Öğretmen

Kızlar yorumlara dikkat edelim. Fake veya değil, orası düşünülecek en son şey.
Böyle bir durumun dile getirilmesi ciddi bir şey, hele ki öğretmen tacizlerinin tırmandığı günlerde, alay edilebilecek, ironi bile yapılabilecek bir şey değil. Aman diyeyim, suçlu duruma düşersiniz, gerçekmiş gibi tepki ve tavsiye vermelisiniz.

Gelelim konuya, kızım sakın o öğretmene bir daha yanaşma. Bu aşk falan değil, yarı yaşındasın ve de meslek etiği gereği sana asla yaklaşmaması gereken birisi o. Bana kalırsa hemen idareye bildirilmeli mesele, ancak anladığım kadarıyla sen yanaşmıyorsun. Bak o zaman, sen uzak durduğun halde, inatla senle iletişime geçmeye çalışırsa hemen gidip yetkili birine bildir tamam mı? Burada onca kişi yanlış olduğunu söylüyorsa, yanlıştır. Çıkan haberlere bak, senin yaşında kızların neler yaşadığını tekrar hatırla, ondan sonra bu şeye aşk de. Eh tabi diyebilirsen. Tekrar ediyorum, ne olur mantıklı önerileri dinle ve yerine getir.

Konu fake gibi geldi.

Hicbir ogretmen yapmaz demiyorum. Ogretmenlerin hepsini tanimadigim icin kefilde olamam ama hikayede aklima yatmayan seyler var.

Birincisi ogretmenden bir konuyu anlatmani istesen muhtemelen seni ogretmenler odasina cagirir gel orada anlatayim diye. Hadi diyelim kutuphaneye cagirdi kutuphanede kimse yok muydu? Hadi diyelim yoktu. Trigonometri anlatirken dudaklarina yapismadi herhalde o seviyeye nasil geldiniz. Hadi diyelim onu da yapti neden bagirip ciglik atmadin.

Eger fake degil isen uzak dur. Yakma basini sen kucuk degilsin ve oraya ogretmenle adk yasamaya degil egitim almaya gidiyorsun. Etraf karaktersiz insan dolu. Karektersiz insanlardan korunmakta sana dusuyor.

Ogrencisiyle boyle birsey yasayan ogretmen karaktersizdir. Sevgilisi olabilir evli bile olabilir. Uzak dur yakma basini.

Onlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgim

Sen öğretmenini konuyu açarak şikayet ettin zaten. Olayın ciddiyetinin farkında değilsin. Öğretmen o bu şu farketmez. 30 yaşında bir adam yarı yaşındaki reşit olmayan bir kızı öpüyorsa bu tacizdir. Senin ne dediğinin ya da ne hissettiğinin önemi yok. Eğer anlattıkların gerçekse öğretmenin şikayet edildi, gereği yapılır.

Ben konuyu ne yapabilir diye açtım siz bana söz hakkı bile vermeden şikayet ettiniz ben zaten gerekeni yapardım kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz konuyu bırakın 17 yaşındayım siz küçük diyon ama bende olayın farkındayım bu sapiklik falan değil ve bu şikayet için falan değildi bana sapıklık yaptı dokundu falan yazdım mi Hayır siz hemen buyuttunuz bana kızın isterseniz ama bırakın artık onu şikayet edemem edmeyecegim de

Reşit değilsin, bu konuda söz hakkın yok malesef. Sen istesen de istemesen de şikayet edildi. Okulunda 30 yaşında matematik dersine giren birden fazla erkek öğretmen yoktur değil mi? Yetkililer gerekeni yapacaklar kısa zamanda, soruşturma açılacak. Sen yardımcı olsan da olmasan da. Senin rızanın olması çok önemli değil şu durumda. Görevini kötüye kullanan bir öğretmen var ortada. Niyetinin iyi ya da kötü olması bişey değiştirmez. Reşit değilsin, öğrencisisin her öğretmen bunun suç olduğunu bilir. Buna göre davranmalıydı.

O öğretmen ne kadar suçluysa sen bunu sakladığın ve içten içe hoşuna gittiği için daha çok suçlusun. Hala öğretmenimi ihbar etmem diyorsun iyi bekle o zaman ilişkiye girince şikayet edersin!!!

Onunla istersem ilişkiye de girerim sizi ilgilendiren kısım sadece ne yapcagimi söylemek ti şikayet edemezsiniz tamam mj gidin başka konularla ilgilenin

Sordugum hicbi soruya cevap vermiyorsunuz. Yardımcı olmaya calısıyorum.

Durumun size nasıl göründügünü anlatın bize.

Birkaç ay önce ögretmeninin tacizine uğrayan kız intihar etmişti. Kız bunu kaldıramadı kıydı canına....

Sense şikayet etmem diyorsun. İşte arada ki fark. Belli ki hoşuna gitmiş. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin!!!!

Ay daha yasın kac basın kac ya su genclıge ınanamıyrum bu yasta geldıklerı noktaya bak uzak dur hoslanıyormusmus sapık ıste adam kım bılır kac kızı opup kokluyor sıkayet et

Çünkü onu tanıyorum
Hadi be sen de. Kimi tanıyorsun dersine giren öğretmeni mi?
Güldürme beni.
Bir gün bu söylediklerine pişman olacaksın
İsterse seneye reşit ol bu Adam seni reşit değilken öptü mü öptü, senin rızan olsa da bu tacizdir hele ki öğretmen öğrenci arasında
Ailen seni öğretmenine soru çözdürüyor diye bilirken Adam seni öpüyor Kızım
Kötü niyetli olması için sana zorla tecavüz etmesi mi lazım?

Ya tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirim

Bitmiyor bu forumun cilesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…