Seneye resitim farkında mısınızO evlenenler de normal değil canım!
Yaşın 20 yaş üzeri olsa, karar senin istersen git 40 yaşındaki adamla evlen.
Ama 17 yaşında bir çocukla(!) 30 yaşındaki bir adamın evliliği sağlıklı değildir. Çünkü bir taraf çocuk!
Hayır sakin konu cozuldu A'dan sapık falan değil bırakın onunla ben ilgilenirim size şikayet edin mi dedimmesela şimdi bu konuyu polise web üzerinden ihbar edeceğiz, site yönetiminden bilgi istenecek ve sana ulaşılacak. sen istemesen bile öğretmenin olan sapık cezasını bulacak.
Seneye resitim farkında mısınız
Kızlar konu çözülmüş , bilen varsa beni de aydınlatıverin bi zahmet
ama yaşanılanlar normal değil.Hayır sakin konu cozuldu A'dan sapık falan değil bırakın onunla ben ilgilenirim size şikayet edin mi dedim
eğer okuldan mezun olmuş, 18 yaşında reşit bir insan olup öğretmeninle okul dışında bir yerde buluşup flörtleşseydin, konu taciz olmazdı.Seneye resitim farkında mısınız
Vallahi gitti ogretmen.Şikayet etmişler. Konu Sahibi de çok kızgın. Sanırım adminlere şikayet ettiler. Onlarda bu konu ip adresi iletişim bilgileri vs ile Meb e veya BİMER e şikayet edecekler. Öğretmen soruşturma geçirecek.
Offff niye anlamıyorsun sen ya!Seneye resitim farkında mısınız
Şikayet etmişler. Konu Sahibi de çok kızgın. Sanırım adminlere şikayet ettiler. Onlarda bu konu ip adresi iletişim bilgileri vs ile Meb e veya BİMER e şikayet edecekler. Öğretmen soruşturma geçirecek.
o zaman mezun ve reşit olana kadar bekleseydiniz.Herkes kim sikayet ettiyse geri alsın bu konu benimdi ve sizin tek göreviniz ne yapabilecegimi yazmaktı insanlık görevi olabilir ama size sikayet etmeyin dedim eğer öğretmen e bir şey olursa kendime zarar veririm ve sizin üzerinize kalır onunla ilişkim var adam sapık falan değil isterse başka okula gider öğretmenliği bırakır siz de her ne şikayette bulunduysaniz geri alın bana yardım etmek istediğinizi anlıyorum ama gerçekten bırakın
Şikayet ettiysen geri al o kadar bu konu böyle kapanacak tamam istemediğiniz birinin ceza aldığını düşünün bu da böyleo zaman mezun ve reşit olana kadar bekleseydiniz.
üzgünüm. iş işten geçti.Şikayet ettiysen geri al o kadar bu konu böyle kapanacak tamam istemediğiniz birinin ceza aldığını düşünün bu da böyle
Pat diye ceza verilmiyor zaten, her okulda güvenlik kameraları var mesela, geriye dönük taramada ortaya cikacaktirBelki bir ergen gelip hayal dünyasını anlattı, öğretmen gerçekse bu durumda günahsız yere başı yanadabilir. Bu ihtimali kimse düşünmedi mi...
Aksine böylesine hassas bir konuya özen gösterdikleri icin tebrik alirlar.Yemin ederim asılsız suçtan siz de ceza alirsiniz
Değilim size şikayet edin mi dedim siz şikayet edilecek konu olduğunu Düşünseniz bile değil taciz sapık lil o bu şu yok bırakın dedimKendidemisin sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?