öğretmeni yeğenimi dövmüş!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
arkadaşlar hemen yardımcı olursanız sevinirim.dün yeğenimi öğretmeni dövmüş! kendisinden sonra sınıfa girdi diye 2-3 tane tokat atmış yanaklarında parmak izleri çıkmış resmen! birazdan yengemle okuluna gidicez ne demeliyim?
yardımcı olurmusunuz?şikayet dilekçesi falan mı yazmamız lazım? sonradan yeğenim için daha kötü olur mu?

Ne diyeceğimi bilemedim.

Böyle eğitimcilerden nefret ediyorum!

Tatlım darp raporu alıp şikayette bulunun bence.

bir yakınım öyle yaptı...

Geçmiş olsun.

Hem milli eğitime hem savcılığa şikayet edin. şahit va rmı yada darp izi_

dün yanaklarında parmak izleri vardı. Ama bugün izler gitmiştir sanırım görmedim çocuğu birazdan görücem. Ben bu darp raporunu nasıl alabilirim? İzler gittiyse alamam dimi:S
öğretmene neler söylemeliyim çok sinirliyim şuan

evet bnde artık ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok örnek varkikötü..bnce sakin sakin konuşun sinirlenmeden..ve neden geç geldiğini açıklayın..tokat atmasına ne gerek var anlamadım.

bazı öğretmenlerimiz kızacaklar ama malesef var bunlar ne yazıkki var öğretmen sevecen olmalı çocuğa kendini sevdirmeli..ne bu böyle ..az önce bnde oğlumun öğretmenine kızdım yine..ne hakla ya çocuk onlar...tabiki hata yapacaklar ..çocukları ayarlanmış robot sanıyolar heralde...bncede hakkını arayın ..yada sınıfını değiştirin mümkünse..

evet bnde artık ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok örnek varkikötü..bnce sakin sakin konuşun sinirlenmeden..ve neden geç geldiğini açıklayın..tokat atmasına ne gerek var anlamadım.

ay hiç sakin sakin konuşupda açıklama yapmıycam ona karşı!
O açıklama yapsın bakalım. Kaç kişiye vurmuş ama bişey çıkmamış.
Bide yengem o öğretmene kimse bişey diyemiyomuş velilerden dedi.
hey Allahım ya nasıl sinirliyim anlatamam..
Kendini eğitimci sanıyo:.Şu an yeğenim gitmek istemiyomuş okula..ağlıyomuş..
3.sınıf öğrencisi daha..

Direkt müdüre git, müdür çağırsınöğretmeni. sen muhattap olma fazla. Birde miili eğitime şikayet dilekçesi ya ve savcılığa

yok canım yanlış anladın tabiki sen açıklama yapmayacaksın..sakin konuşun derken öğretmenin tavırlarını ses tonunu hareketlerini ölçmek adına dedim..

bana bitane dilekçe örneği yazabilirmisiniz arkadaşlar hemen acil?

Dilekçe yazmak zor değil, beyaz bir a4 kağıdına

xxxxxx milli eğitim il/ilçe müdürlüğü'ne
....... tarihinde ................. okulunda .............. numaralı öğrenci olan (yeğeninizin adı), öğretmen ............. tarafından darp edilmiştir. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

adınız soyadınız tarih ve imza

canım ben olsam o sözde öğretmen olacak ruh hastasını gerekli her yere şikayet ederim çok sinirlendim çocuklara ana babaları vurmuyor bunlara ne oluyor ya eskidenmiş o eti senin kemiği benim muhabbetleri çocuğu dayakla mı eğitecek böyle manyaklar yüzünden çocuklar okuldan soğuyor

eğer imkanın varsa, il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe verin. eğer ilçedeyseniz, ilçeye de verin, ancak il milli eğitimede bilgi edinmeden yazabilirsiniz. cumhuriyet başsavcılığına dilekçe veremesenizde, milli eğitim müdürleri orayada bildirmek zorunda.

kızlar gittik dilekçemizi yazdık bugün müfettiş sırf o öğretmenden olan şikayetler yüzünden geliyomuş zaten.
Gittim öğretmene bi eğitimci olarak bunları yakıştıramadım böylemi öğretme eğitme yönteminiz sizin dedim.
Psikolojisi bozulmuş çocuğun annesi babası vurmuyo bu çocuğa dedim doğru haklısınız dedi.ayrıca sizinle konuştum diyede çocuğun derslerine yansıtmayada hakkınız yok umarım böyle bşey yapmassınız dedim.
alttan aldı durdu. yaramazlık yaptılarda bende şöyle yavaşta 2 tane vurdum dio..
işte bizde dilekçemizi yazdık konuştuk.yengem müfettişi bekliyo hala bende eve geldim birsürü veli bekliyo bakalım nolucak..birsürü kişi şikayetçi öğretmenden..Herkes hakkını aramalı bu tür konularda..

ana babasının kıyıp da sesini yükseltemediği bir çocuğa öğretmen ne hakla vurabilir? Hakkınızı sonuna kadar arayın derim. Çocuk bu yaramazlık yapar, gerekirse terbiyesini de (dayaksız şekilde) anne babası verir, öğretmeni de dayaksız disiplin eder. Edemem diyen bıraksın mesleği.

Hakkınızı aramanıza sevindim,bir çok kişi sus kalıyor bu tarz konularda.

Gelin bende size şöyleee yavaşca iki tane vurayım deseydınız keşke

Şiddete meyilli olan öğretmenleri anında uzaklaştırmalılar bence.

bide yaşlı adam derste anlatamıyomuş zaten.
onca atanmayı bekleyen verimli öğretmenler varken böyle insanlar ne diye durur bilmem.
e başın götürmüyorsa gürültüyü neden öğretmen oldun niye emekli olmuyosun..
şiddetle eğitim vericeklerini sanıyolar ama çocukların psikolojisi bozuluyo yazık.

İşte buyüzden bir çok üniv mezunu kişiler işsiz

emekliye ayrılmazlarsa atamada olmaz,genç öğretmenlerde görevini yapamaz.

Yaşlıysa tahammülüde kalmamıştır elbet,gerçi şiddetle eğitim vermeye çalışan genç eğitimcilerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…