- Konu Sahibi bademlicikolata
-
Teşekkür ediyorumYakının düğünü vs gibi durumlarda mazeret izni alınabiliyor ama sizin durum bunun içine girmiyor bu bir mazeret değil. Rapor almaktan başka çareniz yok.
Sizin için önemsiz bir durum olabilir ama bizim için öyle değil onca yıllık hayallerin gerçekleştiği bir gün sıradan bir gün değil. İyi günler.E gitmeyiverin o zaman. Erkek arkadaş mezuniyeti çok da gidilmesi gereken bir şey değil. İmkan varsa gidilir ancak şartları bu kadar zorlamaya gerek var mı? Mazeret olarak bile kabul edilmiyormuş.
Tamam o zaman bu kadar önemliyse boşverin mazereti raporu basın gidin. Dönünce bakarsınız artık çaresine, olmadı işinizden olursunuz. Bence onca yıllık emek için değer. Size de iyi günler.Sizin için önemsiz bir durum olabilir ama bizim için öyle değil onca yıllık hayallerin gerçekleştiği bir gün sıradan bir gün değil. İyi günler.
Eğer dikkatli oluduysan daha yeni öğretmen olduğumu belirtttim zaten o yüzden mazaret izni,rapor gibi konularda hiç bilgim yok daha önce hastaneye gidip rapor almış biri de değilim nasıl alınır onu bile bilmiyorum daha. Ben gereksiz yere rapor almak gibi bir durumla kimseyi uğraştırmak istemediğim için mazaret izni hakkımı nasıl kullanabilirim fikir almaya çalıştım ama ne yazık ki insanlar sadece elleştirme derdinde. Size de iyi günlerCanım koskoca öğretmensin.
Etrafında illa ki mesai arkadaslarin vardır daha önce böyle durumlarla karşılaşmış olan.
Bu germek değil..
Memurlar net üzerinden aynı durumu yazmış vatandaş.
Ha diyorsan ki benim yalanıma kılıf bulun ; o da bizim sorumluluğumuz değil.
Yani haklısın,gerilmene gerek yok..
Tamam o zaman bu kadar önemliyse boşverin mazereti raporu basın gidin. Dönünce bakarsınız artık çaresine, olmadı işinizden olursunuz. Bence onca yıllık emek için değer. Size de iyi günler.
Mazeret izni eskiden okul idaresindeydi. Öyle olduğu zaman sıkıntı olmuyordu. Ama şuan bu izin ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından çok ciddi sebeple veriliyor. Rapor alacaksın iki günlük. Çünkü bir günde alsan iki günde alsan aynı sayıda ek dersin gidecek. Ben kadroluyum . Bizde böyle. Sizin maaş ödemeleriniz farklı idareden bilgi alabilirsin. Ama rapordan başka yolu yok. Ha birde hiç haber vermeden de gitmeyebilirim tek gün mü iki gün mü yanlış bilgi vermeyeyim sonrasına yaptırım var. Kademe ilerlemesi cezası yine sizde nasıl bilmiyorum. Yönetmeliği oku istersen izinlerle olan kısmı. Yada idareden bilgi al canım.Herkese merhaba. Yeni atanmış öğretmenim bu yıl 1. Yılım olacak. Erkek arkadaşım da şu an pomem’de eğitim alıyor mart ayı gibi mezun olacak. Mezuniyet töreninde yanında olabilmek için 1 günlük izin almam gerek sözleşmeli öğretmenlerin böyle bir hakkı var mı? Eğer böyle bir hakkım varsa mazeret olarak ne diyebilirim çünkü bu durum için izin almak istesem izin alabilir miyim bilmiyorum. Teşekkürler
Ablacım öğretmen olup renkli taytla okula giden kadınlara da şahit oldu bu forum.Eğer dikkatli oluduysan daha yeni öğretmen olduğumu belirtttim zaten o yüzden mazaret izni,rapor gibi konularda hiç bilgim yok daha önce hastaneye gidip rapor almış biri de değilim nasıl alınır onu bile bilmiyorum daha. Ben gereksiz yere rapor almak gibi bir durumla kimseyi uğraştırmak istemediğim için mazaret izni hakkımı nasıl kullanabilirim fikir almaya çalıştım ama ne yazık ki insanlar sadece elleştirme derdinde. Size de iyi günler
Mazeret izni diye bir şey kalmadı öğretmenler için yani böyle bir şeyler için kalmadı. İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından veriliyor. Eskiden tarlami bicecem izin, oğlan sünnet olacak izin Carta curta izin. Şuan böyle bir durum kalmadı. Paşalar gibi raporunu alacaksın. Ha şu var okulda yıllardır çalışıyorsan birkaç saatlik işine göz yumuyor idare.Tamam o zaman bu kadar önemliyse boşverin mazereti raporu basın gidin. Dönünce bakarsınız artık çaresine, olmadı işinizden olursunuz. Bence onca yıllık emek için değer. Size de iyi günler.
Aynı şekilde amirinize yaparsınız artık bu açıklamayı madem. Bakın bakalım o kadar önemli mi değil mi? Cevabınızı alırsınız.Sizin için önemsiz bir durum olabilir ama bizim için öyle değil onca yıllık hayallerin gerçekleştiği bir gün sıradan bir gün değil. İyi günler.
Geçen twitterda öğretmenlerle doktorlar birbirine girmişti rapor konusundaMazeret izni diye bir şey kalmadı öğretmenler için yani böyle bir şeyler için kalmadı. İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından veriliyor. Eskiden tarlami bicecem izin, oğlan sünnet olacak izin Carta curta izin. Şuan böyle bir durum kalmadı. Paşalar gibi raporunu alacaksın. Ha şu var okulda yıllardır çalışıyorsan birkaç saatlik işine göz yumuyor idare.
Yönetmelik var arkadaşim kimseye gerek yok açsın memurluk yasasının izinler kısmını okusun. Kime gerek var devlet yasa çıkarmış muz cumhuriyeti değiliz ki. Hepsi yazıyor orda.Ablacım öğretmen olup renkli taytla okula giden kadınlara da şahit oldu bu forum.
Bu mesleği yapan kişi yahut yapacak kişi ; illa ki bilir yahut duymuştur böyle şeyleri.
Tayt ile gidilmeyecegini,iznin nasil hak edileceğini yahut acil bir durum olmasa bile ücretsiz izin talebinde bulunup bulunamayacağını.
Yeni olmaniz demek açıp bir öğretmene sormaniza engel teşkil etmez.
Bu eleştirmek değil.
Bir ogretmenin renkli tayt ile okula gidilmeyecegini bilmemesi normal olmadığı gibi sizin hangi durumlarda izin hakkınız olduğunu bilmemeniz de normal değil.
Eleştiri olarak almayın,bu yönlendirme sadece.
Teşekkür ediyorum. Umarım rapor ile halledebilirimMazeret izni eskiden okul idaresindeydi. Öyle olduğu zaman sıkıntı olmuyordu. Ama şuan bu izin ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından çok ciddi sebeple veriliyor. Rapor alacaksın iki günlük. Çünkü bir günde alsan iki günde alsan aynı sayıda ek dersin gidecek. Ben kadroluyum . Bizde böyle. Sizin maaş ödemeleriniz farklı idareden bilgi alabilirsin. Ama rapordan başka yolu yok. Ha birde hiç haber vermeden de gitmeyebilirim tek gün mü iki gün mü yanlış bilgi vermeyeyim sonrasına yaptırım var. Kademe ilerlemesi cezası yine sizde nasıl bilmiyorum. Yönetmeliği oku istersen izinlerle olan kısmı. Yada idareden bilgi al canım.
Ben tüp bebek tedavisi için mutlaka rapora ihtiyaç duydum zaten alamasam kıdeme ilerlemesi cezasıni göze alıp gidecektim. Acilde evraklarimi da alıp gittim derdimi anlattım. Acilden 5 günlük rapor zordur aldım. Bir seferinde de babamı hastaneye yatırdılar yine derdini söyledin mi veriyorlar. Onlarda haklı aslında zor durumda kalıyorlar. Konu sahibi ne diyerek alacak onu bilmiyorumGeçen twitterda öğretmenlerle doktorlar birbirine girmişti rapor konusundaBiraz zorlayabilirler bence.
Onu diyorum işte.Yönetmelik var arkadaşim kimseye gerek yok açsın memurluk yasasının izinler kısmını okusun. Kime gerek var devlet yasa çıkarmış muz cumhuriyeti değiliz ki. Hepsi yazıyor orda.
İnsan olan zaten zor durumda kalmış birine yardım eder, doktorlar da eder. Ama bu zor durumda kalmak değil ki. Yalan söyleyecek muhtemelen konu sahibi. İnandırabilirse alır.Ben tüp bebek tedavisi için mutlaka rapora ihtiyaç duydum zaten alamasam kıdeme ilerlemesi cezasıni göze alıp gidecektim. Acilde evraklarimi da alıp gittim derdimi anlattım. Acilden 5 günlük rapor zordur aldım. Bir seferinde de babamı hastaneye yatırdılar yine derdini dedim mi veriyorlar. Onlarda haklı aslında zor durumda kalıyorlar. Konu sahibi ne diyerek alacak onu bilmiyorum
Onca yıllık hayaller mi? Altı üstü Pomem değil mi yahu, eğitim süresi bile en fazla bir yıl olan bir şey. Yıllarca Pomem hayali kuran da hiç görmemiştim. Genelde üniversite mezunu işsizlerin son çare olarak gördüğü yer. Sizin için önemlidir tabii de izin alamıyorsanız bu kadar kasmaya değecek bir şey değil.Sizin için önemsiz bir durum olabilir ama bizim için öyle değil onca yıllık hayallerin gerçekleştiği bir gün sıradan bir gün değil. İyi günler.
Eskiden adaylık eğitimi vardı. Çok eski değilim 8 yıl önce atandım. Bize bunları adaylık eğitiminde demişlerdi. Sanırım şuan yok ki konu sahibi bilmiyor.. sınav bile oluyorduk adaylık eğitimi sonrası. Bakınca o zaman ne gereksiz şeyler diyorduk. DeğilmişOnu diyorum işte.
Öğretmen özlük haklarini bilir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?