Dogru olduğunu düşünen bir sen varsin zaten.Sana göre yanlış olabilir
cevabı merak etmekteyimOlur da buraya yazarsın onun da bana ilgisi varmış diye de o öğretmeni bi bulan olur da inşallah sübyancıliktan sürüm sürüm sürünür!!! Bi bitmediniz! Evli barklı adam bi de!
Bence tam tersi herkes okusun da ders alsın. Konu kapanmasın.Bence bu tur konulara prim verilmemeli. Evli ve cocuklu bir ogretmene ilgi duydugunu soyleyen bir lise ögrencisinin, ogretmeninin ilgisini nasil anlayacagini sormasi hos degil. Bu nedenleMune yardimini rica ediyorum.
banlanmaya değmez diye küfürlerimi içime attım, tamam hadi duygularına hakim olamadın bisiler hissettin, ne cürret ne özgüven evli barklı adam da benden hoslaniyor mudur diye soruyor daha reşit olmamış, kızım seni daha otomatik kapının sensörü görmüyor yanında bi büyüğün yokken. Ders çalış ders!cevabı merak etmekteyim
Öyle birşey olduğunu kesinlikle iddia etmedim ve sadece kendi ilgimden ve EĞER onunda ilgisi varsa nasıl anlayacağımı sordum fakat sizler birşeyler demek yerine aşşağılayıcı konuşmalara ve şuanda olduğu gibi tehditlere girdiniz God
Bence bu tur konulara prim verilmemeli. Evli ve cocuklu bir ogretmene ilgi duydugunu soyleyen bir lise ögrencisinin, ogretmeninin ilgisini nasil anlayacagini sormasi hos degil. Bu nedenleMune yardimini rica ediyorum.
banlanmaya değmez diye küfürlerimi içime attım, tamam hadi duygularına hakim olamadın bisiler hissettin, ne cürret ne özgüven evli barklı adam da benden hoslaniyor mudur diye soruyor daha reşit olmamış, kızım seni daha otomatik kapının sensörü görmüyor yanında bi büyüğün yokken. Ders çalış ders!
Iste biraz derslere odaklanaymis iyiymisyalnız hala dönüt nedir anlamış değilim
İşte bunlar hep o çok bilmiş pedagoglar çağdaş ebeveyn teraneleri yüzünden oldu, çocuğunuzla büyükmüş gibi konuşunlar bilmem neler ahanda kendini büyük sanıyor, bi temiz dayak yiyeymiş mis gibi evlat olurdu.otomatik kapi sensoru
hayir bide bugunun ergenleri feci
eskidendi o masum duyulan ask
simdi ciddi ciddi karisiyorlar olaylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?