Onlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgim
Sen etmesende konun En büyük kanıt farkında mısın geri dönüşü yokOnlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgim
Onlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgim
Ben konuyu ne yapabilir diye açtım siz bana söz hakkı bile vermeden şikayet ettiniz ben zaten gerekeni yapardım kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz konuyu bırakın 17 yaşındayım siz küçük diyon ama bende olayın farkındayım bu sapiklik falan değil ve bu şikayet için falan değildi bana sapıklık yaptı dokundu falan yazdım mi Hayır siz hemen buyuttunuz bana kızın isterseniz ama bırakın artık onu şikayet edemem edmeyecegim deSen öğretmenini konuyu açarak şikayet ettin zaten. Olayın ciddiyetinin farkında değilsin. Öğretmen o bu şu farketmez. 30 yaşında bir adam yarı yaşındaki reşit olmayan bir kızı öpüyorsa bu tacizdir. Senin ne dediğinin ya da ne hissettiğinin önemi yok. Eğer anlattıkların gerçekse öğretmenin şikayet edildi, gereği yapılır.
Ben konuyu ne yapabilir diye açtım siz bana söz hakkı bile vermeden şikayet ettiniz ben zaten gerekeni yapardım kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz konuyu bırakın 17 yaşındayım siz küçük diyon ama bende olayın farkındayım bu sapiklik falan değil ve bu şikayet için falan değildi bana sapıklık yaptı dokundu falan yazdım mi Hayır siz hemen buyuttunuz bana kızın isterseniz ama bırakın artık onu şikayet edemem edmeyecegim de
O öğretmen ne kadar suçluysa sen bunu sakladığın ve içten içe hoşuna gittiği için daha çok suçlusun. Hala öğretmenimi ihbar etmem diyorsun iyi bekle o zaman ilişkiye girince şikayet edersin!!!Hiçbir yere ulaşmasını istemiyorum okul da ailem yetkili de eğer onunla olmak istersem de buna aklım yetiyor ne yapıp yapmayacağımi biliyorum haberler yüzünden her öğretmene sapık demeyin normal bir insan bunu yaptığında nasıl sapık olmuyorsa bu da öyle
Sordugum hicbi soruya cevap vermiyorsunuz. Yardımcı olmaya calısıyorum.Ben konuyu ne yapabilir diye açtım siz bana söz hakkı bile vermeden şikayet ettiniz ben zaten gerekeni yapardım kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz konuyu bırakın 17 yaşındayım siz küçük diyon ama bende olayın farkındayım bu sapiklik falan değil ve bu şikayet için falan değildi bana sapıklık yaptı dokundu falan yazdım mi Hayır siz hemen buyuttunuz bana kızın isterseniz ama bırakın artık onu şikayet edemem edmeyecegim de
Çünkü onu tanıyorumKötü niyeti olmadığını nerden biliyorsun ?
Hadi be sen de. Kimi tanıyorsun dersine giren öğretmeni mi?Çünkü onu tanıyorum
Ya tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirimHadi be sen de. Kimi tanıyorsun dersine giren öğretmeni mi?
Güldürme beni.
Bir gün bu söylediklerine pişman olacaksın
İsterse seneye reşit ol bu Adam seni reşit değilken öptü mü öptü, senin rızan olsa da bu tacizdir hele ki öğretmen öğrenci arasında
Ailen seni öğretmenine soru çözdürüyor diye bilirken Adam seni öpüyor Kızım
Kötü niyetli olması için sana zorla tecavüz etmesi mi lazım?
Heee evlenirsin sübyancı ileYa tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirim
Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
Konuma artık bir şey yazman tamam mı çözüldü bittiHeee evlenirsin sübyancı ile
Sonra o ders verdiği mini minileri senin haberin olmadan öper de eller de
Oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?