öğretmen olan hamişler...

15 hafta değil 16 hafta zaten hocamız doğumdan önceki iznin 5 haftasını doğum sonrası izne aktarmayı planlıyor. bir yanlışlık yok ancak 1. si evdeki hesap çarşıya uymuyor. ben şuan 5 buçuk aylık hamileyim o halde çalışmak çok zor geliyor. başım falan dönüyor. ara ara rapor alıyorum. inşallah son 3 hafta çalışacak kadar gücü bulabilir kendinde. doğum izni bittikten sonrada 5 gün 5 gün rapor alınır da rapor kabul edilir mi o farklı bir durum. bende arada 5 gün 10 gün alıyorum ama hamileyim diye ses çıkarmıyorlar. ama doğum sonrası raporları kaymakam kabul etmiyor.

pardon doğum öncesi sonrası toplamı 16. son 3 haftaya kadar çalışıp istersen doğum öncesi iznin o 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliyorsun.

Hocam şu yeni düzenlemeyle 18 hafta oldu ya doğum izni. Ben onun 3 haftasını doğumdan önce kalanını da doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum kendimce ama sultan hocamın yazdıklarını okuyunca çok ta becerebilir miyim bilemedim son haftalara kadar çalışmayı. olmadı mayıs gibi ayrılırım artık ne yapalım bakalım zaman ne gösterecek.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.benim dogum 26 29 haziran gibi gorunuyor.dolayisiyla yaz tatilinde yaniyor.bari oncesinde hamileligi rahat gecireyim diyorum.en erken ne zaman izne cikabilirim acaba

ben de hamile öğretmenlerdenim hepimize hayırlı uğurlu olsun. kızlar doğumum yaz tatiline geliyor ve iznim bebeğim çok küçükken bitiyor. benim durumumda olan ve bir plan olan var mı?

Aynı dertten muzdaribiz Benim bebeğim Ağustos ortasında doğacak kısmetse. Doğum öncesini aktarmak gibi bi şansımız yok pek.( belki 1-2 hafta) Ya ücretsiz izin ya da heyet raporu. Geçen sefer heyet raporunda bile beni sinir stres etmişti idare. Şimdi başka bi okuldayım ama burada da durumun farklı olacağını sanmam.
5'er 5 'er rapor almayı düşünen arkadaşlar nerden almayı düşünüyorsunuz bu raporları sürekli ??? Ve sizin idareniz problem çıkarmıyor mu??? Çünkü bildiğim kadarıyla kısa süreli raporlarda okulun ücretli ya da görevlendirme öğretmen bulma imkanı yok.

ayyy bir de ben ne planlar yapıyordum mayısta hamile kalırım şubatta doğrurum vs ama bir anda hamile kaldığımı öğrendim biraz beklenmedik ve plansız oldu. şimdi herkes dalga geçiyor uyanık diye 14 15 temmmuz gibi doğumum ben doğum önce aabildiğim kadar alacağım ama sen sanırım 12 13 hafta doğum sonrası kullanailirsin en azından eylül ve ekimde rapor almazsın. benm hesabıma göre ben eylülü bile kapatamayacağım. 5 er günlük raporla olacak iş gibi durmuyor ancak doğum yaptığımız hastaneden ayarlayablrsek heyet raporu alırız 1 1,5 ay idare edeceğiz.

Evet ben Eylül ve Ekim den yırtıyorum gibi görünüyor şimdilik. Her halukarda ne yapıp edip bebeşleri bi 6 aylık yapmak lazım. Rapor peşinde koşturup duracağız yine anlaşılan.

benim bebiş okuldan çok rahatsız oluyor. tekme üstüne tekme. eve geldiğimde maşallah sakinleşiyor. her zaman şanslı değilim ama bu kez Allaha şükür ayarlasam böyle denk gelmezdi. eylülde 5 aylık falan olacak bebişim. bakıcıya vereceğiz ya da eşimle dönüşümlü bakacağız. yarım gün çalıştığım için ücretsiz izin düşünmüyorum. mayıs gibi ev alma planımız var. kredi çekeceğiz tek maaş idare edemeyiz. doğum sonrası raporlarda idare anlayış gösterse de valilik ya da kaymakamlık sorun çıkartıyor genellikle. bir arkadaşın heyetini kabul etmemişti kaymakamlık. bakamıyorsan ücretsiz izin hakkını kullan demişti. hayırlısı olsun hepimiz için.

bende hamile öğretmenim :) bugün kalp atışlarını duyduk bebişin ama şu doğum izni durumu çok canımı sıkıyor doyasıya sevinemiyorum. temmuz 23 görünüyor doğumum, ben ne kadar izinli alabilirim, detayları bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. hakkımızda hayırlısı

merhaba kızlaarrr:) ben de galiba hamileyim. ama daha yeni kan testi yaptırdım. yarın göstereceğim sonucu dr.a ama ben dayanamadım ve bu kulübe üye olayım dedim. bnm ddeğer 7214 . yorum yapabilir misiniz lütfenn. bir sorun var mıdır?

merhaba,18 hafta onaylandı mı ki? onaylanmadı diye biliyorum ben ama

Kaymakamlık nasıl kabul etmiyor ki heyeti. Ya gerçekten hastaysam ne olacak. Nası bi mantık diyeceğim ama insanların yalana dolana bu kadar mecbur bırakıldığı bir sistemde mantık aramak da saçma tabi.

niçüüün kimse cvp vermiyor(((

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Sana verilen kan sonucunda alt ve üst değerler belirtilmiştir onların arasındaysa bi sorun yoktur büyük ihtimalle. :)
Ben çok dikkat etmedim kan sonucuma benim için kendi başıma yaptığım idrar testi yeterliyd zaten.
Ama sonrasında önemli olan keseyi görmen ve kalp atışlarını duyman. Sonra birazcık rahatlayabilirsin.

teşekkür ederim :)dr kötü bir şey söylemdi çok şükür geçen salı keseyi gördük, bugün de dr kalp atışlarını gördü. ben iki hafta sonra duyabilecekmişim.6+1 günlük olmuş. çok mutluyum. rahatladım artık. inşallah bundan sonra hiçbir sorun olmaz. allahım bebek sahibi olmayan herkese nasip etsin.

arkadaşlar sorum arada kaynamış :) konuyu bilen deneyimli arkadaşlardan bi fikir alsam çok sevineceğim.

Kaymakamlık nasıl kabul etmiyor ki heyeti. Ya gerçekten hastaysam ne olacak. Nası bi mantık diyeceğim ama insanların yalana dolana bu kadar mecbur bırakıldığı bir sistemde mantık aramak da saçma tabi.

heyet raporunu kabul etmiyorlar genelde çünkü hastaysan ücretsiz izin hakkını kullan mantığı var doğum izninin bitimindeki izinlerde. gerçekten hastaysan zaten araştırma sonucunda gerçekten hasta olduğun anlaşılır hocam.

arkadaşlar sorum arada kaynamış :) konuyu bilen deneyimli arkadaşlardan bi fikir alsam çok sevineceğim.

hocam 32. haftada doğum öncesi izin başlar. sizinki mayısın sonlarında başlar sanırım doğum sonrası da eylülün sonunda biter. doğum iznini yasalaştıramadılar sinir oluyorum ya. eğer yasalaştırırlarsa 1 hafta çalışıp 2. dönem izne ayrılacağım.zor geliyor artık okula gitmek. baya kilo aldım yerimden kalkamıyorum. sen bu günlerinde hamileliğin tadını çıkar hocam. 20. haftadan sonra başlıyor sıkıntılar. mide bulantısı da neymiş ki diyorsun. gece yatamıyorum bacak ağrısından birde bebeğe zarar veririm endişesi. bence hamilelik süresince izin verilmeli bayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…