Öğretmene iyi mi yaptım

benim sınıfımdan çocuk alamazsın dedikten sonra ben sınıfı boşaltırdım.. o öğretmen peygambercilik oynayacaksa başka yerde oynasın, eğitim kurumuna daha kendi gelişimini tamamlayamamış insanları tıkmasınlar.. az bile yapmışsın, ellerine sağlık..

dipsiz not: çocuğun yanında olması daha iyi olmuş.. aman öğretmen rencide olmasın ama çocuk olursa olsun.. sonra ülkede kişiliksiz, karaktersiz, ezik insanlar dolsun ama öğretmen ezilmesin..

çocuğunuz da kendisini korumayı öğrenir en azından, çok iyi olmuş..

Çok iyi yapmissin ablam. Millet ses cikarmadigi icin zaten bu durum daha da kotuye gidiyor cocuklara da yazik. Insallah bi daha boyle bi durumla karsilasmaz cocuklar.

Milletimiz eğitimcilere ne kadar da dolmuş .yazık çok yazık nerdeyse sallandiracan birini ikisini diyeceksiniz diye bekliyorum
Bence anneler bu işi öğretmenlerden daha iyi yapıyor okulları ,tüm eğitim kurumlarını kapatalım evde eğitime geçelim.
Anneler lütfen biraz düşünün ya biri demiş ki çocuğun önünde olmasi iyi olmuş kendine güveni olur falan ya siz hangi kitapları okuyorsunuz söyleyin de bizde okuyalım harcaniyorsunuz buralarda yazık.
Şimdi moda öğretmene çocuk bakıcısı ,gundelikci kadin muamelesi yapmak.parasini alıyor yapacak.
Ya kendi çocuğuna tahammül edemeyen anneler biri çocuğuna bi şey deyince aslan kesiliyor nedense.
Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum
Eti senin kemiği benim düsturları yerini benim çocuğuna kimse bişey diyemez ,çocuğum söz konusu konusu olunca kimseyi görmem felan
.duyunda okullarda çocuklara ÇİN işkencesi yapılıyor her dakika azarlaniyor hakarete uğruyor iyilik kakılıyor. Böyle düşünen anneler yüzünden kişilik geliştirememis kendini ifade edemeyen aileye bağımlı çocuklar yetişiyor. Yıllar sonra da işte bi baltayla sap olmayan zorluklara katlanamayan kendi ayakları üzerinde duramayan çocuklar yetişiyor.
Kim yetiştiriyor bu çocukları BENİM ÇOCUĞUM EN OZEL EN GÜZEL BİTANE diyen anneler. Kural bilmez kendini tanımaz çocuklar vatana millete hayırlı ugurlu olsun

Ben neden oğretmen olduğum halde haklı buluyorum konu sahibini? Biz de tüm gün yoruluyoruz, buna rağmen kimseye hoppp, aloooo, heeeeey demiyoruz. "Sen sorası diye" , "sana ne sus" neyin kafası acaba? Bu nasıl ergence bir bayagilik! Ayıp, ayıp oğretmen olmuş ama adam olamamis. Kendini alemin kralı sanan öğretmenler bir dursun artık!

ben oğluma ''sana böyle davranan birinin dersinde kalmamalsın çık'' dedim....kısmen katılıyorum ama kasten yaptım yalan yok....ya bizim bir ilkokul öğretmenimiz var onun da bazen sert tavırları vardır, olur ama 4 yıldır hiçböyle şeyler görmedik.ceza da verir. v.s....ama gerçekten eğitim amaçlı yapıyor, egodan yapmıyor....anne anlar

katılıyorum, benim kızmamdaki sebep, pekçok çocuğa ypıyor, giderek arttırıyor, ve basit durumlarda bile bu sert dili kullanıyor olması...mesela oğluma hep derim ki, sınıfın patronu öğretmen...öğretmene çok saygı duyacaksın, parmaksız konuşmayacaksın, onu üzme v.s. çok anlatıyorum....bizim öğretmenimiz de kızabiliyor.ama egosundan yapmıyor.anlıyoruz yani....yoksa kimse çocuğuma dokunamaz havasında değilim vallahi değilim

derdim bu zaten, amacı eğitmek değildi...eğtimde bazen acıtırsınız, bazen sert dil kullanırsınız....ama öyle değildi.bir de 6 yaşında minnacık çocuğa bağırıyordu, çocuğu almış elleri arasına sıkıyor, çocuk titriyordu...geçen haftadan bu olay yüzünden doluydum zaten

oradaki diğer velilere de cesaret vereyim bari dedim, kimse çocuklarımıza kötü davranamaz.
Neden iyi mi yaptım diye soruyorsunuz ki madem başlıkta?Siz zaten kendinizle gurur duyuyorsunuz belli ki.Buraya da 'vayyy beee ne cevval kadın,nasıl da konuşmuş çat çat' diye düşünülsün diye yazdığınız çok açık.
Bir anne olarak kızmanız ve tepki göstermeniz çok doğal ama bunun yolu bu değildir.Çocuğunuz bu şekilde daha özgüvenli olmaz.İnşallah ileride hakkını kavga etmeden de savunabileceğine dair mesajlar verirsiniz.

kimse kusura bakmasın, ''oğlum ders dışında soru sormayın'' deyip geçiştirebilirdi....benden utanan çocuğum hocanın tavrından utanmadı mı acaba? biraz da hoca utansın bakalım.......kurallara uymaksa hocalar da uyacak.insanın ilk ve en önemli kuralı edeptir.eğitimci olması üstün yapmaz onu.birçok eğitimcinin seviyesi yerlerde.eğitilmiş insan davranışı mıydı ondaki...herkes herkese saygılı olacak.hatta oğluma sordum neden tepki vermedin, saygınlığını korumadın diye...anne tam anlayamadım dedi.haklıdır anlamamıştır....sınıf öğretmenimiz var, vallahi böyle bir insan-adam-öğretmen tanımadım, tanıyamam...bir insan o kadar mükemmel olamaz.

neden? ne hsisettiniz?

saçmalama allahaşkına ya....iişim yok da senden veya başkalarından gelecek takdire mi ihtiyacım var.....farklı bakış açıları arıyorum.boş boş konuşmayın.hemen de yaftayı yapıştırdınız ha....sanki gerçek hayatta kimse yok egomu tatmin etcek.!!! sana ne egomdan ya. meseleyle ilgili konuş. freudculuk yapma

O adam orada calismak istemiyor zaten belliki.. Ek is yapiyor havuz yöneticiside ondan cok memnunsa cikmak istesede cikarmiyorlardir "biz senden cok memnunuz" diye... Oda taşkinlik yaparak ondan sikayetçi olunsun da isten atsinlar diye ugrasiyordur... Aklima direkt bu geldi benim acikcasi... Cunku git sikayet et demis sanki bir amaci var...

bilemiyorum olabilir. sınıf ööğretmeni uzun zaman geçiriyor beraber.dediğiniz doğrudur...öfkemin patladığı da doğru.ama çocuğa daha ılımlı yaklaşıp geçiştirmesi gerekirdi

yok bana pek öyle gelmedi. daha çok son zamanlarda olduğu için, ya sevgilisinden ayrıldı filan gibi düşündüm....bilemiyorum tabii

Egitimci söyle olmali böyle olmali diye uzun uzun büyük laflar bana cok itici geliyor..herkes her seyi biliyor,ama bazen sartlar insani istemedigi durumlara sokabiliyor..

Hepimiz anneligin ne oldugunu biliyoruz..ama yok mu hatalirimiz??

Gelelim sizin konuya..en az ögretmen kadar suclusunuz..öfke kontrolünüz yok..bi de o video cekerim falan cok itici..

Cocuklarin önünde naptiniz siz öyle??cocukta iki türlü sıkıntı olabilir..birincisi ya utanmistir ya da artk suclu da olsam direkt anneme havale ederim...annem bu üslupla herkesi püskürtür..

Bi daha daha sakin olmaya calisin..kaybetmez kazanirsiniz

yok bana pek öyle gelmedi. daha çok son zamanlarda olduğu için, ya sevgilisinden ayrıldı filan gibi düşündüm....bilemiyorum tabii

Özel sorunlarinida yansitiyor olabilir haklsin.. Her ne olursa olsun o cocuklar kucuk arkadaslariyla muhatap oldugu gibi onlarla olamaz.. Cocuklara kotu örnek bence.. Yarin oburgun o cocuk annesine babasina sanane dediginde ebeveyn cocuga sinirlenip kizdiginda o cocuk ögretmenini örnek gosterecek olayda... Bence iyi yapmissin...

orada o işi yapan makul mantık seviyesindeki bir adamın, çocukların bazen saçma sorular soracağını, ders dışına aklının gideceğini, derste anlatılanı yapamayacağını...da hesaba katması gerek. bunlar da onun işinin parçası.işini kendi istediği şartlarda yapamaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…