hocam 32. haftada doğum öncesi izin başlar. sizinki mayısın sonlarında başlar sanırım doğum sonrası da eylülün sonunda biter. doğum iznini yasalaştıramadılar sinir oluyorum ya. eğer yasalaştırırlarsa 1 hafta çalışıp 2. dönem izne ayrılacağım.zor geliyor artık okula gitmek. baya kilo aldım yerimden kalkamıyorum. sen bu günlerinde hamileliğin tadını çıkar hocam. 20. haftadan sonra başlıyor sıkıntılar. mide bulantısı da neymiş ki diyorsun. gece yatamıyorum bacak ağrısından birde bebeğe zarar veririm endişesi. bence hamilelik süresince izin verilmeli bayanlara
hocam söylediğiniz gibiyse yandım ben ne diyeyim.doğum iznim tatilde geçiyor. sizinde yaşadığınız süreç zormuş allah yardımcınız olsun.hakkaten hamilelik boyunca izin verseler keşke.bende kilo almışken hamile kaldım gitgide alıyorumdaşimdiden sırtım belim bacaklarım ağrıyor.sürekli yatmak istiyorum.bugün yarın dıye dıye 1 yılı geçtı yasa çıkmadı. yenı kurul toplanacak vs bıraz umudum var ama yınede yetmıyor bana izin.heyette zormuş dıorlar artık tek çare ücretsiz izin...
merhaba arkadaşlar ben de hamile bir öğretmenim :) ilk gebeliğim ve bir şey sorabilir miyim? benim 32. haftam haziranın sonuna denk geliyor. temmuz da tatil başlıyor, ağustosta doğum. peki o doğum öncesi iznini doğum sonrası kullanma gibi bir durumumuz yok mu? en azından 6 haftayı kurtarsam diyorum daçevremde onca gebe arkadaşım oldu şimdiye kadar hiç ilgimi çekmemiş demek ki bunlar, anca başladı benim algıda seçicilik :26:
merhaba arkadaşlar ben de hamile bir öğretmenim :) ilk gebeliğim ve bir şey sorabilir miyim? benim 32. haftam haziranın sonuna denk geliyor. temmuz da tatil başlıyor, ağustosta doğum. peki o doğum öncesi iznini doğum sonrası kullanma gibi bir durumumuz yok mu? en azından 6 haftayı kurtarsam diyorum daçevremde onca gebe arkadaşım oldu şimdiye kadar hiç ilgimi çekmemiş demek ki bunlar, anca başladı benim algıda seçicilik :26:
bende yeni hamişlerdenim ve ilk haftalarım çok çok zor geçiyorcuma günü okula gidemedim mesela ve yarında gidecek halim yok ama son sınavlar için gitmem gerekiyor midem acayip bulanıyor sabah gözümü bulantıyla açıp gece bulantı ile uyuyorum özellikle 3 gün falan gece 4 defa kusuyordum dünle bugün kusmadım ama ağzımda duruyor tüm dünya burnuma kokuyor ve de çok halsizim resmen her şeyden tiksindim evimde durasım yok aranızda ilk haftaları böyle sıkıntılı geçirip normale dönen var mı arkadaşlar eğer hep böyle olacaksa benim öğretmenliği yapmam imkansız
hayırlı olsun öncelikle hocam. geçer hocam bu günlerinde geçer. ben anasınıfı öğretmeniyim çocuklar sınıfın ortasına kaka yapıyorlardı lavabolarda yerlere kaka yapıyorlardı, zaten 2 ayda bir banyo yapıyorlar düşün yani o kokunun iğrençliğini. yalnız ben evde iyiydim. yemek falan yiyebiliyordum midem bulanıyordu ama çıkarmıyordum. birde düşük tehlikem vardı. yardımcı abla falan olayıda yok bizim anasınıfında temizliği bile ben yapıyordum.12. haftadan sonra azalmaya başlıyor. ancak ben hala sabah sınıfa gelince bir mide bulantısı yaşıyorum. annelik zor hocam şimdilerde de daha da zorlaştı öğretmenlik yapmak. ağırlaşıyorsun, hareket güçlüğü yaşıyorsun. bebek duymaya başladığı için öğrenciye kızamıyorsun otorite kuramıyorsun. hele benim öğrenciler iyice şımardı. oyun saatinde oyun oynamamak için diretiyorlar diğer etkinlik saatlerinde oyun oynayacağız diye tutturuyorlar. resmen benimle kukla gibi oynuyorlar. mide bulantısı geçiyor sonra mide yanması başlıyor hocam. bazen sanki midene ateş atmışlarda yanıyormuşsun gibi. ama bebeklerimiz için bunlara katlanacağız hocam. kalıcı değil geçecek elbet
bende yeni hamişlerdenim ve ilk haftalarım çok çok zor geçiyorcuma günü okula gidemedim mesela ve yarında gidecek halim yok ama son sınavlar için gitmem gerekiyor midem acayip bulanıyor sabah gözümü bulantıyla açıp gece bulantı ile uyuyorum özellikle 3 gün falan gece 4 defa kusuyordum dünle bugün kusmadım ama ağzımda duruyor tüm dünya burnuma kokuyor ve de çok halsizim resmen her şeyden tiksindim evimde durasım yok aranızda ilk haftaları böyle sıkıntılı geçirip normale dönen var mı arkadaşlar eğer hep böyle olacaksa benim öğretmenliği yapmam imkansız
merhaba ben de hamile öğretmenim. ingilizce öğretmeniyim. topiğinizi gördüm hemen ben de yazıyım dedim:) ben ikinci dönem iznimi kullanmaya başlıcam inş... 3 hafta daha dayanmalıyım:)
bende lisedeyim hocam valla o 12.haftayı dört gözle bekliyorum şu okul kapansa bi ara tatil falan baya yaklaşmış oluyorum umarım biraz rahatlarım ne tadım kaldı ne tuzum en mutlu olmam gereken zamanlarda sevincimi bile yaşayamıyorum şu bulantı ve koku olayına dayanamıyorum deli olcam valla 5. haftanın sonlarında başladı 3-4 gün öncesine göre daha iyiyim tabi ama yine de dayanılacak dert değil böyle bi işkenceye ancak evlat için katlanılabilir zaten
Hanimlar bir sorum var????
Benim dogumum doktorun ultrason bakimina gore 3 eylul benim dogum öncesi iznim yaniyo mu bilgisi olan varsa cevaplarinizi bekliyorum... simdiden teşekkür ederim😊
okul tuvaletlerinden nefret ediyoruuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?