öğretmen olan hamişler...

Merhaba kizlar bende29 haftalik hamileyim. Ilceden koye gidis geliş yapiyorum kendim kullaniyorum. Evet tuvalet buyuk sıkıntı malesef

Konuyu güncel yapayım..bende hamile öğretmenlerdenim aşırı mide bulantıları yaşıyorum okulda çok zorlanıyorum gerçekten.

bende öğretmen hamileyim tenefüs aralarını bulantı için kullanmaya başladım ve küçük çocukların aniden sarılmaları beni tedirgin ediyor bebeğime zarar gelmesin diye

Benim de isteksizlik dışında bir sorunum olmadı ama bu son iki haftadır bacaklarım ve belim ağrıyor özellikle iki gündür aşırı kötü. 1den 7e kadar haftanın 3 günü okuldayım ve o günler iğrenç geçiyor

kızlar bende öğretmenim ve bu gün hamile olduğumu öğrendim malum doğum izinlerini kullana bilmek için aslında bu ay düşünmüyordum ama nasip oldu temmuzda doğum yapcam nasipse sanırım sonrasını kullanamıcam değilmi ama öncesini kullanabilirim herhalde...

Doğumdan once 2 ay kullanılabilir diye biliyorum canim ama bir sor istersen bilene ve hayırlı olsun

32. haftada kullanabilirsiniz izninizi hocam.

Hem merak etmişimdir, öğretmenler hamileyken öğretmenliğe ara vermenin en doğru anın hangisi olduğunu.

Ben de hamileyim.Umarım okul başladıktan sonra bulantılar artık çok sürmez
İnşaallah hocam olmadi rapor alirsiniz artik okulda hic cekilmez mide bulantısı. Sizin dogum tarihiniz gayet ideal dogum sonrasi 2 ay tatilinizi rahat kullanirsiniz insaallah. benim ki biraz riskli tam son aylar tatil bosa gitmesin diye hesap yaptik biraz ama yine de kismet mayisaymis

Evet hocam zaman planlaması yapmadık ama çok şkür güzel bir zamana denk geldi.Hatta o kadar ki benim doğum günümle aynı gün olacak gibi görünüyor şimdilik:)12.haftada bulantıların bitmesi tek dileğim.Gerçekten gözümü açamıyorum 3 haftadır sabahtan akşama bulantı(

Ya inşaallah hocam ben de cook şükür öyle belirtiler yok henuz sadece göğüslerim cok buyuduler ve cok acimaya basladilar.gece uyuyamiyorum hatta o derece. 12. haftadan sonra bu belirtiler azalirmis hocam inşaallah biraz daha rahatlariz :) dogum gününüzde dogum yaparsaniz en guzel hediye o olur sizin için herhalde :)

Sağlıklı olsun da benimn doğum günümde olmuş olmamış , kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil.İnsan merak ediyor heyecan duyuyor bunlara ama sağlıklı olsun en önemlisi. Bazılarında bulantı fln hiç olmuyormuş.Umarım sizinki öyle geçer :)

Bende varım ,çok şükür yaz tatili,bayram tatili derken ,neredeyse bitti sayılır

Öyle evet saglikli dogsunlarda :) inşaallah olmaz benim de yoksa gerçekten okulda cok zorluk cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…