Öğretmene iyi mi yaptım

Hocayi amirine sikayet edip, amir orali olmayinca ikisini de " tazminatsiz" attiracaginizi soylemeniz... bence siz ciddi bir ozguven patlamasi yasiyorsunuz. Hocayla ilgili anlattiklarinizda cok elle tutulur sikayet edilesi, bagrip cagrilasi biseyler gormesem de cocugumun rencide oldugunu gordugum an ben de olsam mudehale ederim ama tabi ki bu sekilde degil. ( ha bu arada ben de konuyu iyi mi yaptim kotu mu diye fikir almak amaciyla actiginizi dusunmuyorum)

aslında büyük laflar demiyorum ama bu kadar da dik olmasın diyorum sadece...katıldım yorumlarınıza

Siz cok mu iyi örnek oldunuz sizce??

yok gerçekten o şekilde davrandığı için tazminatsız atılan örnekler var elimde...yapamazlar.çocuk belki kendini rencide olmuş hissetmemiştir, çünkü anlamamıştı ilk başta....ben bir an gerçekten çıldırdım.amiri oralı olmadı değil, sadece ben bunu da vurguladım.amirle bir sıkıntı olmadı.devlet kurumu burası, babalarının çiftliği değil...düzgün hizmet vermeleri gerekirdi.

iş hukuku, işçi hakları, işini düzgün yapma vs. gibi konuda çalıştığım için de hassasiyet göstermiş olabilirim bilmiyorum...işini düzgün yapan kişi o şekilde ders işlemez.ayrıca yüzmeyi izlemiyim kursta öğretmene kalsın, okulda zaten derste öğretmene kalıyor.ben bu çocuğa sadece eve gelince mi annelik yapıcam...tabii ki her yerde de gider bakarım.ayrıca son haftalarda özellikle sonuna kadar izledim.bilerek....

siz belki haklısınızdır olayınızda ama bu siteyi okuya okuya iyi ki öğretmen olmamışım dedim

ben küçükken öğretmen ol demişler de o kadar çocukla uğraşamam ben olmam demişim

demek ki bizim öğretmenimiz uğraşıyormuş bizimle

öğretmen 50 kişilik sınıfta ders verirdi erkekti disiplinli idi ama uğraştığını, ilgilendiğini küçücük çocuğa da hissettirmiş

Bu tur meselelerde iki tarafi da dinlemek lazim ama ben sunu merak ettim acaba cocugunuzun dersteki hal ve hareketleri nasil?

Bu tur meselelerde iki tarafi da dinlemek lazim ama ben sunu merak ettim acaba cocugunuzun dersteki hal ve hareketleri nasil?

Keske ben de ogretmen olmasaymisim

Tam olarak şu: kapidan ruzgar geliyo kapatin demis...oglum da nedenini sormuş.bu kadar

Çooook abartmışsınız. Elle tutulur bir durum yok, neyini şikayet edeceksiniz de kameraya çekeceksiniz? Öyle bir şey yaparsanız suçlu duruma düşersiniz Çünkü bir kişinin izinsiz görüntüsünü çekmek ve yayınlamak suçtur, hem de 18 yaşının altındaki çocukların dış kıyafetsiz olduğu ortamda görüntü çekilmesinden bahsediyorsunuz, sizi hoplatırlar. Eğer gerçekten tuhaf bir hoca olsaydı zaten size kalana kadar çok şikayet edilirdi. Anlattığınız özel bir kurs galiba ve öyle yerlerde memnun kalınmayan kişileri çalıştırmazlar.Diğer velilerle ve hocayla konuşmadan harekete geçmeseydiniz keşke.

Söylemek istedim, zaten öğretmenin kıymetini minicik bebeler analarından babalarından iyi biliyor gerçekten.
Çocukların bu tatlı halleri olmasa bu meslek yapılmaz.

Onlar öğretmeninin kızmasını hoş görmeyi de bilir, çok yoruyoruz öğretmenimizi.
Bizim yüzümüzden hasta oluyorsun değil mi öğretmenim derler.

Düşüp ya da kavga edip yaralanan çocuğun yarası ile ilgilendiğimde öğretmen sayemizde dr da oldu derler.
Ayranı çantasında patlayıp ağlayan çocuğun çantasını temizlediğimde, öğretmen sayemizde temizlikçi de oldu derler.
Saçları dağılmış kızımın tokasını takarken, kuaför de yaptık öğretmenimizi derler.

Kocaman anası babası düşünemez bunları, o minik akıllar neler düşünür, onların göremediklerini görür.

Tüm zorluklarına rağmen biz bunlara tutunarak yapıyoruz işte.

Konu sahibi; ben doğurmadığım halde öğrencilerimin burunlarını iğrenmeden temizleyen, kusmuklarını silen
bir öğretmenim. Hasta olup gelmeyende aklım kalır.

Ama yeri gelir azarlarım,özellikle şımarıklıklara, birbirlerine bilinçli verdikleri zararlara
sinirlenir çok sert de konuşurum.

Nereden öğretmen oldum dedirtiyorsunuz diye isyan ettiğim bile olur.

Gözümle görmediğim, kendisinden dinlemediğim öğretmen davranışını yorumlamak istemiyorum ama sizin
çok yanlış davrandığınız bir gerçek. Benim annem böyle bir davranış sergileseydi çok utanırdım.

Hakkınızı daha hoş bir üslupla arayabilirdiniz.

Dışarıda rahatsızlığınızı ifade edebilirdiniz.

Eleştirdiğiniz kişiden farklı davranmamışsınız.

Videoya ne çekeceksiniz ? "sen sorasın diye" dediğini mi?
Önce sözlü şeyleri söylediniz, videoya ne çekeceksin diye sormuş arkadaş olay fiziki oldu hemen, parmak sıkmaya döndü.
Onlar sizi video ifşa ettiğiniz için mahkemeye verirlerse ne yapacaksınız peki?
Bunun ciddi cezaları var.
Alın kurstan olsun bitsin.
Adam söylemiş zaten kapıyı kapatın soğuk geliyor diye. Neden diye sorulursa bende sinirlenirim dinlemiyor musun diye.
Konuşmanın daha medeni yolları var. Bağırmak, çocukların yanında tartışmak, kavga etmek, tehdit etmek falan komik olmuş.

Tek basiniza disarda konussaymissiniz daha iyiymis cocugunuz acisindan hocanin konusma tarzi boyle demekki haa hos mu degil sinirlenip korumakta da haklisiniz ama bu tavriniz cocugunuzla dalga geçilmesine sebep olur diğer cocuklarin yani akranlarin sinif arkadaslarinin ne kadar acimasiz olabilecegini tahmin bile edemezsiniz

Tepkiniz ağır olmuş. Özellikle Beden Eğimi hocaları salonlarda geniş bir alanı kontrol altında tutmak zorunda oldukları için sert davranırlar. Özellikle yüzme risklidir de gereksiz sorular hocanın dikkatini dağıtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…