Öğretmene olan ilgi ve öğretmenin dönütü

dönüt ne diye geldim.. hala anlamadım ..

öneri mantıklı durumlar için verilir çocuğum.. adamın sana ilgisi varsa zaten kesinlikle uzak durman gerekir sübyancılık iyi birşey değildir zira..
Bu sübyancılık mıdır gerçekten ? Ama Müslüm Gürses kendisinden yaşça büyük bir kadınla dillere destan bir aşk yaşadığında sübyancılık olmuyorda bu mu oluyor. Anlayışınız garibime gitti

vayy atarlı ergen .. dikil karşısına sor o zaman .. bu kadar arkasında durduğuna göre sormakta bir beis yok..
Sizlerle saygı çerçevesi içinde konuşurken benimle -benden yaşca büyük olsanız bile- böyle konuşmanız pek doğru değil.

İlgisini anlasan ne yapacaksın? Adamı boşatacak kendine mi alacaksın?
Yaş farkınızın farkında mısın? Canın üvey annecilik mi oynamak istiyor bu yaşta?

Allahım sen ergenlerimize akıl fikir ver.
Ohooo siz konuyu farklı yerlere çekmekte birer numarasınız OKKEY

Sana tavsiyem sadece 1 hafta okula gitme sonra her şey düzene girer

hem atarlı hem komiksin..
ama sanırım müslüm gürses dinleme olayını fazla kaçırmışsın evli çoluklu çocuklu adamın lise öğrencisi ile ilgilenmesi evet sübyancılıktır.. aklı başında olan hiçbir erkek böyle bir olaya girmez ancak dediğim gibi sapık olması lazım..

Hayatımda Müslüm Gürses dinlemedim

Öyle birşey olduğunu kesinlikle iddia etmedim ve sadece kendi ilgimden ve EĞER onunda ilgisi varsa nasıl anlayacağımı sordum fakat sizler birşeyler demek yerine aşşağılayıcı konuşmalara ve şuanda olduğu gibi tehditlere girdiniz God

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…