- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Sen onunla evlenirsinde, o seninle evlenir mi? Pembe bulutlardan bi in.Ya tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirim
Ya tamam uzatma sende taciz falan yok bilmeden konuşma istediğimi de yaparım hoşuma da gider gider onunla evlenirim
Onunla istersem ilişkiye de girerim sizi ilgilendiren kısım sadece ne yapcagimi söylemek ti şikayet edemezsiniz tamam mj gidin başka konularla ilgilenin
Ya bırak artik konuyu ben ne yaptigimin farkındayım şikayet Etiler ya ben onlara öyle mi dedim ben eğer tekrar yaparsa şikayet ederim dedim siz hemen şikayet ettiniz bu da suçGır kızım gır tabıkı gırersın snucta bı cınsel organa sahıpsın cunku hersey bu demek sokaklar sızın gıbler yuzunden olu bebeklerle dolu bu yasta bu yolda ılerlıyorsunuz sonra vay efendım cahıllık ettık aıleden korktum toplumdan korktum dogurup cope atmalar daha neler neler ya sen derslerıne odaklanacagın gelecegını dusunecegın yerde ogretmenınle ılıskı yasamayı dusunuyrsun evet kımse sana karısamaz a ıstedgını yaparsın ama sonucta uzulen sen olursun gelecegın yanar sonra madur edebıyatı yapma burada herkes guzelce ne yapman gerektgını sylemıs sen mıllete cemkırmıssın masallah yas 17 dıyen yalan soyler sen daha cocuksun kanunen cezaı ehlıyet yasının 18 olmasının sebebı nedır bı arastır bakalım sen ne ruhen ne de fızıken yasadıklarına musayıt degılsın
Gır kızım gır tabıkı gırersın snucta bı cınsel organa sahıpsın cunku hersey bu demek sokaklar sızın gıbler yuzunden olu bebeklerle dolu bu yasta bu yolda ılerlıyorsunuz sonra vay efendım cahıllık ettık aıleden korktum toplumdan korktum dogurup cope atmalar daha neler neler ya sen derslerıne odaklanacagın gelecegını dusunecegın yerde ogretmenınle ılıskı yasamayı dusunuyrsun evet kımse sana karısamaz a ıstedgını yaparsın ama sonucta uzulen sen olursun gelecegın yanar sonra madur edebıyatı yapma burada herkes guzelce ne yapman gerektgını sylemıs sen mıllete cemkırmıssın masallah yas 17 dıyen yalan soyler sen daha cocuksun kanunen cezaı ehlıyet yasının 18 olmasının sebebı nedır bı arastır bakalım sen ne ruhen ne de fızıken yasadıklarına musayıt degılsın
Onunla istersem ilişkiye de girerim sizi ilgilendiren kısım sadece ne yapcagimi söylemek ti şikayet edemezsiniz tamam mj gidin başka konularla ilgilenin
Ya bırak artik konuyu ben ne yaptigimin farkındayım şikayet Etiler ya ben onlara öyle mi dedim ben eğer tekrar yaparsa şikayet ederim dedim siz hemen şikayet ettiniz bu da suç
savcılığa şikayet edeceksin tabi ki.Bu olay lise 3 teyken oldu su an son sınıfa geçtim okulumuzda bir öğretmen var 30 yaşında yakisikli düzgün biri neyse bana bir konuyu anlatmasini istedim o da okul çıkışı uygun olduğunu söyledi çünkü son sınıflar sınavları olduğu için çok fazla soru falan soruyorlar o da matematik öğretmeni ancak okul çıkışı işte boş oluyor tamam dedim sonra kütüphane de bana konu yu anlatmaya başladı sonra yan yana oturduğumuz için yakınlaşma oldu falan ve opüstük benden Özür diledi falan kötü niyeti olmadigini biliyorum yakın oturduğumuz için anlık olduğunu düşündüm sonra ki günlerde biraz uzak davrandı ama sonra o günü unutamadagini söyledi ben bir şey yapamadım ve o yıl o şekilde bitti yine derslerimize girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ondan hoslandigimi hissediyorum ama sonucta öğretmen be yapmalıyım
Var evlenen insanlar hem konu cozuldu yazmayinŞunu da demeden geçmiyim
Farzedelim ki öğrencisi falan değilsin ve o kişi de öğretmen değil 17 = 30 sence normal mi ?????
Var evlenen insanlar hem konu cozuldu yazmayin
sapık çünkü ders bahanesiyle sana yakınlaşıp taciz ediyor ama sen olayın heyecanıyla ve yaşın gereği bunun taciz olduğunun farkında değilsin.Hiçbir yere ulaşmasını istemiyorum okul da ailem yetkili de eğer onunla olmak istersem de buna aklım yetiyor ne yapıp yapmayacağımi biliyorum haberler yüzünden her öğretmene sapık demeyin normal bir insan bunu yaptığında nasıl sapık olmuyorsa bu da öyle
Evlat sahibi olunca insan korkuyor böyle şeylerden. Eğitimciler ne ara böyle sapıklaştı yahu? Yoksa hep mi böyleydiler de biz mi yeni yeni duyar olduk?
O evlenenler de normal değil canım!Var evlenen insanlar hem konu cozuldu yazmayin
mesela şimdi bu konuyu polise web üzerinden ihbar edeceğiz, site yönetiminden bilgi istenecek ve sana ulaşılacak. sen istemesen bile öğretmenin olan sapık cezasını bulacak.Okulda dedi pişman değildi Unutamadığını ama yanlış anlamami söyledi yani sapık gibi olmadığını beni bir şey ler içinde zorlamadigini söyledi o an bir şeyler hissettiği icin optuguu sonra işte devam ettiğini hislerinin söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?