Öğretmen

Seneye resitim farkında mısınız

mesela şimdi bu konuyu polise web üzerinden ihbar edeceğiz, site yönetiminden bilgi istenecek ve sana ulaşılacak. sen istemesen bile öğretmenin olan sapık cezasını bulacak.
Hayır sakin konu cozuldu A'dan sapık falan değil bırakın onunla ben ilgilenirim size şikayet edin mi dedim

olur olur valla.Millet nelerin derdinde.sen neyin derdindesin.İşte hep bunlar dertsizlikten oluyo.
Soyle zor bi hayat lazım sana en azından bi sure.Kendine getirir.Dirilirsin.
Örnek.Ekmek paranı kendin kazanmak zorunda kalmak gibi.
Ozaman ogretmenın dudaklarına degilde,kitaplarına,gelecegine sarılırsın ki emin ol su son saydıklarım daha kutsal seyler.OK

eğer okuldan mezun olmuş, 18 yaşında reşit bir insan olup öğretmeninle okul dışında bir yerde buluşup flörtleşseydin, konu taciz olmazdı.
ama öğretmen ders bahanesiyle seni okulda alıkoyup, taciz ediyor.
çok farklı bu ikisi.

Offff niye anlamıyorsun sen ya!
Ben de öğretmen adayıyım neyden bahsettiğimin gayet farkındayım.
Bizler o okullara sizleri eğitmeye gönderiliyoruz. Başka bir amacımız yok ve olmamalı! Çünkü sizler bizim gözümüzde şimdinin çocukları, ülkemizin geleceğisiniz. Biz sizi hayata hazırlıyoruz. Heh durum buyken, çocuk olduğunu bildiğin bir bireye, o gözle bakarsan toplum da sana iyi gözle bakmaz. Senin seneye reşit olman hiç mühim değil, sen o okulda öğrenci olduğun sürece, o öğretmen sana bakamaz.
Mesleğimizin adını lekeleyenlerden gına geldi artık, gazetede her gün bir haber görmekten bıktık. Bari sizler yapmayın şunu ya!

Eyvah ki ne eyvah
Belki bu konu yalandı , şimdi hiç yoktan bir öğretmen suçlanıyor da olabilir
Şikayet etmişler. Konu Sahibi de çok kızgın. Sanırım adminlere şikayet ettiler. Onlarda bu konu ip adresi iletişim bilgileri vs ile Meb e veya BİMER e şikayet edecekler. Öğretmen soruşturma geçirecek.

Belki bir ergen gelip hayal dünyasını anlattı, öğretmen gerçekse bu durumda günahsız yere başı yanadabilir. Bu ihtimali kimse düşünmedi mi...

Herkes kim sikayet ettiyse geri alsın bu konu benimdi ve sizin tek göreviniz ne yapabilecegimi yazmaktı insanlık görevi olabilir ama size sikayet etmeyin dedim eğer öğretmen e bir şey olursa kendime zarar veririm ve sizin üzerinize kalır onunla ilişkim var adam sapık falan değil isterse başka okula gider öğretmenliği bırakır siz de her ne şikayette bulunduysaniz geri alın bana yardım etmek istediğinizi anlıyorum ama gerçekten bırakın

o zaman mezun ve reşit olana kadar bekleseydiniz.

Belki bir ergen gelip hayal dünyasını anlattı, öğretmen gerçekse bu durumda günahsız yere başı yanadabilir. Bu ihtimali kimse düşünmedi mi...
Pat diye ceza verilmiyor zaten, her okulda güvenlik kameraları var mesela, geriye dönük taramada ortaya cikacaktir

Yemin ederim asılsız suçtan siz de ceza alirsiniz
Aksine böylesine hassas bir konuya özen gösterdikleri icin tebrik alirlar.
Durumun ciddiyetinde değilsin, sanıyon mı sen mezun olunca sevgili olacaksiniz?
Sen gideceksin başka ögrenci gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…