Benim ilkokulda bir öğretmenim vardı Allah bin türlü belasını versin inşallah....Daha birinci sınıfız elinde koca sopayla girerdi sınıfa...Ellerimize vururdu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs köpek....Özellikle matemetik derslerinde herkesi döverdi..Hiç unutmuyorum bir çocuk vardı onu kulaklarından tutup kafasını duvarlara vururdu....Demek ki o zaman korkudan kimseye birşey söyleyemiyorduk...Ah şimdiki aklım olsa süründürmez miydim adiyi....O gün bugün matematik derslerim hep kötü geçmiştir...Matemetik dersinden nefret ediyorum....Arıyorum ama bulamıyorum VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsi.....30 Yaşındayım ama bu kinim bitmez ona karşı....Onu bir bulsam var yaaa VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs köpeğiiii....!!! Allah belasını versin öyle öğretmenlerin...Eşek gibi maaşları yiyolar ama.....Sakın taviz vermeyin şikayet edin süründürün......Ses çıkarmazsanız aynısını yapar öğretmen bozuntusu....Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama ne gerekiyorsa yapın bu mahluklara..........
Bundan bi 3 yıl önce erkek kardesimi de ögretmeni dövmüstü cok sacma bir sebepten dolayı kaldırıp tahtaya vurmus, kafasını da tahtaya vurmustu sonra da erkek kardesimi yerine oturtmamıs tahtanın önünde bekletmis cocuk eve bi geldi yüzü, gözü sis kafasında sislik var delirdik tabii hic darp raporu almak aklıma gelmedi ama milli egitim müdürlügüne dilekce yazıp gönderdim 1 ay sonra cevap geldi ögretmen hakkında sorusturma acılacaktı okul müdürü annemi cagırmıs, konusmus vazgecirmek icin
Annem de sikayetini geri almıs cok sinir olmustum ögretmen özür dilemis te, bilmem ne de....
Hos, müdür yolu bulmus zaten ögrencilerle konusmus '' bunları söyleyeceksiniz '' demis!
bide yaşlı adam derste anlatamıyomuş zaten.
onca atanmayı bekleyen verimli öğretmenler varken böyle insanlar ne diye durur bilmem.
e başın götürmüyorsa gürültüyü neden öğretmen oldun niye emekli olmuyosun..
şiddetle eğitim vericeklerini sanıyolar ama çocukların psikolojisi bozuluyo yazık.
İşte buyüzden bir çok üniv mezunu kişiler işsiz
emekliye ayrılmazlarsa atamada olmaz,genç öğretmenlerde görevini yapamaz.
Yaşlıysa tahammülüde kalmamıştır elbet,gerçi şiddetle eğitim vermeye çalışan genç eğitimcilerde var.
dayak konusuna kesinlikle karşıyım.
ancak yaşlandıysa emekli olsun yapamıyosa bıraksın gibi söylemlerin bi anlamı yok.
öğretmen de bi aile geçindiriyo, çocuk okutuyo, evlendirmeden emekli olması çok zor bu zamanda..
atanmayı bekleyen onca kişi varmış da, yeni yasaya göre emeklilik yaşı 60-65 oldu.
bunu yapan devlet.
devlet düşünmeli o yaşta kim ne kadar işini yapabilir.
emekli olduğunda maaşını 4te 1 ine düşürürken bunları düşünmeli.
yaşadığımız toplumda bi bozukluk varsa baştan ayağa kadar var.
bazı konularda kişilere kızıp geçmekle olmuyor.
zor yürüyüp memurluğa devam eden insanlar var, masa başı işte çalışıyolar, bi iş yapabildikleri yok. genç memurlar idare ediyo onları bi şekilde.
öğretmeni idare etmek mümkün değil. ama o öğretmeni beli bükülene kadar çalışmaya zorlayan devlet.
ilerde yaşlanıp başımıza gelince anlıcaz bunları.. bize de birileri emekli olsun artık dediğinde anlıcaz.
dayak konusuna kesinlikle karşıyım.
ancak yaşlandıysa emekli olsun yapamıyosa bıraksın gibi söylemlerin bi anlamı yok.
öğretmen de bi aile geçindiriyo, çocuk okutuyo, evlendirmeden emekli olması çok zor bu zamanda..
atanmayı bekleyen onca kişi varmış da, yeni yasaya göre emeklilik yaşı 60-65 oldu.
bunu yapan devlet.
devlet düşünmeli o yaşta kim ne kadar işini yapabilir.
emekli olduğunda maaşını 4te 1 ine düşürürken bunları düşünmeli.
yaşadığımız toplumda bi bozukluk varsa baştan ayağa kadar var.
bazı konularda kişilere kızıp geçmekle olmuyor.
zor yürüyüp memurluğa devam eden insanlar var, masa başı işte çalışıyolar, bi iş yapabildikleri yok. genç memurlar idare ediyo onları bi şekilde.
öğretmeni idare etmek mümkün değil. ama o öğretmeni beli bükülene kadar çalışmaya zorlayan devlet.
ilerde yaşlanıp başımıza gelince anlıcaz bunları.. bize de birileri emekli olsun artık dediğinde anlıcaz.
Direkt müdüre git, müdür çağırsınöğretmeni. sen muhattap olma fazla. Birde miili eğitime şikayet dilekçesi ya ve savcılığa
bazı arkadaşlar konuyu ne kadar saptırmış. öğretmenin maaşı, emekliliği, kadrosu bilmem nesi... birde bütün öğretmenler böyleymiş gibi genelleme yapmayın rica ediyorum.
konu öğretmeninden dayak yiyen 3. sınıf öğrencisi. bana göre burada, maaştan, kadrodan çok daha önemli olan şey, o çocuğun yaşadığı travma.
kim bilir özgüveni nasıl yerle bir olmuştur, kim bilir o tokatlardan sonra kendini ne kadar aşağılanmış hissetmiştir, şuanda kafasındaki öğretmen, okul, sınıf vs. şemaları nasıldır? bundan sonra o öğretmen denen insanın derslerine girerken neler hissedecek?
öğretmeni gerekli yerlere şikayet etmişsiniz, umuyorum en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?