Bu sübyancılık mıdır gerçekten ? Ama Müslüm Gürses kendisinden yaşça büyük bir kadınla dillere destan bir aşk yaşadığında sübyancılık olmuyorda bu mu oluyor. Anlayışınız garibime gittidönüt ne diye geldim.. hala anlamadım ..
öneri mantıklı durumlar için verilir çocuğum.. adamın sana ilgisi varsa zaten kesinlikle uzak durman gerekir sübyancılık iyi birşey değildir zira..
ovv kızımız baya hızlı o zaman bu yaşta bu kafaBenim ona karsi ilgim var demis
İlgisini nasıl anlayabileceğim bir öneri
Sizlerle saygı çerçevesi içinde konuşurken benimle -benden yaşca büyük olsanız bile- böyle konuşmanız pek doğru değil.vayy atarlı ergen .. dikil karşısına sor o zaman .. bu kadar arkasında durduğuna göre sormakta bir beis yok..
sen lise misin gerçektenBu sübyancılık mıdır gerçekten ? Ama Müslüm Gürses kendisinden yaşça büyük bir kadınla dillere destan bir aşk yaşadığında sübyancılık olmuyorda bu mu oluyor. Anlayışınız garibime gitti
Ohooo siz konuyu farklı yerlere çekmekte birer numarasınız OKKEYİlgisini anlasan ne yapacaksın? Adamı boşatacak kendine mi alacaksın?
Yaş farkınızın farkında mısın? Canın üvey annecilik mi oynamak istiyor bu yaşta?
Allahım sen ergenlerimize akıl fikir ver.
Evet sorun nedir ?sen lise misin gerçekten
Ohooo siz konuyu farklı yerlere çekmekte birer numarasınız OKKEY
Bu sübyancılık mıdır gerçekten ? Ama Müslüm Gürses kendisinden yaşça büyük bir kadınla dillere destan bir aşk yaşadığında sübyancılık olmuyorda bu mu oluyor. Anlayışınız garibime gitti
bana pek öyle gelmedi sorun buEvet sorun nedir ?
15 gün gitmedim tatilde değişmedi. Başka önerin var mı ?Sana tavsiyem sadece 1 hafta okula gitme sonra her şey düzene girer
Hayatımda Müslüm Gürses dinlemedimhem atarlı hem komiksin..
ama sanırım müslüm gürses dinleme olayını fazla kaçırmışsınevli çoluklu çocuklu adamın lise öğrencisi ile ilgilenmesi evet sübyancılıktır.. aklı başında olan hiçbir erkek böyle bir olaya girmez ancak dediğim gibi sapık olması lazım..
Oh güzel o zaman devam edinbana pek öyle gelmedi sorun bu
git adama aşkını itiraf et15 gün gitmedim tatilde değişmedi. Başka önerin var mı ?
Hayatımda Müslüm Gürses dinlemedim
Öyle birşey olduğunu kesinlikle iddia etmedim ve sadece kendi ilgimden ve EĞER onunda ilgisi varsa nasıl anlayacağımı sordum fakat sizler birşeyler demek yerine aşşağılayıcı konuşmalara ve şuanda olduğu gibi tehditlere girdiniz GodŞayet öğretmeninin sana ilgisi varsa ve burada bunu ispatlayacak şeyler söylersen bizzat şikayette bulunacağımdan emin olabilirsin. Sakın bulamazlar zannetme. Kapında polisleri görünce aklın başına gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?