İsine meslegine ve ögrencilerine karsi hic sevgisi ve saygisi olmayan bir ögretmenmis. Bu meslegi hic haketmeynlerden malesef var boyle meslek edebini almayan ögrretmenler bunlar yavrularumiza hic bir egitim ögretim veremez rabbim boyle ogretmenlere dusmekten korusun yavrularimiziKonunuzu okuyunca yıllar öncesinde oğlumun öğretmeninin toplantıda "bana verdiğiniz hediyeleri evimde tutsam bir milyoncu dükkanı açardım" cümlesi geldi. Kadın ufak tefek hediyelerle beni boğmayın dedi. Hakkımı helal etmem bu yüzden. İyi ve pahalı hediye getirenlerin çocuklarının karneleri tavan yapardı diğerlerinin ise hep düşük verirdi.
Bence altın işi bozar. Hatırlanmak, takdir edilmek ve el emeği küçük ama manevi değeri olan hediyeler vermek en güzeli.
Rüşvet olmaz bence yaaa öyle olsa hiç bir öğretmen hediye kabul etmezdiArkadaslar iyi aksamlar. Ozellikle siz sevgili ogretmenlerimiz cevaplarsa sevinirim.
Kizim anasinifina gidiyor.
Ogretmenimiz cook ama cok tatli ve cocuklara herseyi ogreten bir ogretmen .
Oyle oyun alaninda oynatmakla kalmiyor harfleri rakamlari görgü kurallarini vs vs herseyi dort dortluk ogreten bir ogretmen ayni zamanda cocuklarimiza gercek bir anne sevgisiyle yaklasan saygideger birisi. Yani ne desem bilemiyorum boyle anlayisli ve cocuklar uzerinde tatli tatli otorite kuran muhtesem bir kadin. Ayninzamanda sınıfımızın velileri ve cocuklari da cok iyi anlasiyor pek zitlastigimiz bir konu yok.
Yani kisaca butun sinif velileri olarak ogrermenimizi cook icten seviyoruz. Ve herseyin en iyisini hak ettigini dusunuyoruz.
Bu nedenle ogretmenler gununde cicek cikolata vs alıp ta bis yere para vermektense 30 kisilik bir sinif herkes 20 ser lira katip 600 tl ediyor soyle guzel hafif ama kullanisli bir kolye hediye etmeyi ve guzel bir pasta alip hep birlikte kesmeyi dusunduk.
Neyse iste siniftan bazi arkadaslar altin kolyenin rusvet kabul edilebilecegini ve ogretmenimizi zor durumda birakabilecegimizi söylüyor. Ogretmenimizin zor durumda kalmasini hic istemem.
Hoş kabul edermi altin kolye onu da bilemiyorum cok naif bir insan.
Neyse bazi arkadaslar da toplu olarak kolye alirsak oyle rusvet falan olayi olmaz kisisel olursa oyle algilanir diyor.
Bende el emegi igne oyalari lifler vs vs hediyelik seyler yapiyorum.
Bir yandan evet kullanabilecegi ve kullandikca bizi hatirlayabilecegi bisey olsun istiyorum.
Bir yandan yanlis anlar mi kolye alirsak hani yada zor durumda kalirmi acaba diyorum.
Bir yandan da kizimla guzel bir mektup yazip bir de guzel bir resim cizip bide el emegi oyalarimdan bitane koyup klsik ama hos bir hediye mi hazirlasam diyorum.
Ogretmen arkadaslarim lutfen fikir verirmisiniz
Eskiden bizde gönlünüzden ne koparsa onu gotururduk dediğiniz gibi milyoncudan ama şimdi çocuklarımız onları yasayamiyorKonunuzu okuyunca yıllar öncesinde oğlumun öğretmeninin toplantıda "bana verdiğiniz hediyeleri evimde tutsam bir milyoncu dükkanı açardım" cümlesi geldi. Kadın ufak tefek hediyelerle beni boğmayın dedi. Hakkımı helal etmem bu yüzden. İyi ve pahalı hediye getirenlerin çocuklarının karneleri tavan yapardı diğerlerinin ise hep düşük verirdi.
Bence altın işi bozar. Hatırlanmak, takdir edilmek ve el emeği küçük ama manevi değeri olan hediyeler vermek en güzeli.
Bizim okulun yarısı kadın öğretmene kolye almış durumda erkeklere de saat o yüzden sıkıntı olmaz heryerde böyleArkadaslar iyi aksamlar. Ozellikle siz sevgili ogretmenlerimiz cevaplarsa sevinirim.
Kizim anasinifina gidiyor.
Ogretmenimiz cook ama cok tatli ve cocuklara herseyi ogreten bir ogretmen .
Oyle oyun alaninda oynatmakla kalmiyor harfleri rakamlari görgü kurallarini vs vs herseyi dort dortluk ogreten bir ogretmen ayni zamanda cocuklarimiza gercek bir anne sevgisiyle yaklasan saygideger birisi. Yani ne desem bilemiyorum boyle anlayisli ve cocuklar uzerinde tatli tatli otorite kuran muhtesem bir kadin. Ayninzamanda sınıfımızın velileri ve cocuklari da cok iyi anlasiyor pek zitlastigimiz bir konu yok.
Yani kisaca butun sinif velileri olarak ogrermenimizi cook icten seviyoruz. Ve herseyin en iyisini hak ettigini dusunuyoruz.
Bu nedenle ogretmenler gununde cicek cikolata vs alıp ta bis yere para vermektense 30 kisilik bir sinif herkes 20 ser lira katip 600 tl ediyor soyle guzel hafif ama kullanisli bir kolye hediye etmeyi ve guzel bir pasta alip hep birlikte kesmeyi dusunduk.
Neyse iste siniftan bazi arkadaslar altin kolyenin rusvet kabul edilebilecegini ve ogretmenimizi zor durumda birakabilecegimizi söylüyor. Ogretmenimizin zor durumda kalmasini hic istemem.
Hoş kabul edermi altin kolye onu da bilemiyorum cok naif bir insan.
Neyse bazi arkadaslar da toplu olarak kolye alirsak oyle rusvet falan olayi olmaz kisisel olursa oyle algilanir diyor.
Bende el emegi igne oyalari lifler vs vs hediyelik seyler yapiyorum.
Bir yandan evet kullanabilecegi ve kullandikca bizi hatirlayabilecegi bisey olsun istiyorum.
Bir yandan yanlis anlar mi kolye alirsak hani yada zor durumda kalirmi acaba diyorum.
Bir yandan da kizimla guzel bir mektup yazip bir de guzel bir resim cizip bide el emegi oyalarimdan bitane koyup klsik ama hos bir hediye mi hazirlasam diyorum.
Ogretmen arkadaslarim lutfen fikir verirmisiniz
Temaya bağış falan gerçekten süper. Böyle bir şey gözlerimi doldururdu. Ömür boyu hatırlanacak, özel bir şey.
Temaya bağış falan gerçekten süper. Böyle bir şey gözlerimi doldururdu. Ömür boyu hatırlanacak, özel bir şey.
En güzel hediyeleri düşünmüşsünüz gerçekten...Bizim brans ogretmenleriyle birlikte 11 ogretmenimiz var, kendi aramizda para topladik her öğretmene bir kitap aldik (Mustafa Kemal) Tema'dan her birinin adina ayri ayri fidan bagisi yaptik ve kalanla da cikolata yaptirdik,
Bana maddi degeri olan hediyelerden cok manevi degeri yuksek olan hediyeler anlamli geliyor. öğretmenlik yapabilseydim beni kolyeden cok cikolata mutlu ederdi :)
Bana da velilerim altın kolye almıştı, çok zarif bir hediyeydi. Bilmem hiç rüşvet diye algılamadım, aksine mezun edeli 3 yıl oldu onları, halen takarken onları hatırlarım, içim bir hoş olur. Ama bana sorarsanız çek almak daha mantıklı, kendi zevkine göre alabilir altıncıda :) Aslında 20 velinin tek başına hediye almaya çalışması daha yorucu ve kalabalık bence. Yarısı kullanamayacağı şeyler olacak. Bana halen ısrar ediyorlar hediye konusunda tercih sunuyorlar ben köpek maması istedimPeki altincidan yada lux bir giyim magazasindan hedi ceki versek yani bu da yanlis anlasilirmi. Bizi. Icin onemli olan ogretmenimizin kullanabilmesi isine yarar bisi olmasi yada kullandikca bizi anmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?