kafanı bunlara değil dersine yorMerhaba Arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ama çok takip ettiğim ama üye olmadığım bir site herneyse konuya geçiyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.
Ben öğrenciyim -lise- ve benim bir öğretmenim var ona karşı ilgim var -öğretmenim evli ve çocukları var- Öğretmenim benimle çok uğraşır, benden veya benim ailemden bahseder veya konuyu hep oralara getirir. Tabikide bu anlattıklarım çok yüzeysel ama öğretmenimin bana karşı birşeyler hissedip hissetmediğimi nasıl anlarım lütfen yardımcı olun teşekkür şimdiden
Ben beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordumEvli ve cocuklu ustelik sizden yasca cok buyuk birisi zaten sizinle farkli ilgileniyorsa siz uzak durun. Adamin karisini bosayip sizi alacagini mi dusunuyorsunuz?
Ben sizlerden birer öneri beklerken bana akıl veriyorsunuz garipkafanı bunlara değil dersine yor
bunu sormanda ki amacın ne ailene mi şikayet edeceksin yada müdüre falanBen beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordum
Geçip geçmeyeceğini bilmiyorum yoğun duygular yaşadığımı bilmenizi isterim. Allah kalbimdeki o sevgiyi alıncaya dek de sevmeyi düşünüyorum.Gençlik güzelim olur öyle lisede. Geçer.
Ben sizlerden birer öneri beklerken bana akıl veriyorsunuz garip
ne önerisi istiyosunBen sizlerden birer öneri beklerken bana akıl veriyorsunuz garip
Velev ki var diyelim ne yapacaksın ki? Neresinden tutsak yanlis.Ben beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordum
hay ağzına sağlıkEksik olani veriyorlar iste.
Sana göre yanlış olabilirVelev ki var diyelim ne yapacaksın ki? Neresinden tutsak yanlis.
Lisede boyle seyler olur ama artik o kadar kotu bir donemdeyiz ki. Hoslansa ne degisir? Ki hoslanmasi hos bir durum degil.Ben beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordum
Benim ona karsi ilgim var demisbunu sormanda ki amacın ne ailene mi şikayet edeceksin yada müdüre falan
Sana göre yanlış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?