazabilirsiniz çekinmeyin hayatta evete de hayıra da alışkın olmanız lazım, herzaman evet duyamazsınız , olumsuz durumlara kapamayın kulaklarınızı

ne güzel seyler söylemissn sen yaaa
Vallahi umarım dediğin gibi olur ya senin yakın bi tanıdığın falan mı hukukçu??
neyse suan okudum konuyu saptırdığımızı düşünenler var mesajlarınız için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
sizin ailede elini sallasan avukata doktora falan mı çarpıyor ki öğretmeni beğenmiyorlar anlayamadım.ben de öğretmenim bence öğretmenliğin manevi hazzı başka hiçbir meslekte yok.hersey maddiyat ya da itibar değil.teyzem çok başarılı bir jinekolog ama defalarca işi bırakıp evde çocuklarına bakmak düşüncesiyle ağladığını bilirim.paradan daha önemli olan o kadar çok şey var ki

rica ederim tatlım ben sana yazdım ama sorunlu ve komplexli şahıs üzerine alınmış saldırıya geçti , neyse allah şifasını versin, sektörden bi haber burda zırvaladı işte, neyse

evet canım çok yakinen tanıdığım hukukçuda var eğitim bilimlerinden mezunlarda içli dışlıyız sektörü biliyorum, ben eğitimcilerin konusuna girmek istemedim konu senin olmadığı için , hukuğun avantajlarından bahsettim sana, kıyaslamıyorum çünki, daha fazlası da var ama istersen özelden görüşürüz,
hoşça kal canim

Lutfen konuyu carpıtıp da tartısma ortamı yaratmayın .

saçmasapan insanların söylediklerine kafanı hiç takma bence,
ben diş hekimliğini kazandığımda komşumuz yıllardır okuttunuz dişçi mi çıkacak demiş anneme, kendisinin ailesinde bırakın ünversiteyi lise mezunu olan yok.
diş hekimliğini bitirdim uzmanlık eğitimi alıyorum bu seferde hala okuyomusun diyorlar. şu an maaş aldığım halde

tıp okuyan arkadaşıma yıllarca okuyorsunuz anca 40 yaşından sonra rahat ediyorsunuz öyle iş mi olur diyorlar.

hani bunlar dışardan çok para kazanan, karizmatik meslekler gibi görünür ya o yüzden yazıyorum bunları, isteyen bir gedik bulur ve ona laf eder, isteyerek yazdım demişssin bu başarılı olmak için yeter bence, eminim çok iyi bir öğretmen olacaksın

Son düzenleme:

arkadaşım
ben de sınıf öğretmeniyim
daha okurken bile ailem şunu derdi dağ başına gidecen,ekmek bile bulamayacaksın,dağ başına gitmedim doğudayım ama güzel bir ilçesinde,eşim de sınıfçı 4+4+4 sisteminden dolayı da yıllarca doğuda kalacağız,bunu da biliyoruz
her tatilde gerek eşimim,gerek benim ailem ve aakrabalarım bize cıyarak bakıyor daha doğuda kalacağız diye,yani insanlar malesef destek,moral vereceğine,felaket tellallığı yapıp moral bozmayı çok seviyor
biz doğudayız,çok şükür mutluyuz,biraz fazla kalacağız biraz canımız buna sıkılıyor,ama sonra diyoruz,bulunduğumuz yeri biz güzelleştiyoruz diye
sen de hiç takma,tıka kulağını,mesleğini severek yap,mutlu ol arkadaşım
Allah gönlüne göre versin

BU KADAR SAÇMA birşey hayatım duymadım ya ALLAH bilir kimin ne olacağını bende eczacıyım sevgilim kuaför ve evlendiğimizi düşünün bu işler buna bakmıyor kader kısmet rızık ta bellidir bilemezsiniz yada tamam öyle olsun ailenizin bunu söylemesi de çok yanlış lütfen bunun için kendinizi üzemeyin esas öğretmenler hep doktorlarla evleniyor

Merhabaallure
Sana msj atmak istedim ama mesaj kutun doluymus.eger konu sahibi bana kizmazsa sana bir soru soracagim
Ben uc yasindaki kizimin dusmeden dolaui on disinin dortte biri kirildi
Disciye goturdum hemen ama cok korktu .discide asildi dise cikiyormu diye ama sonradan baktim netten yaptigi yanlismis
Sence ne yaparim bilgi verirsen cok mutlu olurum
Bana ozelden mesaj atarsan sevinirim yada mail. niluferyunlu@hotmail.com
Simdiden tesekkur

Ya banada mühendis olacağım için ooo mühedis kocan olur ilerde diyolardı da noldu,mühendisin M si bile yok bu işler kısmet işidir öyle herkes çok bilmişlik yapmasın.. Yeri gelince bi bayana en çok yakışan meslek öğretmenliktir demeyi biliyolar, salla gitsin hem belki bi kolejde öğretmen olucaksın paraya para demiceksin,kocanda o okulun sahibi olucak belki nerden biliyolar, hayalgüçleri sıfır

Hayatim ogretmen kiz karaborsa be guzelimben nisanliydim atandigimda kac kisi nisani at bak surda su var burda bu var diye pesimden kostu.6aylik hamileydim okula gorucu geldikizim 8 aylikti uzman dr.a istemeye geldi velinin bir tanesi..yani dicem o ki calisma saatlermiz cok iyi tatil avantajimiz da var ee bankamatikte paramiz da ee bundan iyisi samda kayisi:) Allah iyi insanlarla karsilastirsin ikiniz de mutlu olun ins.benim kiz kardesum de dr.calisma saatleri cok agir suan maasi cok da fazla degil benimkinden o hep der ben de ogrtmen olsaydim keske cektigim cileye bak diye

[sıze=3][ı]sana bişey söyleyeyimmi etrafımdaki doktor ve müh arkadaşlarım hep öğretmen eş arıyor neden mi çalıştığı yer ve düzen belli tatili bol benimle ilgilenir diye :) şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum hem bu işler kısmet nasıl böyle yargı oluşurki.. Avukat hemen sanki büyük bi holdingin avukatı olacak bunun çok iyi bi örneğietrafımda var kız avukat kocası belediyede işçi çünkü aşk ve toki evlerinde oturuyorlar.. Kızkardeşi sınıf öğretmeni eşi diş hekimi ve çok lüx yaşıyor..hep derki şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum bayansan çocuğun da olursa mühendislik avukatlık işlerinde çocuk yüzünden geride kalınıyor[/ı][/sıze]

Ben mühendisim ve işsizim. Bana da tam tersini söylüyorlar hep öğretmen olsaydın şimdiye atanmıştın bak işsizsin hala diye. Bir de şu hukuk mezunu olanların zengin hakim ve doktorlarla evleneceğini sanmalarına da çok güldüm. İstanbul Üni, Ankara Üni. Hukuk fakültelerinden mezun olan arkadaşlarım KPSSye hazırlanıyorlar, hazır iş nerdeymiş söyleyeyim de onlar da girsin bari. Yıllar geçiyor devir değişiyor evet ama kim ne derse desin çoğu kişi hala öğretmen eş arıyor. Hem koca bulmak için mi meslek seçtiniz yahu. Sıkmayın canınızı.

ne alaka yaa ben şimdi okula gitcek olsam öğretmenlik okurum , bence çok güzel bir meslek. patron yerine öğrencilerle muhatap oluyorsunuz ayrıca da yaz ve kış tatillerini, mesai saatlerinin rahatlığını saymıyorum bile.

kardeşin avukat olup müvekkillerine dert anlatacak, sonra duruşmalara çıkıp orda savunmalar yapacak, sürekli mahkemeden ofise adliyeye koşturacak avukatlık evet güzel bir meslek ama bunu yapabilen için. ben mesela yapamazdım, hazır cevap olmak, kavgacı olmak ve karşındakini ikna yeteneğinin çok iyi olması lazım ayrıca da ezberin kuvvetli olacak, her dava için çok iyi hazırlanacaksın vs vs.. öğretmenlik daha az komplike ve seni yormayacak bir meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…