Seneye reşit im zaten ve bekar öğretmenimi şikayet etmek falan istemiyorumAy bir de evli ve sapık kesin..
Öğrencisi ile evlenen yada öpüşen lise öğretmenide sapık.. (sonuçta reşit değilsin)
Bizim nasıl düşündüğümüzün önemi yok, kanunlar işlemeli..
İnşallah mesleğinden atılır.
Karşınızda bir tacizci var. Belki sadece sizi değil başka öğrencilerini de taciz etti ya da edecek. Kusura bakmayın, buna sessiz kalıp suça ortak olmak istemiyorum.Ceza almasını istemiyorum onunla aram iyi bırakın öyle kalsın
Başkasına bir şey yaptığı falan yok olay benm ise şunu söylüyorum bu olay kapandı bu diğerleri gibi tecavüz falan değil istersem gider ben öperim bu taciz gibi falan olmadıKarşınızda bir tacizci var. Belki sadece sizi değil başka öğrencilerini de taciz etti ya da edecek. Kusura bakmayın, buna sessiz kalıp suça ortak olmak istemiyorum.
Suç işlendiği zamanın şartlarına göre değerlendirilir. Hocanız reşit olmayan bir öğrencisini öperek suç işlemiş. Seneye reşit olmanız durumu hafifletmez.Seneye reşit im zaten ve bekar öğretmenimi şikayet etmek falan istemiyorum
Adam sapık falan değil insanlar aralarında yaşlar farkı varken evleniyor öğretmen öğrenci ile evleniyor hepsi sapık mi değil ben eminim bu konu da kapansın sadece nasıl düşündüğünüzu görmek istedim çünkü kendi aileme de soylecektim ama Boşver in beni dinlemedim olay benim olayim iken benden habersiz şikayet falan etmeyin Özür falan diledi bir daha da ypamyacagina eminim
Reşit olsanda okul gibi bir ortamda alenen tacizdir bu..Seneye reşit im zaten ve bekar öğretmenimi şikayet etmek falan istemiyorum
Yapmadığını nereden biliyorsunuz? Siz öptüyseniz disiplin soruşturmasına girer iş biraz daha farklı bir hal alır.Başkasına bir şey yaptığı falan yok olay benm ise şunu söylüyorum bu olay kapandı bu diğerleri gibi tecavüz falan değil istersem gider ben öperim bu taciz gibi falan olmadı
Olay olduktan 1 hafta sonra sonra ben bir şey yapmayın ca da bıraktı yakın falan olmadıUnutamadığını ne zaman ve nasıl söyledi, daha sonra size yakınlık gösterdi mi, Bunları yazar mısınız.
Derdinizi açıkça anlattığınıza ya da durumla gerçekten bi derdiniz olduguna emin misiniz? Asıl sormak istediginiz şey öğretmenimle nasıl bi ilişki yaşayabilirim değildir umarım. Aksi halde yakışıklı ya da bekar olması sizi ilgilendirmemeli, aramız iyi bırakın öyle kalsın da ne demek? Yas farkı olan insanların evlenmesinden söz etmeniz ya da? Bu adamın eşi olmak mı düsünceniz?Seneye reşit im zaten ve bekar öğretmenimi şikayet etmek falan istemiyorum
Unutamıyorum çok güzeldi mi yoksa pişmanlık mı vardı , ne dedi, nerde dedi ?Olay olduktan 1 hafta sonra sonra ben bir şey yapmayın ca da bıraktı yakın falan olmadı
Normalde insanlar tanışır, bir süre görüşür, hoşlanırsa birbirinden öpüşür, yani seni tanıyan öğretmenin, komşun yada herhangi biri yaparsa bu tacize girer..Hiçbir yere ulaşmasını istemiyorum okul da ailem yetkili de eğer onunla olmak istersem de buna aklım yetiyor ne yapıp yapmayacağımi biliyorum haberler yüzünden her öğretmene sapık demeyin normal bir insan bunu yaptığında nasıl sapık olmuyorsa bu da öyle
Okulda dedi pişman değildi Unutamadığını ama yanlış anlamami söyledi yani sapık gibi olmadığını beni bir şey ler içinde zorlamadigini söyledi o an bir şeyler hissettiği icin optuguu sonra işte devam ettiğini hislerinin söylediUnutamıyorum çok güzeldi mi yoksa pişmanlık mı vardı , ne dedi, nerde dedi ?
Başkasına bir şey yaptığı falan yok olay benm ise şunu söylüyorum bu olay kapandı bu diğerleri gibi tecavüz falan değil istersem gider ben öperim bu taciz gibi falan olmadı
Onlara da söylemem size şikayet falan edin demedim öğretmenimi şikayet etmeyecgimTatlım olay s3nden çıktı artık farkındamısın.. sana gelen yetkililer rızan varmıydı demiyecek olayı anlatacaksın onlarda reşit olmayan bir kız çoçuğunu taciz eden öğretmene gereğini yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?