32. haftada kullanabilirsiniz izninizi hocam.kızlar bende öğretmenim ve bu gün hamile olduğumu öğrendim malum doğum izinlerini kullana bilmek için aslında bu ay düşünmüyordum ama nasip oldu temmuzda doğum yapcam nasipse sanırım sonrasını kullanamıcam değilmi ama öncesini kullanabilirim herhalde...
teşekkür ederim hocam32. haftada kullanabilirsiniz izninizi hocam.
Merhaba ben varım hem hamile hem de öğretmenim.Konu güncellemesi yapalim. Var mi hem hamile hemde öğretmen olan arkadaslar
Merhaba :) biz siz bir de ben varim galiba :) evet tatil cok iyi gelmişti okulla açılınca ne yapacagiz bilmiyorum canavarlarlaMerhaba ben varım hem hamile hem de öğretmenim.
Okulların açılması yaklaştı bakalım nasıl geçecek bu dönem
İnşaallah hocam olmadi rapor alirsiniz artik okulda hic cekilmez mide bulantısı. Sizin dogum tarihiniz gayet ideal dogum sonrasi 2 ay tatilinizi rahat kullanirsiniz insaallah. benim ki biraz riskli tam son aylarBen de hamileyim.Umarım okul başladıktan sonra bulantılar artık çok sürmez
Maşallah yeni öğretmen arkadaşlarda katılmış. Kalabalık olmuş.inşallah rahat geçer hepimizin hamileliği.Merhaba :) biz siz bir de ben varim galiba :) evet tatil cok iyi gelmişti okulla açılınca ne yapacagiz bilmiyorum canavarlarla
Öyle evet saglikli dogsunlarda :) inşaallah olmaz benim de yoksa gerçekten okulda cok zorluk cekerimSağlıklı olsun da benimn doğum günümde olmuş olmamış , kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil.İnsan merak ediyor heyecan duyuyor bunlara ama sağlıklı olsun en önemlisi. Bazılarında bulantı fln hiç olmuyormuş.Umarım sizinki öyle geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?