Bütün sınıfı toplayacak kadar ne olmuş olabilir ki? Biraz ayrıntı verseniz?arkadaşlar inşallah doğru yere açıyorumdur konuyu şu anda çok siriliyim.kızımın sınıf annesiyle aramızda bi tartışma oldu oda öğretmene anlatmış öğretmen hanım toplantı yaptı bizi rezil etti sınıfta tabi bende çocuğumu alırım dedim biraz bişeyler söyledim sinirlendim.öğrencimden memnunum dedi ama benimle arası yok artık.bunun gezisi olcak proğramları olcak nasıl yüz yüze gemcez.sınıftan alsam daha iyi olmazmı sizce bi akıl verin çok sinirliyim mantıklı düşünemiyorum
Bütün sınıfı toplayacak kadar ne olmuş olabilir ki? Biraz ayrıntı verseniz?
valla ögretmenın yaptıgı ayrımcılığı yüzlerine vurmamamk için 3. 4. sınıfta hiçbir toplantıya katılmadım
çünkü gidersem susmayacam , en iyisi gitmemekti ,
ben okulunu değştirmediğime pişmanım , imkanın varsa okulu degiştir
edit ; sınıf annesinin kızına yaptıgı ayrımcılık
bende onu dedim sizinle ilgili bişey yokki niye böyle yaptınız dedim sınıf annesi demek ben demek diyo delirecem resmenAranızdaki tartışmadan öğretmene ne ki
aidatı mı vermek istemediniz?genel veli toplantısı denildi gittik oooo surat asık bize bakmıyo bile.sonra açıkladı sınıf annemizle tartışılmış felan diye.konuda aidat.verirdin vermezdin derken olayı öğretmene taşımış sınıf annesi olacak şahsiyet
Aidat öğretmenide bağlamazki , sınıf annesi kim oluyormuş .genel veli toplantısı denildi gittik oooo surat asık bize bakmıyo bile.sonra açıkladı sınıf annemizle tartışılmış felan diye.konuda aidat.verirdin vermezdin derken olayı öğretmene taşımış sınıf annesi olacak şahsiyet
Aidat öğretmenide bağlamazki , sınıf annesi kim oluyormuş .
konudan bağımsız benim gelecekten hiç ümidim yok, moralinizi bozmak gibi olmasın amaAidat denen şey ne? Yasal mı? Ne için kullanılıyor?
Veliler okul hayatının niye bu kadar içindeler kısmı beni feci rahatsız ediyor. Sınıf annesi ne ayrıca yav? Eskiden yoklardı, ee biz de gayet güzel okuduk ettik, okullarımız batmadı yani. Kızım daha küçük ama umarım ilkokul çağına gelene kadar bu saçma sapan sistem kendi kendini imha eder. Yoksa çok arıza çıkarırım. Tirbiyisizlir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?