öğretmen olan hamişler...

Selam bayanlar şükürler olsun hala inanamasam da ben de hamileyimmmm😊 3 asilama ve olumsuz bir tup bebekten sonra mucizem benle ama daha yeni yilbasindan sonra kese ve kalp atisi icin gidecegim hayirlisi ile bir rahatlasam ... ama icimde oldugunu bilmek bile harika bir duygu. RABBIM isteyen herkese nasip etsin. .. ben ilk zamanlar dogum izni ayarlama cabasinda idim sonradan olmayinca hicbiri onemli olmuyor...izinmis paraymis cok da dert ustelik ev kredi borcu olan biri olarak söylüyorum hayatta en zor seylerden biri ya hic bebegim olmazsa korkusu...Allah im kimseye bebegi aratmasin... hepimiz bebisi de hayirli evlatlar olsun...

hocam söylediğiniz gibiyse yandım ben ne diyeyim.doğum iznim tatilde geçiyor. sizinde yaşadığınız süreç zormuş allah yardımcınız olsun.hakkaten hamilelik boyunca izin verseler keşke.bende kilo almışken hamile kaldım gitgide alıyorumda şimdiden sırtım belim bacaklarım ağrıyor.sürekli yatmak istiyorum.bugün yarın dıye dıye 1 yılı geçtı yasa çıkmadı. yenı kurul toplanacak vs bıraz umudum var ama yınede yetmıyor bana izin.heyette zormuş dıorlar artık tek çare ücretsiz izin...

takma bu kadar bebeğin sağlıklı olarak doğsunda gerisi hallolur.ben ayarlamadım aslında doğum zamanını. ayarlamaya çalışsam bukadar denk gelmezdi. kısmet bu işler.
ben ücretsiz izin alamayacağım çünkü ev alacağız malum kredi borcu tek maaşla ödenmez zor. ben sabahçı olacağım eşim zaten öğlenci oluyor öyle dönüşümlü bakacağız sanırım. eğer güvenilir bir bakıcı bulabilirsem belki de bakıcıya veririm. günlük 5 saat çalışıyorum zaten. çok da ayrı kalmayacağız bebişimle.

merhaba arkadaşlar ben de hamile bir öğretmenim :) ilk gebeliğim ve bir şey sorabilir miyim? benim 32. haftam haziranın sonuna denk geliyor. temmuz da tatil başlıyor, ağustosta doğum. peki o doğum öncesi iznini doğum sonrası kullanma gibi bir durumumuz yok mu? en azından 6 haftayı kurtarsam diyorum da çevremde onca gebe arkadaşım oldu şimdiye kadar hiç ilgimi çekmemiş demek ki bunlar, anca başladı benim algıda seçicilik :26:

Hocam bende 26 Eylül'de doğum yaptım. Doğum öncesi iznim tamamen yanmıştı ( Doğum sonrası 8 haftayı kullanabildim sadece

doğum öncesi iznin yaz tatiline denk geliyor. o nedenle doğum sonrasına aktarma gibi bir durumun olamaz.

bende yeni hamişlerdenim ve ilk haftalarım çok çok zor geçiyor cuma günü okula gidemedim mesela ve yarında gidecek halim yok ama son sınavlar için gitmem gerekiyor midem acayip bulanıyor sabah gözümü bulantıyla açıp gece bulantı ile uyuyorum özellikle 3 gün falan gece 4 defa kusuyordum dünle bugün kusmadım ama ağzımda duruyor tüm dünya burnuma kokuyor ve de çok halsizim resmen her şeyden tiksindim evimde durasım yok aranızda ilk haftaları böyle sıkıntılı geçirip normale dönen var mı arkadaşlar eğer hep böyle olacaksa benim öğretmenliği yapmam imkansız

hayırlı olsun öncelikle hocam. geçer hocam bu günlerinde geçer. ben anasınıfı öğretmeniyim çocuklar sınıfın ortasına kaka yapıyorlardı lavabolarda yerlere kaka yapıyorlardı, zaten 2 ayda bir banyo yapıyorlar düşün yani o kokunun iğrençliğini. yalnız ben evde iyiydim. yemek falan yiyebiliyordum midem bulanıyordu ama çıkarmıyordum. birde düşük tehlikem vardı. yardımcı abla falan olayıda yok bizim anasınıfında temizliği bile ben yapıyordum.12. haftadan sonra azalmaya başlıyor. ancak ben hala sabah sınıfa gelince bir mide bulantısı yaşıyorum. annelik zor hocam şimdilerde de daha da zorlaştı öğretmenlik yapmak. ağırlaşıyorsun, hareket güçlüğü yaşıyorsun. bebek duymaya başladığı için öğrenciye kızamıyorsun otorite kuramıyorsun. hele benim öğrenciler iyice şımardı. oyun saatinde oyun oynamamak için diretiyorlar diğer etkinlik saatlerinde oyun oynayacağız diye tutturuyorlar. resmen benimle kukla gibi oynuyorlar. mide bulantısı geçiyor sonra mide yanması başlıyor hocam. bazen sanki midene ateş atmışlarda yanıyormuşsun gibi. ama bebeklerimiz için bunlara katlanacağız hocam. kalıcı değil geçecek elbet

merhaba ben de hamile öğretmenim. ingilizce öğretmeniyim. topiğinizi gördüm hemen ben de yazıyım dedim:) ben ikinci dönem iznimi kullanmaya başlıcam inş... 3 hafta daha dayanmalıyım:)

bende lisedeyim hocam valla o 12.haftayı dört gözle bekliyorum şu okul kapansa bi ara tatil falan baya yaklaşmış oluyorum umarım biraz rahatlarım ne tadım kaldı ne tuzum en mutlu olmam gereken zamanlarda sevincimi bile yaşayamıyorum şu bulantı ve koku olayına dayanamıyorum deli olcam valla 5. haftanın sonlarında başladı 3-4 gün öncesine göre daha iyiyim tabi ama yine de dayanılacak dert değil böyle bi işkenceye ancak evlat için katlanılabilir zaten

canım hayırlı olsun senin gibi hissediyodum ben de bi daha nasıl hamile kalcam diyodum ,ama çok şükür bir hafta sürdü 8.haftam berbattı sonrası süper geçiyor çok şükür.inşallah seninki de öyle geçer...bana süt yaramıyodu sütü bırakınca rahatladım..keyfi çıkmıyo şuan anlayabiliyorum seni,ama sonra rahatlıcaksın sabret diyorum

merhaba ben de hamile öğretmenim. ingilizce öğretmeniyim. topiğinizi gördüm hemen ben de yazıyım dedim:) ben ikinci dönem iznimi kullanmaya başlıcam inş... 3 hafta daha dayanmalıyım:)

merhaba.hosgeldin. ben de ingilizce öğretmeniyim ve sen gibi son 3 hafta gecsin diye beklıyorum :))

ikinci dönemin başında bir iki hafta rapor alıcam inşallah. yoksa dayanamam bu kdr yorgunluga.

Ben sınıf öğretmeniyim arkadaşlar ancak atama olmadı evdeyim 3 yıldır. 5.5 aylık hamileyim ve ikinci dönem stajyer olarak kolejde çalışmaya başlayacağım bir aksilik olmazsa. Bakalım kolej temposuna hamile halimle ayak uydurabilecek miyim.. Allah yardımcınız olsun...

Slm arkadaşlar ben de anasınıfı ogretmeniyim ve 26.haftadayim donem başı daha zor du benim için hormonlar acayip sinir yapmıştı ama şimdi iyiyim çok şükür. Sadece eğilip sormak çok zor ama öğrencilerim sagolsunlar yerden alınacak birsey oldumu bana yardım ediyorlar :) onlar benden heyecanllilar öğretmenim sen gerçekten Bebek mi doguracaksin diye soruyorlar:) yorgunluk ve bu aralar mide eksimeleri de olmasa hersey daha rahat olacak :) hepinize hayırlı doğumlar diyorum bir avazda doğuralim inşallah sağlıklı bebislerimiz olsun Allah hepimizin Yardımcısı olsun

bardağa dolu tarafından bak hocam o zaman bunları kafaya takmazsın. benim ilk hamileliğimde çok kötü geçiyordu. okul kabus gibiydi sanırım o kız bebekti çünkü kızlarda ilk 3 ay zor geçer derler. ancak 11. haftada kaybettim bebeğimi. ve o kadar çok pişman oldum ki keşke oflamasaydım keşke 9 ay çekseydim de bebeğim yaşasaydı azabını duydum içimde. o nedenle söz vermiştim kendime. bir daha hamile kalırsam hiç şikayet etmeyeceğim dedi. sürekli dua ediyorum bunda. mide bulantılarını görmezden geldim. annesi o doğsun hele Allahın izniyle sna bir bakış atsın bir gülsün unutursun herşeyi annesi. hele bir tekmelerini hisset. hele sana karnında tepki verdiği günler gelsin unutursun canım. sizin işinizde zor biliyorum hocam ben en azından çok yorulduğumda boyama falan verip biraz uzanıyorum. Allah yardımcın olsun hocam

bende daha bugun öğrendim hamile olduğumu arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı ol un.benim ulaşım sorunum falan yok ama işte ingilizceci ve doğuda olunca düşünün artık herşeyin ne kadar zor olduğunu umarım sorun çıkmaz

Hanimlar bir sorum var????
Benim dogumum doktorun ultrason bakimina gore 3 eylul benim dogum öncesi iznim yaniyo mu bilgisi olan varsa cevaplarinizi bekliyorum... simdiden teşekkür ederim😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…