- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Konun gerçek mi?
Gerçekse hemen yetkililere haber veriyorum. Bulsunlar seni sonra da o öğretmeni. Cezasını çekmeli.
Gerek yok. Ben şimdi site sahibine haber veriyorum. O da ip adresinle birlikte şikayetçi olur. En geç yarın sabah kapındalar. Öğretmenin ismini verirsin onlara ifadeni de verirsin. Bu konu da gider zaten.
Tatiller başladı ya böyle fakeler türer artık.Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
Okulda aranızın iyi olduğu başka hocalarınız var mı? Durumu ya onlarla ya da okul yönetimi ile paylaşın. Ya da gidip şikayetçi olun hocanız tacizcinin teki.Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
Bakın bunu halledicem ve gerçekten niyeti sapıklık değilse boşuna suclayamayiz seneye belki gider belki hiç bir şey yapmaz ben saf falan degilim sadece onun hiçbir kötülüğünü görmedik bütün okul siz uzak durun dediniz ve bende bunu yapıcam eğer gerçekten sapık sa cezasını bulur zatenGerek yok. Ben şimdi site sahibine haber veriyorum. O da ip adresinle birlikte şikayetçi olur. En geç yarın sabah kapındalar. Öğretmenin ismini verirsin onlara ifadeni de verirsin. Bu konu da gider zaten.
Bakın bunu halledicem ve gerçekten niyeti sapıklık değilse boşuna suclayamayiz seneye belki gider belki hiç bir şey yapmaz ben saf falan degilim sadece onun hiçbir kötülüğünü görmedik bütün okul siz uzak durun dediniz ve bende bunu yapıcam eğer gerçekten sapık sa cezasını bulur zaten
Bakın bunu halledicem ve gerçekten niyeti sapıklık değilse boşuna suclayamayiz seneye belki gider belki hiç bir şey yapmaz ben saf falan degilim sadece onun hiçbir kötülüğünü görmedik bütün okul siz uzak durun dediniz ve bende bunu yapıcam eğer gerçekten sapık sa cezasını bulur zaten
Konunuz gerçek midir bilmiyorum ancak benzer olayların yaşandıgına şahidiz. Siz vaktimizi boşa harcıyorsanız bile benzer durumlardaki genç kızlara yardımcı olması açısından yazayım.Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
Hayır o benim öğretmenim ve iyi olduğuna inanıyorum güvendiğinizden kişiden bu kadar kolay hemen sapik diyemem luften daha fazla irdelemeyin yanlış yapıyorsam da olsun öğretmenimi bu şekilde şikayet edemem hem hiçbir şey de yapmadı zorlamadiReşit olmayan bir kızı tenhada sıkıştırıp öpen adam sapıktır. Biz hallederiz sen merak etme. Ben btk ya gönderiyorum şimdi konunu.Kazen de ilgilenir birazdan.
Hayır o benim öğretmenim ve iyi olduğuna inanıyorum güvendiğinizden kişiden bu kadar kolay hemen sapik diyemem luften daha fazla irdelemeyin yanlış yapıyorsam da olsun öğretmenimi bu şekilde şikayet edemem hem hiçbir şey de yapmadı zorlamadi
Ama devamı gelebilir o tip durumların..Hayır o benim öğretmenim ve iyi olduğuna inanıyorum güvendiğinizden kişiden bu kadar kolay hemen sapik diyemem luften daha fazla irdelemeyin yanlış yapıyorsam da olsun öğretmenimi bu şekilde şikayet edemem hem hiçbir şey de yapmadı zorlamadi
16 17 yaşındaki kızı öpen adam sapıktır. Sizin ona sapık deyip dememenizin hiç bir önemi yok burada.Hayır o benim öğretmenim ve iyi olduğuna inanıyorum güvendiğinizden kişiden bu kadar kolay hemen sapik diyemem luften daha fazla irdelemeyin yanlış yapıyorsam da olsun öğretmenimi bu şekilde şikayet edemem hem hiçbir şey de yapmadı zorlamadi
Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminimKusura bakma güzelcim bu benim, buradaki bir sürü kadının insanlık görevi. Senin gibi bir sürü kız çocuğu öğretmenleri tarafından taciz ediliyor, tecavüze uğruyor. Buna seyirci kalamayız. Ben şikayet ettim. Diğer arkadaşlar da edecektir muhtemelen. Site sahibi de bu tip konulara kayıtsız kalmaz. Buraya bu konuyu açtığın anda bitti olay.
Hocanızla ilişkiniz mi var? Öyle değilse korkmanızı gerektirecek bir durum yok.Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim
Ceza almasını istemiyorum onunla aram iyi bırakın öyle kalsınHocanızla ilişkiniz mi var? Öyle değilse korkmanızı gerektirecek bir durum yok.
Hocanız sizi taciz ederek suç işlemiş, biz de yetkili mercilere ileterek cezasını almasını sağlayacağız durum bundan ibaret.
Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim
Ay bir de evli ve sapık kesin..Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim
Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?