Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kupakizi555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
222
-185
13
Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandim :D neyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?

Heyecanlanmışsıniz belliki 😇 biraz daha gozlemleyin derim. erkeklerin isi kolay hoslaninca açılabiliyorlar kolayca ama biz kadinlar için cok zor valla, gururluyuz anam napalim:KK53:
Herkesle konuşan bir tip değil ben bakmaya başlayınca benle muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X