Hocam ben 2. bebeğimi bekliyorum. İlk bebeğim Eylül'ün 26'sında doğdu. Yaz tatiline denk gelen izinler yanıyor. 8 buçuk ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım.Doğum sonrası izin 15 hafta mı? O kadar olmamalı diye biliyorum.
Hocam ben 2. bebeğimi bekliyorum. İlk bebeğim Eylül'ün 26'sında doğdu. Yaz tatiline denk gelen izinler yanıyor. 8 buçuk ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım.Doğum sonrası izin 15 hafta mı? O kadar olmamalı diye biliyorum.
Hocam şu yeni düzenlemeyle 18 hafta oldu ya doğum izni. Ben onun 3 haftasını doğumdan önce kalanını da doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum kendimce ama sultan hocamın yazdıklarını okuyunca çok ta becerebilir miyim bilemedim son haftalara kadar çalışmayı. olmadı mayıs gibi ayrılırım artık ne yapalım bakalım zaman ne gösterecek.Hocam ben 2. bebeğimi bekliyorum. İlk bebeğim Eylül'ün 26'sında doğdu. Yaz tatiline denk gelen izinler yanıyor. 8 buçuk ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım.Doğum sonrası izin 15 hafta mı? O kadar olmamalı diye biliyorum.
ben de hamile öğretmenlerdenimhepimize hayırlı uğurlu olsun. kızlar doğumum yaz tatiline geliyor ve iznim bebeğim çok küçükken bitiyor. benim durumumda olan ve bir plan olan var mı?
ayyy bir de ben ne planlar yapıyordum mayısta hamile kalırım şubatta doğrurum vs ama bir anda hamile kaldığımı öğrendim biraz beklenmedik ve plansız oldu. şimdi herkes dalga geçiyor uyanık diyeAynı dertten muzdaribizBenim bebeğim Ağustos ortasında doğacak kısmetse. Doğum öncesini aktarmak gibi bi şansımız yok pek.( belki 1-2 hafta) Ya ücretsiz izin ya da heyet raporu. Geçen sefer heyet raporunda bile beni sinir stres etmişti idare. Şimdi başka bi okuldayım ama burada da durumun farklı olacağını sanmam.
5'er 5 'er rapor almayı düşünen arkadaşlar nerden almayı düşünüyorsunuz bu raporları sürekli ??? Ve sizin idareniz problem çıkarmıyor mu??? Çünkü bildiğim kadarıyla kısa süreli raporlarda okulun ücretli ya da görevlendirme öğretmen bulma imkanı yok.
ayyy bir de ben ne planlar yapıyordum mayısta hamile kalırım şubatta doğrurum vs ama bir anda hamile kaldığımı öğrendim biraz beklenmedik ve plansız oldu. şimdi herkes dalga geçiyor uyanık diye14 15 temmmuz gibi doğumum ben doğum önce aabildiğim kadar alacağım ama sen sanırım 12 13 hafta doğum sonrası kullanailirsin en azından eylül ve ekimde rapor almazsın. benm hesabıma göre ben eylülü bile kapatamayacağım. 5 er günlük raporla olacak iş gibi durmuyor ancak doğum yaptığımız hastaneden ayarlayablrsek heyet raporu alırız 1 1,5 ay idare edeceğiz.
Hocam şu yeni düzenlemeyle 18 hafta oldu ya doğum izni. Ben onun 3 haftasını doğumdan önce kalanını da doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum kendimce ama sultan hocamın yazdıklarını okuyunca çok ta becerebilir miyim bilemedim son haftalara kadar çalışmayı. olmadı mayıs gibi ayrılırım artık ne yapalım bakalım zaman ne gösterecek.
merhaba,18 hafta onaylandı mı ki? onaylanmadı diye biliyorum ben ama
benim bebiş okuldan çok rahatsız oluyor. tekme üstüne tekme. eve geldiğimde maşallah sakinleşiyor. her zaman şanslı değilim ama bu kez Allaha şükür ayarlasam böyle denk gelmezdi. eylülde 5 aylık falan olacak bebişim. bakıcıya vereceğiz ya da eşimle dönüşümlü bakacağız. yarım gün çalıştığım için ücretsiz izin düşünmüyorum. mayıs gibi ev alma planımız var. kredi çekeceğiz tek maaş idare edemeyiz. doğum sonrası raporlarda idare anlayış gösterse de valilik ya da kaymakamlık sorun çıkartıyor genellikle. bir arkadaşın heyetini kabul etmemişti kaymakamlık. bakamıyorsan ücretsiz izin hakkını kullan demişti. hayırlısı olsun hepimiz için.
niçüüün kimse cvp vermiyor(((
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Sana verilen kan sonucunda alt ve üst değerler belirtilmiştir onların arasındaysa bi sorun yoktur büyük ihtimalle. :)
Ben çok dikkat etmedim kan sonucuma benim için kendi başıma yaptığım idrar testi yeterliyd zaten.
Ama sonrasında önemli olan keseyi görmen ve kalp atışlarını duyman. Sonra birazcık rahatlayabilirsin.
bende hamile öğretmenim :) bugün kalp atışlarını duyduk bebişin ama şu doğum izni durumu çok canımı sıkıyor doyasıya sevinemiyorum. temmuz 23 görünüyor doğumum, ben ne kadar izinli alabilirim, detayları bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. hakkımızda hayırlısı
Kaymakamlık nasıl kabul etmiyor ki heyeti. Ya gerçekten hastaysam ne olacak. Nası bi mantık diyeceğim ama insanların yalana dolana bu kadar mecbur bırakıldığı bir sistemde mantık aramak da saçma tabi.
arkadaşlar sorum arada kaynamış :) konuyu bilen deneyimli arkadaşlardan bi fikir alsam çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?