Ne diyeceğimi bilemedim.
Böyle eğitimcilerden nefret ediyorum!
Tatlım darp raporu alıp şikayette bulunun bence.
bir yakınım öyle yaptı...
Geçmiş olsun.
Hem milli eğitime hem savcılığa şikayet edin. şahit va rmı yada darp izi_
evet bnde artık ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok örnek varkikötü..bnce sakin sakin konuşun sinirlenmeden..ve neden geç geldiğini açıklayın..tokat atmasına ne gerek var anlamadım.
dün yanaklarında parmak izleri vardı. Ama bugün izler gitmiştir sanırım görmedim çocuğu birazdan görücem. Ben bu darp raporunu nasıl alabilirim? İzler gittiyse alamam dimi:S
öğretmene neler söylemeliyim çok sinirliyim şuan
bana bitane dilekçe örneği yazabilirmisiniz arkadaşlar hemen acil?
kızlar gittik dilekçemizi yazdık bugün müfettiş sırf o öğretmenden olan şikayetler yüzünden geliyomuş zaten.
Gittim öğretmene bi eğitimci olarak bunları yakıştıramadım böylemi öğretme eğitme yönteminiz sizin dedim.
Psikolojisi bozulmuş çocuğun annesi babası vurmuyo bu çocuğa dedim doğru haklısınız dedi.ayrıca sizinle konuştum diyede çocuğun derslerine yansıtmayada hakkınız yok umarım böyle bşey yapmassınız dedim.
alttan aldı durdu. yaramazlık yaptılarda bende şöyle yavaşta 2 tane vurdum dio..
işte bizde dilekçemizi yazdık konuştuk.yengem müfettişi bekliyo hala bende eve geldim birsürü veli bekliyo bakalım nolucak..birsürü kişi şikayetçi öğretmenden..Herkes hakkını aramalı bu tür konularda..
kızlar gittik dilekçemizi yazdık bugün müfettiş sırf o öğretmenden olan şikayetler yüzünden geliyomuş zaten.
Gittim öğretmene bi eğitimci olarak bunları yakıştıramadım böylemi öğretme eğitme yönteminiz sizin dedim.
Psikolojisi bozulmuş çocuğun annesi babası vurmuyo bu çocuğa dedim doğru haklısınız dedi.ayrıca sizinle konuştum diyede çocuğun derslerine yansıtmayada hakkınız yok umarım böyle bşey yapmassınız dedim.
alttan aldı durdu. yaramazlık yaptılarda bende şöyle yavaşta 2 tane vurdum dio..
işte bizde dilekçemizi yazdık konuştuk.yengem müfettişi bekliyo hala bende eve geldim birsürü veli bekliyo bakalım nolucak..birsürü kişi şikayetçi öğretmenden..Herkes hakkını aramalı bu tür konularda..
Hakkınızı aramanıza sevindim,bir çok kişi sus kalıyor bu tarz konularda.
Gelin bende size şöyleee yavaşca iki tane vurayım deseydınız keşke
Şiddete meyilli olan öğretmenleri anında uzaklaştırmalılar bence.
bide yaşlı adam derste anlatamıyomuş zaten.
onca atanmayı bekleyen verimli öğretmenler varken böyle insanlar ne diye durur bilmem.
e başın götürmüyorsa gürültüyü neden öğretmen oldun niye emekli olmuyosun..
şiddetle eğitim vericeklerini sanıyolar ama çocukların psikolojisi bozuluyo yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?