Öğretmen olmanın yükü !

Nereye saldıracaklarından dolayı o. Aynı dersi alıyoruz devlet size bu hakkı veriyorsa tabiki kullanacaksınız. Neden saldırıya geçiyorlar anlamıyorum bu nasıl bir egodur çok yazık.

Neresi orası ? Ben eğitimde olduğum halde formasyonla öğretmen olanlara destek veriyorum aksine başka yazıyla mı karıstırdınız acaba neresi sizi yaralayan ?

her bölümde işsizlik var. öğretmenliğe özel bişey değil. herkes az çok bilerek tercih ediyor. eğitim fakültesi mezunlarının sanki kazanılmış haklarını kaybetmişler gibi sürekli ağlamalarını anlamsız buluyorum. size bişeyin garantisi verilmedi ki.

Sıkıntı ne biliyor musun? Ülkemizde ne Türk diline önem veriliyor, ne de Türk edebiyatına.
Eğer devlet ''büyükleri'' önem verse 200 kişi atama yapar mı bu bölümde? Ama şöyle de bir şey var, 9. sınıftan 12. sınıfa kadar, meslek liselerinden tut da fen liselerine kadar her türlü lisede ve her türlü alanda(sayısal dahil) ders sayısı fazla bir ders. Sadece Türk Dili ve Edebiyatı bölümü de değil, matematik, fizik, kimya, biyoloji, fransızca, almanca... Bu alanlarda da atama az. Anca din dersi hocası atıyorlar yüzlerce. Sonra Türkiye neden matematikte kötü, neden okuma-anlamaları kötü, neden yabancı dilleri kötü? diye soruyorlar :) Bu ülkede mezun olur olmaz atanmak istiyorsan din kültürü ya da arapça öğretmeni olmak lazım. Gidişat bunu gösteriyor. Eğer ben lise öğretmeni filan olmak isteseydim, kesinlikle bu bölümleri okurdum. Ne işine yarayacak ki öğrencilerin Türkçe, matematik, fen grubu dersleri, yabancı diller... :):):):)

Ben de hiçbir şey bilmeden sırf konuşmak için konuşanları anlamıyorum.

Acaba yıllarca dkaba atama yapılmayıp bu derslere fenci sosyalci girdiğinden olabilir mi?
Bu sene Aslan payını sınıf aldı ingilizce de bir o kadar.ama nedense sizin gözler bir dkabı görüyor
Arapcanın da çok bir alımı yok artısı mezun sayısının az oluşu. Gidin dkab okuyun tutan mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…