uzatmamak için en kısa şekliyle yazıyorum. ben 9 yaşında bir kızı olan bekar bir anneyim, kızımla yalnız yaşıyorum fakat
bütün veli toplantılarına kızımın babası gitti. çünkü öğretmenimiz bekar burası küçük yer ufacık hareketiniz yanlış anlaşılabilir. anne baba sınırları içinde baba ile zaten konuşuyorum ve baba zaten başka bir okulda müdür.
sorunumuz tamamen kurtlar sofrası olmuş veliler. çocuğum 4. sınıf öğrencisi ve mezun olduk.. fakat 3. sınıf olması gerekli yani yaşı ufak erken başladı. başarılı bir çocuk 99 ortalama+ deneme sınavı 1. liği+ her faaliyete katılma.. şuan elimde olan veriler bunlar. fakat öğretmenimiz son gün 99.01 olan bir öğrenciyi en başarılı karne diye alkışlattı (deneme 5. miz ve okul aile birliği başkanının kızı.) sorun şu ki deneme sonrası matematik cevap anahtarı olmasına rağmen bize sadece 'al belgeni' demesi, çocuğumda kötü etki yarattı. çok çalışmış olmamız silindi gitti. kızım 5 saat son gün öğretmenin başkasını alkışlatmasına ağladı.
Ben de 1 yıl çocuğumun ders çalışırken çekilmiş resimlerini (bu albüm hazırdı sonucu tahmin ettim) yayınlayıp ingilizce öğretmenine ağladığımızda sen 'yapabilirsin dediğiniz' için teşekkürler yazdım. yani aslına bakarsanız sınıf öğretmenimiz çalıştı bizde İngilizce öğretmenini alkışladık gibi düşünün. ilerimi gittim bilmiyorum.
asıl katlanamadığım velinin yanıma gelip, kızınız bu dönem arttı demesi.. bende saf saf evet boyu uzadı diyorum. inanın notlar umurum da değil.. kadın yok öyle değil 2. oldunuz demesine kızdım.. ortada karne yok öğretmenden önce. sonucumu ortalamamı benden iyi biliyor öğretmende buna prim vermiş. bende dedim denemede matematiği de fulledik. kadın bozuldu. yarışta değilim ama çocuğum üzerinde oyun oynanıyor açık açık belli. seneye öğretmen değişecek+müdür değişecek okul aile birliği yine bu kadınların elinde