Öğretmenimden hoşlanıyorum..

ada56

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
2
0
6
35
İzmir
Ben lise öğrencisiyim ve bu yıl öğretmenime aşık oldum. İlk başlarda ona karşı hiç böyle şeyler hissetmemiştim. daha sonra eğlenceli ve canayakın oluşundan mı bilmiyorum ama kendimi sürekli onu düşünürken buldum. Hocam evli ve bana karşılık vermesini beklemiyorum. Yine de aklımdan çıkaramıyorum. Hangi gün nerede nöbetçi olduğunu, hangi sınıflara dersi olduğunu hep takip ediyorum. okula bu sene geldi ve sadece dokuzuncu sınıfların dersine giriyor. Gelecek sene sınıflarımız karılacak ve daha şimdiden gelecek sene bizim dersimize girmezse naparım diye düşünüp üzülüyorum.ve sanırım belli etmediğim halde ona olan sevgimi anladı. nöbetçi olduğu zaman yanından geçip sınıfa giderken arkadaşım arkamdan baktığını söylüyor. diğer arkadaşlarım konuşunca onlara kızıyor ama benim konuştuğumu görünce hiçbirşey demiyor. Yani onu sevdiğim için hem beni kırmak istemediğini, hem de umut vermiş olmamak için hareketlerine dikkat ettiğini hissediyorum. Bazen gidip öğretmenimle konuşsam mı diyorum ama zaten anladığı için daha fazla kendimi rezil etmeme gerek yok sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok kötüyüm kızlar lütfen okuyup geçmeyin yorumlarınızı bekliyorum...

Yine mi sen? Bir süre önce de aynı tarz bir konuyu açmıştın. Farklı nickle mi açtın bu nickle mi bilmiyorum.
Neyse ... Saçma sapan bir durum bu. Arkadaşlarının sana bakıyor gibi laflarını da duymazdan gel.
Evli barklı adamın seninle işi olmaz. Üstelik de öğretmenin.
Senin tutumun da çok yanlış zaten. Gel bana dese evli olmasına rağmen onunla gidecek misin?
Kim bilir neyin boşluğunu yaşıyorsun da buna aşık olduğunu sandın.
Diyecek bir şey yok.

bence evliyse unut ama şunuda söliyim bende öğretmenimle evlendim ama ikimizde bekardık evleneceğimiz zaman. şuan 4senenin içindeyiz.

Gidip konuşsanda alacağın cevabı zaten biliyorsun... hatta sana karşı daha temkinli davranacak ...
Bu durum geçici ve seninki muhtemelen aşk değil , eminim bu durum çok kişinin başına gelmiştir ilerde gülerek anımsayacağın bir anı olarak gör bence
aslında keyfini çıkar ilerde çook özlüyor insan bu masum duyguları....

Canim benim esimde lisede öğretmen zaman zaman senin gibi ogrenciler oluyor bizim hayatimizda da benim anlamadigim evli barkli adamdan ne istiyorsunuz ustelik daha lise ogrencisisin sinif arkadaslarin akranin yokmu git ondan hoslan sev asik ol... sunu bil ki senin bu duygularina karsi ogretmenin sadece guler gecer oyle arkamdan bakiyor falan sanip umutlanma o bence icinden gülüyordur senin haline okula gidiyorsunuz isinize gucunuze bakin..

ne güzel yazmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…