- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Hahahaha çok güldüm gerçekten bakışlarında yiyorum evet :)Boşuna ümitleniyorsunuz hanımefendi hoca beyin size bakması sizin onu bakıslarınızla yemeniz olmasın? Dikkat çekmişsinizdir bakmıştır.
Oraya mi takildinizSizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Oraya mi takildiniz degil genelge yayinlandi okullarda yasak varken sizin calistiginiz okula ugramadi mi o yasak merak ettim.Oraya mi takildiniz
Haberim yok herkes içiyorOraya mi takildiniz degil genelge yayinlandi okullarda yasak varken sizin calistiginiz okula ugramadi mi o yasak merak ettim.
Güzel bir şey söyleyin gurban olayımBir umuttu yaşamak... :)
Ama kimseyle konuşan bir tip değil ben bakmaya başladıktan sonra sordu bana cay var mı diyeÇay kahve istemesi gayet normal sizin yanlış anlamanız dışındahoşlanmış olabilirsiniz ama çok umutlanmayın derim.
bizim okulda da aynen devam çay içilmeye ve yapılmaya malesef!!!!Oraya mi takildiniz degil genelge yayinlandi okullarda yasak varken sizin calistiginiz okula ugramadi mi o yasak merak ettim.
Ama ya ne soracaktı?Ama kimseyle konuşan bir tip değil ben bakmaya başladıktan sonra sordu bana cay var mı diye
Herkesle konuşan bir tip değil ben bakmaya başlayınca benle muhabbet açmaya çalıştı diye düşündümHeyecanlanmışsıniz bellikibiraz daha gozlemleyin derim. erkeklerin isi kolay hoslaninca açılabiliyorlar kolayca ama biz kadinlar için cok zor valla, gururluyuz anam napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?