Öğretmene olan ilgi ve öğretmenin dönütü

Çocuğum yapma..

Öğretmeninin sana ilgisi çok büyük ihtimal yok.

Şakalarız biz öğrencilerimizle, kafa da buluruz, severiz de sizi kardeş gibi evlat gibi..

Daha öte manalara sürükleme kendini... Öyle öğretmene bu hislerini belli edecek şeyler de yapma, sonra çok utanıyorsunuz . Okul bitince günah çıkarmaya geliyorsunuz ama üzüldüğünüzle kalıyorsunuz da..

Bu yaşta öğretmene duyulan platonik aski anlayabilirim de daha ötesine gitmeyi asla kabul edemem. Senin aklını başına toplamanın lazım acilen.senden yaşça büyük evli çoluk çocuğu olan bir adam seninle ancak eğlenir hevesi geçince de atar bir kenara..bunu aklında tut.
O öğretmene gelince eğer sana ilgisi gerçekse ve bu konuda bir adım atıyorsa şikayet edilmeli..öğrencisini taciz eden öğretmen hikayelerini eminim duymuşsundur!!

Benim de vardi hocam evli ve cocuklu. Ilgilenirdi ailemle kardesimle olan sohbetimle...yahut benimle sakalasırdı gulerdik vs vs... ama bunları ögrenciyle bir "ABI-KARDES" iliskisi kurmak icin yapardi ben biliyorum. Istesem cok farkli yerlere cekerdim sizin gibi. Benimle farklı konulardan konusup psikolojimi ve karakterimi algılayıp beni derslerde yahut kisisel yeteneklerimde dogru yönlendirmekti amacı.

Lise döneminde olur öyle seyler. O kisi size biseyler öğrete, sizden daha üst konumda olan kendini kanıtlamş biri oldugu icin size cekici geliyor. Su hissettikleriniz aslında bir abi yahut babaya duyulan hayranlık gibi bir sey. Ona güvendiginizi hissediyorsunuz o huzuru da ask zannediyorsunuz.

Lisede hocasına aşık olan arkadaslarım simdi o hallerine bitaraflariyla gülüyorlar.

Üstelik evli barklı adam sana ilgi duyuyorsa kac ondan. Sübyancıdır o, karaktersizdir. Evde esiyle yatıp kalkıp okulda da öğrencisiyle flörtlesise hayir bekleme o adamdan. Evli olup bir baskasiyla flörtlesen hic bir adamdan hayır bekleme zaten.He oldu da bi hata yaptın başladın biseylere, esini seninle aldatan seni d ebi baskasıyla rahat rahat aldatır.

Sen lise kaçtasın peki?

Senin canın ne istiyor ben sana söyleyim mi DAYAK hemde böyle eşşek sudan gelene kadar senin ayaklarını kırıp aylarca ewde oturtmak lazım senin aklın başına gelmez ama rahat durursun belki ailene çok yazık başlarında büyük bela war Allah seni islah etsin

Bence bu tur konulara prim verilmemeli. Evli ve cocuklu bir ogretmene ilgi duydugunu soyleyen bir lise ögrencisinin, ogretmeninin ilgisini nasil anlayacagini sormasi hos degil. Bu nedenle Mune yardimini rica ediyorum.
Bence tam tersi herkes okusun da ders alsın. Konu kapanmasın.
Hatta varsa o öğretmenin böyle bir tavrı bulunup şikayet edilsin..

cevabı merak etmekteyim
banlanmaya değmez diye küfürlerimi içime attım, tamam hadi duygularına hakim olamadın bisiler hissettin, ne cürret ne özgüven evli barklı adam da benden hoslaniyor mudur diye soruyor daha reşit olmamış, kızım seni daha otomatik kapının sensörü görmüyor yanında bi büyüğün yokken. Ders çalış ders!

onun ilgisi olup olmadığını anlasan ne olacak?
ne olmasını bekliyorsun .. adam evli aynı senin baban gibi adamın çocuğu var aynı senin gibi..
senin gibi bir ergen çıkıp yuvanızı bozmaya kalkarsa sen annen ne hissedirsiniz..

azıcık mantıklı ol .. yaşıtlarına aşık ol .. herşeyin bir oluru vardır.. doğrusu yanlışı vardır..

Bence bu tur konulara prim verilmemeli. Evli ve cocuklu bir ogretmene ilgi duydugunu soyleyen bir lise ögrencisinin, ogretmeninin ilgisini nasil anlayacagini sormasi hos degil. Bu nedenle Mune yardimini rica ediyorum.

prim veren yok ki zaten..
titretip kendine getirmeye çalışıyor herkes.. yanlış yolda olduğunu farketsin diye..

otomatik kapi sensoru
hayir bide bugunun ergenleri feci
eskidendi o masum duyulan ask
simdi ciddi ciddi karisiyorlar olaylara

otomatik kapi sensoru
hayir bide bugunun ergenleri feci
eskidendi o masum duyulan ask
simdi ciddi ciddi karisiyorlar olaylara
İşte bunlar hep o çok bilmiş pedagoglar çağdaş ebeveyn teraneleri yüzünden oldu, çocuğunuzla büyükmüş gibi konuşunlar bilmem neler ahanda kendini büyük sanıyor, bi temiz dayak yiyeymiş mis gibi evlat olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…