Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki defa konu açmışsınız, adam sizin mesleğinizi alt statüde gördüğü için muhattap olmuyormuş, siz göreviniz gereği size çay sordu , bir iki defa siz sürekli baktığınız için bakışınızı yakaladınız diye boş hayal kuruyorsunuz, bence biraz kendinize gelin, sizi böyle alt statüde gören sığ adam sizi koluna takıp bir ilişki yaşar mı?

Ögretmen bekar mı?

Sadece benimle değil kimseyle konuşmuyor pek utangaç galiba

Herkesle konuşan bir tip değil ben bakmaya başlayınca benle muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm
Ya adam ilgilenmese bile platonik gönül her şeyi aşka yorar siz ona güvenmeyin bence kendinizi cok kaptırmadan platonik takilmanin ufak heyecanlarin zarari yok, muhabbeti ilerlettikce sevgilisi falan var mi yok mu anlarsiniz zaten

Ben 22 onun yaşını bilmiyorum 30 var galiba
Yaa çok gençsiniz daha. Ben olsam belli etmezdim. Ise girer girmez birileriyle iliski yasayan, flort edenlere maalesef iyi gozle bakilmiyor maalesef dikkatli olmanozda fayda var. Adamin huyunu bilmiyorsunuz dedikodunuzu cikaran bir tipte olabilir.

Ya adam ilgilenmese bile platonik gönül her şeyi aşka yorar siz ona güvenmeyin bence kendinizi cok kaptırmadan platonik takilmanin ufak heyecanlarin zarari yok, muhabbeti ilerlettikce sevgilisi falan var mi yok mu anlarsiniz zaten
Muhabbeti nasıl ilerleyebilirim sizce

Olabilir valla hiç dusunmemistim

Baktığınızı belki etmişsiniz, sanırım ogretmen soru sorunca heyecan yaptınız oda şaşırdı ama anlam veremedi. Bence çok umitlenmeyin, diğer temizlik personeliylede konuşmuyormuş. Boşverin siz, işinize odaklanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…