Öğretmen

Konun gerçek mi?

Gerçekse hemen yetkililere haber veriyorum. Bulsunlar seni sonra da o öğretmeni. Cezasını çekmeli.

Gerek yok. Ben şimdi site sahibine haber veriyorum. O da ip adresinle birlikte şikayetçi olur. En geç yarın sabah kapındalar. Öğretmenin ismini verirsin onlara ifadeni de verirsin. Bu konu da gider zaten.

Bende bunları yazacaktım.
Kazen

Tatiller başladı ya böyle fakeler türer artık.
Durum gerçekse de ben böyle öğretmenlere de bunları öğretmen yapanı da... Neyse susuyorum

Okulda aranızın iyi olduğu başka hocalarınız var mı? Durumu ya onlarla ya da okul yönetimi ile paylaşın. Ya da gidip şikayetçi olun hocanız tacizcinin teki.

yuhhh yaa ne günlere kaldıkk bildigin sapık kızım bu bundan egitimci olsa ne olmasa ne...Sende masum degilsin nasıl öpüsürsün ögretmeninle

Gerek yok. Ben şimdi site sahibine haber veriyorum. O da ip adresinle birlikte şikayetçi olur. En geç yarın sabah kapındalar. Öğretmenin ismini verirsin onlara ifadeni de verirsin. Bu konu da gider zaten.
Bakın bunu halledicem ve gerçekten niyeti sapıklık değilse boşuna suclayamayiz seneye belki gider belki hiç bir şey yapmaz ben saf falan degilim sadece onun hiçbir kötülüğünü görmedik bütün okul siz uzak durun dediniz ve bende bunu yapıcam eğer gerçekten sapık sa cezasını bulur zaten

Reşit olmayan bir kızı tenhada sıkıştırıp öpen adam sapıktır. Biz hallederiz sen merak etme. Ben btk ya gönderiyorum şimdi konunu. Kazen de ilgilenir birazdan.

Gerçekten sapık olduğu nasıl anlaşılacak sizler böyle sustukça... ha nasıl olur bi ögrencisini hamike bıraķır o zaman ankaşılır tabi o zmanda iş işten geçmiş bir kızın hayatı kararmış olur.... ha ben sana pek inanmadım orası ayrı...

Konunuz gerçek midir bilmiyorum ancak benzer olayların yaşandıgına şahidiz. Siz vaktimizi boşa harcıyorsanız bile benzer durumlardaki genç kızlara yardımcı olması açısından yazayım.

Öncelikle yaşadığınız olayın yasalar kapsamında suç olduğunu ve sizin bu durumda "suçlu" degil "magdur" sıfatına sahip oldugunuzu unutmayın.

Ögretmeninizin hareketi sizde kafa karışıklığına yol açmış olabilir, kendinizi suçlu hissetmiş bu nedenle susmuş olabilirsiniz, hatta bu hareketten etkilenmiş de olabilirsiniz; farklı aile içi sorunların, travmaların, ergenlikteki özgüven düsüslerinin etkisiyle bi yetiskin tarafından beğenildiğinizi düsünmek sizde hatalı duygusal tepkilere sebep olmuş olabilir.

Bunların hiçbiri sizi suçlu çıkarmaz. Yaşınız itibariyle manipüle edilmeye son derece acıksınız, bu tarz yakınlıkların anlam ve sonuçlarını anlayabildiginizi düsünüyorsunuz ama uzun vadede ne olacagından habersizsiniz. Ortada korkunç bi yanlıs var ve siz ugradıgınız fiziksel ve duygusal tacizi anlamlandıramıyorsunuz.

Yani sizin duygusal aclık ve acıklıgınızı kullanan igrenc bi mahluk var ortada. Hataya düsmüs olmak bunu fark etmenize de bundan dönmenize de engel degil. Önce ailenizi sonra okulunuzu bilgilendirin. Gereken yasal prosedür konusunda onlar size yol gosterecektir.

Reşit olmayan bir kızı tenhada sıkıştırıp öpen adam sapıktır. Biz hallederiz sen merak etme. Ben btk ya gönderiyorum şimdi konunu. Kazen de ilgilenir birazdan.
Hayır o benim öğretmenim ve iyi olduğuna inanıyorum güvendiğinizden kişiden bu kadar kolay hemen sapik diyemem luften daha fazla irdelemeyin yanlış yapıyorsam da olsun öğretmenimi bu şekilde şikayet edemem hem hiçbir şey de yapmadı zorlamadi

Evlat sahibi olunca insan korkuyor böyle şeylerden. Eğitimciler ne ara böyle sapıklaştı yahu? Yoksa hep mi böyleydiler de biz mi yeni yeni duyar olduk?

Kusura bakma güzelcim bu benim, buradaki bir sürü kadının insanlık görevi. Senin gibi bir sürü kız çocuğu öğretmenleri tarafından taciz ediliyor, tecavüze uğruyor. Buna seyirci kalamayız. Ben şikayet ettim. Diğer arkadaşlar da edecektir muhtemelen. Site sahibi de bu tip konulara kayıtsız kalmaz. Buraya bu konuyu açtığın anda bitti olay.

Ama devamı gelebilir o tip durumların..
Kesinlikle şikayet edilmeli..
in vino veritas arkadaşımız haklı,.

16 17 yaşındaki kızı öpen adam sapıktır. Sizin ona sapık deyip dememenizin hiç bir önemi yok burada.

Iyi ki buraya yazmışsınız. Şikayetler iletilince hocanız uzaklaştırma alır, bir daha da kimseye yapamaz böyle bir hareketi.

Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim

Hocanızla ilişkiniz mi var? Öyle değilse korkmanızı gerektirecek bir durum yok.

Hocanız sizi taciz ederek suç işlemiş, biz de yetkili mercilere ileterek cezasını almasını sağlayacağız. Durum bundan ibaret.

Ceza almasını istemiyorum onunla aram iyi bırakın öyle kalsın

Neden korktun? Gelenlere beni taciz etti diyeceksin sadece. Olay senin olayın değil toplumsal bir olay.

Ay bir de evli ve sapık kesin..
Öğrencisi ile evlenen yada öpüşen lise öğretmenide sapık.. (sonuçta reşit değilsin)
Bizim nasıl düşündüğümüzün önemi yok, kanunlar işlemeli..
İnşallah mesleğinden atılır.

Öğrencisiyle evlenen her öğretmen bana göre sapıktır ve cezalandırılmalıdır ... bu ögretmeninde erkenden önüne geçilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…