Öğretmene olan ilgi ve öğretmenin dönütü

Mellsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
16
3
1
31
Merhaba Arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ama çok takip ettiğim ama üye olmadığım bir site herneyse konuya geçiyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.

Ben öğrenciyim -lise- ve benim bir öğretmenim var ona karşı ilgim var -öğretmenim evli ve çocukları var- Öğretmenim benimle çok uğraşır, benden veya benim ailemden bahseder veya konuyu hep oralara getirir. Tabikide bu anlattıklarım çok yüzeysel ama öğretmenimin bana karşı birşeyler hissedip hissetmediğimi nasıl anlarım lütfen yardımcı olun teşekkür şimdiden

kafanı bunlara değil dersine yor

Evli ve cocuklu ustelik sizden yasca cok buyuk birisi zaten sizinle farkli ilgileniyorsa siz uzak durun. Adamin karisini bosayip sizi alacagini mi dusunuyorsunuz?
Ben beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordum

Ben beni alacağını düşündüğümü söylemedim. Sizden sadece EĞER varsa bana karşı ilgisini nasıl anlayabileceğimi sordum
bunu sormanda ki amacın ne ailene mi şikayet edeceksin yada müdüre falan

Lisede boyle seyler olur ama artik o kadar kotu bir donemdeyiz ki. Hoslansa ne degisir? Ki hoslanmasi hos bir durum degil.

Ne yapacaksın ilgisi varsa? Kollarına mı atacaksın kendini? Buradan ablalarını eleştirecek kadar akıl ve söz sahibiyken durumun çirkinliğini göremeyecek kadar da cahil misin sence? Aklını bi an önce başına toplamanı dilerim. Aksi takdirdw hem kendine, hem ailene hem de hocan ve ailesinin başına büyük işler açacaksın.

Hayır ilgisini anlayıp napacaksın acaba anan baban seni okula öğretmeninden hoşlan ilgisini öğren diye mi yolluyo. Sana tavsiyem biraz haber izlede gör öğrencilerin başına ne geliyor aklını başına al bu ne rahatlık yahu yuh diyorum sana imkanım olsa seni ailene şikayet ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…