Öğretmen

Seneye reşit im zaten ve bekar öğretmenimi şikayet etmek falan istemiyorum

Ceza almasını istemiyorum onunla aram iyi bırakın öyle kalsın
Karşınızda bir tacizci var. Belki sadece sizi değil başka öğrencilerini de taciz etti ya da edecek. Kusura bakmayın, buna sessiz kalıp suça ortak olmak istemiyorum.

Karşınızda bir tacizci var. Belki sadece sizi değil başka öğrencilerini de taciz etti ya da edecek. Kusura bakmayın, buna sessiz kalıp suça ortak olmak istemiyorum.
Başkasına bir şey yaptığı falan yok olay benm ise şunu söylüyorum bu olay kapandı bu diğerleri gibi tecavüz falan değil istersem gider ben öperim bu taciz gibi falan olmadı

Bu yılda aynı terbiyesizliği yaparsa şikayet et.
İlk optugunde şikayet etmen gerekiyodu aslında kim bilir senden başka kaç kıza yaptı yada yapacak

Böyle şeylerin telafisi özür ile olmaz. Lise 3teki biri, henüz reşit değildir ve böyle bir ilişki kanunca onaylanamaz.
Özetle bu senin "Yaş farkı olanlar evleniyo - öğretmen öğrenci evleniyo" diyebileceğin bir durum değil.

Bugün seni öpüp özür dileyen adam, yarın bir başkasının evladına kim bilir ne yapar da özür(!) diler.
Bu durumu bildirmek insanlık görevi. Ben de şikayet ediyorum btkya.
İpden ulaşırlar nasılsa, alıverirler o öğretmeni de.

Dilerseniz buradaki avukat arkadaşlarımız da süreci daha sağlıklı anlatacaktır size özel mesajla.

Unutamadığını ne zaman ve nasıl söyledi, daha sonra size yakınlık gösterdi mi, Bunları yazar mısınız.

Reşit olsanda okul gibi bir ortamda alenen tacizdir bu..
Ayrıca sana davranışı reşit değilken olmuş.
Kim bilir sen gibi kaç kız öğrenciye yaptı bunları..
Ailenden korkuyorsan da korkma.. Sana destek olurlar..
Sen şikayet etsen de etmesen de o olay sonuçlanmalı..
Bizim tepkimizi neden merak ettiğini merak ettim bu arada?
Yoksa sen Raşit misin ?

Eğer tekrar yaparsa o zaman ederim şikayet ama yapmaz sa boşuna şikayet edip okuldan falan attırmaya niyetim yok

Başkasına bir şey yaptığı falan yok olay benm ise şunu söylüyorum bu olay kapandı bu diğerleri gibi tecavüz falan değil istersem gider ben öperim bu taciz gibi falan olmadı
Yapmadığını nereden biliyorsunuz? Siz öptüyseniz disiplin soruşturmasına girer iş biraz daha farklı bir hal alır.

Derdinizi açıkça anlattığınıza ya da durumla gerçekten bi derdiniz olduguna emin misiniz? Asıl sormak istediginiz şey öğretmenimle nasıl bi ilişki yaşayabilirim değildir umarım. Aksi halde yakışıklı ya da bekar olması sizi ilgilendirmemeli, aramız iyi bırakın öyle kalsın da ne demek? Yas farkı olan insanların evlenmesinden söz etmeniz ya da? Bu adamın eşi olmak mı düsünceniz?

Durumu ilerletmeye çalışıyorsanız çok ağır bi duygusal travmayla karşı karşıyayız demektir ki hem sizin sağlıgınız hem de o seref yoksunu herifin ögrencisi sıfatındaki diger kızları korumak icin yetkililere haber vermek bizim hem yasal zorunlulugumuz hem de vicdani ve insani görevimiz.

Ailenize ve tabi gerekli idari ve adli makamlara ulaşmaları çok uzun sürmeyecektir zaten.

Öğretmenin başı derde girecek diye korkma, Gerçekten tek seferlik bişeyse okuldan başka bi olay çıkmazsa, zaten görevine devam eder ama başka okulda. Ama eğer bunu başkalarına da yapıyosa ve genç ve yakışıklı olduğu için lise öğrencileri kendilerine özel sanıp, egoları okşanıp , gizli tutuyosa ilerde başkalarının başına daha travmatik tacizler tecavüzler gelmesine engel olmuş olacaksınız.

Hiçbir yere ulaşmasını istemiyorum okul da ailem yetkili de eğer onunla olmak istersem de buna aklım yetiyor ne yapıp yapmayacağımi biliyorum haberler yüzünden her öğretmene sapık demeyin normal bir insan bunu yaptığında nasıl sapık olmuyorsa bu da öyle

Normalde insanlar tanışır, bir süre görüşür, hoşlanırsa birbirinden öpüşür, yani seni tanıyan öğretmenin, komşun yada herhangi biri yaparsa bu tacize girer..

30 yaşındaki ADAM 16 yaşındaki ÇOCUĞU öpüyor ve sen hala sapık olduğunu anlamadın mı kuzum, adam net sapık netttt !! bak ben 24 yaşındayım sen bana göre bile çocuksun daha sana o gözle bakıyorum kaldı ki o adam benden bile 6 yaş büyük herif resmen sapık, uzak dur o adamdan.

Unutamıyorum çok güzeldi mi yoksa pişmanlık mı vardı , ne dedi, nerde dedi ?
Okulda dedi pişman değildi Unutamadığını ama yanlış anlamami söyledi yani sapık gibi olmadığını beni bir şey ler içinde zorlamadigini söyledi o an bir şeyler hissettiği icin optuguu sonra işte devam ettiğini hislerinin söyledi

Tatlım olay s3nden çıktı artık farkındamısın.. sana gelen yetkililer rızan varmıydı demiyecek olayı anlatacaksın onlarda reşit olmayan bir kız çoçuğunu taciz eden öğretmene gereğini yapacaklar

Onlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…