- 12 Nisan 2019
- 24.208
- 38.422
- 598
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Bakmayın, yani onun bakıp bakmadığını gozlemyecek kadar bakın, ilgisiz davranın o yokmus gibi, eger bişey varsa ortaya cıkarBundan sonra bakmayim mi o zaman ?
Hergun çayını ya da kahvesini eline verip, bugün nasılsınız hocam? diyebilirsiniz meselaMuhabbeti nasıl ilerleyebilirim sizce
Ay onu yapamam işte zaten utangaç bir insanımHergun çayını ya da kahvesini eline verip, bugün nasılsınız hocam? diyebilirsiniz mesela
Tamam teşekkürlerBakmayın, yani onun bakıp bakmadığını gozlemyecek kadar bakın, ilgisiz davranın o yokmus gibi, eger bişey varsa ortaya cıkar
Sizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Ama ben bakmaya başlayınca sordu bilmiyorum muhabbet açmaya mi çalıştı ki başkasına niye sormuyorÇay sormuş sadece normal birşey. Fazla ümitlenmeyin bence
Ben bakmaya başlayınca sordu muhabbet mi açmaya çalıştı ki diye dusundumsoru sormus size ama nasilsin iyimisin evlimisin bekarmisin diye sormamiş çay var mı demiş isle ilgili bir soru sormus yani
Corona döneminde yasakCay kahve neden yasak olsun. Kusura bakmayin burayi anlayamadim. Turkiye'de okullarda boyle bir yasak mi var???
Evet elektrıklı cıhaz kullanımını yasakladılar, ama birçok okul bu yasagı ciğniyor,denetim olunca çaycıyı saklıyorlar, öyle işteCay kahve neden yasak olsun. Kusura bakmayin burayi anlayamadim. Turkiye'de okullarda boyle bir yasak mi var???
Sizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Korona riskinden dolayı bazı işyerlerinde çay servisi yasaklandı..Cay kahve neden yasak olsun. Kusura bakmayin burayi anlayamadim. Turkiye'de okullarda boyle bir yasak mi var???
Ağırlıktan kastınız nedir? Bakismak hafiflikmiAğır olun biraz diyeceğim ama bir gulme geliyor. Hafif hafif şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?