Valla çevremden bakıyorum, okullar ebeveynlerin iktidar savaşı verdikleri alanlara dönmüş. Abuk sabuk whatsapp gruplarında, çocuklara bir gram katkısı olmayan bomboş muhabbetler peşindeler. Komşum en son sınıf öğretmenine kaç paralık hediye alınacak savaşının içindeydi mesela. Öf, gerçekten bunlar normal mi, yoksa bizim insanlarımızın çok mu boş zamanı var, bilmiyorum da, gerçekten o sistemin içine girmek istemiyorum.konudan bağımsız benim gelecekten hiç ümidim yok, moralinizi bozmak gibi olmasın ama
her geçen gün eğitim sistemi bozuluyor maalesef
İyide bankaya yatıyorya hani aidat(bizde böyleydi) , idaremi diyor öğretmene hocam yatırmayan öğrencileriniz var gibisindeno öyle olmuyor :)
sınıfından okulun aidatını tam toplayan öğretmenle toplayamayan idarenin gözünde farklı oluyor
ne yazık ki öğretmenler gününde kendine alınacak hediyeye belirleyen öğretmenler olduğunu bile duydumValla çevremden bakıyorum, okullar ebeveynlerin iktidar savaşı verdikleri alanlara dönmüş. Abuk sabuk whatsapp gruplarında, çocuklara bir gram katkısı olmayan bomboş muhabbetler peşindeler. Komşum en son sınıf öğretmenine kaç paralık hediye alınacak savaşının içindeydi mesela. Öf, gerçekten bunlar normal mi, yoksa bizim insanlarımızın çok mu boş zamanı var, bilmiyorum da, gerçekten o sistemin içine girmek istemiyorum.
İyide bankaya yatıyorya hani aidat(bizde böyleydi) , idaremi diyor öğretmene hocam yatırmayan öğrencileriniz var gibisinden
Ne aidati? Devlet okuluna neden aidat veriyorsunuz?
Pardon da sekerim adi ustunde devlet okulu , devlet karsilamiyor mu bunlari ???tuvaletleri kim temizleyecek:) sınıfları?
bak geçen konu vardı çocuk çıkmış gitmiş okuldan kapıya güvenliği müdür cebinden mi koyacak?
Raconu bu işin müdür öğretmene söyler para iste diye öğretmen sınıf annesine.Aidat öğretmenide bağlamazki , sınıf annesi kim oluyormuş .
Devlet okulutuvaletleri kim temizleyecek:) sınıfları?
bak geçen konu vardı çocuk çıkmış gitmiş okuldan kapıya güvenliği müdür cebinden mi koyacak?
Pardon da sekerim adi ustunde devlet okulu , devlet karsilamiyor mu bunlari ???
Ben şok
Okul giderleri için kullanılıyor. Verirsin vermezsin sana kalmış. Ama gözlerindeki yerin elbet değişir müdür ve hocanın da olabilir.Aidat denen şey ne? Yasal mı? Ne için kullanılıyor?
Veliler okul hayatının niye bu kadar içindeler kısmı beni feci rahatsız ediyor. Sınıf annesi ne ayrıca yav? Eskiden yoklardı, ee biz de gayet güzel okuduk ettik, okullarımız batmadı yani. Kızım daha küçük ama umarım ilkokul çağına gelene kadar bu saçma sapan sistem kendi kendini imha eder. Yoksa çok arıza çıkarırım. Tirbiyisizlir.
Var, gönüllü kişilerden hoca seçer. Hoca çok fazla velilerle muhatap olmak istemediği için aracı seçer kısaca.Arkadaşlar sınıf annesi ne demek ? Böyle birşey var mı?
Arkadaşlar sınıf annesi ne demek ? Böyle birşey var mı?
devlet kitap veriyor..
başka karşıladığı şey var mı bilen yazsın.
1.sınıfa başlarken sıraları bile velilier alıyor. dolapları güneşliği..
yapma milana bedava eğitim masalına inanmış olamazsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?