Ben lise öğrencisiyim ve bu yıl öğretmenime aşık oldum. İlk başlarda ona karşı hiç böyle şeyler hissetmemiştim. daha sonra eğlenceli ve canayakın oluşundan mı bilmiyorum ama kendimi sürekli onu düşünürken buldum. Hocam evli ve bana karşılık vermesini beklemiyorum. Yine de aklımdan çıkaramıyorum. Hangi gün nerede nöbetçi olduğunu, hangi sınıflara dersi olduğunu hep takip ediyorum. okula bu sene geldi ve sadece dokuzuncu sınıfların dersine giriyor. Gelecek sene sınıflarımız karılacak ve daha şimdiden gelecek sene bizim dersimize girmezse naparım diye düşünüp üzülüyorum.ve sanırım belli etmediğim halde ona olan sevgimi anladı. nöbetçi olduğu zaman yanından geçip sınıfa giderken arkadaşım arkamdan baktığını söylüyor. diğer arkadaşlarım konuşunca onlara kızıyor ama benim konuştuğumu görünce hiçbirşey demiyor. Yani onu sevdiğim için hem beni kırmak istemediğini, hem de umut vermiş olmamak için hareketlerine dikkat ettiğini hissediyorum. Bazen gidip öğretmenimle konuşsam mı diyorum ama zaten anladığı için daha fazla kendimi rezil etmeme gerek yok sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok kötüyüm kızlar lütfen okuyup geçmeyin yorumlarınızı bekliyorum...