- 26 Aralık 2022
- 197
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi melek karman
-
Alın kreşten. Evde siz asla bağırmadan bakmaya devam edin.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Arkadaşımın dedikleri beni ikileme düşürdü. Çok şaşırdım. Yani yarın birgun vursa o.kadar çocukla uğraşıyor olabilir mi diceksin dedim. Ama anlamak istemiyorBağıramaz.
Tahammülü yoksa, çocuklarla baş edemiyorsa işi bıraksın.
Kimse zorla çalıştırmıyor.
Çocukları seven, tahammül seviyesi yüksek iş arayan bir çok öğretmen vardır.
Evet bu da olabilir tabiki. Gidip öğretmenin yakasına yapismam nasıl bağırırsın diye. Ama nedenini nicinini tabiki sorucamŞimdi olayı bilmiyorsunuz. Çocuklar az biraz yüksek sesi dahi bağırmak olarak algılayabiliyor. Her yüksek ses bağırma değil. Belki çocuğunuz sert bir şekilde tokayı arkadaşının saçından çekti öğretmen o an refleks olarak tepki verdi. Konuşun bence öğretmenle olay neymiş öğrenin.
İkna olmadım. Tabiki sordum. İzinsiz alamayacağını soyledim ama. Tutunki izinsiz aldi. Ben oraya eğitim alsın diye gönderiyorum çocuğumu ve istemeyerek gidiyor zaten yinede bağırması doğru muArkadasinin tokasini nasil aldigi karsidaki cocugun caninin yanip yanmadigi izinsiz dokunup dokunmadigi ile ilgilenmelisiniz, cocuk anlatmis siz ikna olmussunuz sorun burada
Sesimizi duyurmak için yükseltsek bile (ki sınıfın içindeki gürültüyü tahmin edersiniz) çocuklar bağırma olarak algılayabiliyor zaman zaman. Bağırmıştır bağırmamıştır diyemem ancak sürekliliği olan bir durum değilse çok üstünde durmamak gerek. Bu kadar pamuklara sararak çocuk yetiştirilmez bana kalırsa.İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Çocuğunuz arkadaşının tokasını nasıl almış? Çekerek can yakarak aldıysa bi an refleksle ses yükseltmiş olabilir. Her şeyi bu kadar abartmayın evde siz hep alçak tonda mı konuşuyorsunuz?
Evet bu da olabilir tabiki. Gidip öğretmenin yakasına yapismam nasıl bağırırsın diye. Ama nedenini nicinini tabiki sorucam
İkna olmadım. Tabiki sordum. İzinsiz alamayacağını soyledim ama. Tutunki izinsiz aldi. Ben oraya eğitim alsın diye gönderiyorum çocuğumu ve istemeyerek gidiyor zaten yinede bağırması doğru mu
Sarıcaksınız. Sırtı terliyse bez koyucaksınız.Sesimizi duyurmak için yükseltsek bile (ki sınıfın içindeki gürültüyü tahmin edersiniz) çocuklar bağırma olarak algılayabiliyor zaman zaman. Bağırmıştır bağırmamıştır diyemem ancak sürekliliği olan bir durum değilse çok üstünde durmamak gerek. Bu kadar pamuklara sararak çocuk yetiştirilmez bana kalırsa.
Masada duruyordu masadan aldım diyor. Hanfendi siz şunu anlamıyorsunuz. Orası "okul" karsimizdaki de " ogretmen"Çocuğunuz arkadaşının tokasını nasıl almış? Çekerek can yakarak aldıysa bi an refleksle ses yükseltmiş olabilir. Her şeyi bu kadar abartmayın evde siz hep alçak tonda mı konuşuyorsunuz?
Nasil bağırdı dediğim de avazı çıktığı kadar bağırıyor. Böyle bağırdı diyor.Değil tabi ki güzelce söyleyinc eyapma diyince çocuklar anlıyor. Ne kadar bağırmış söyledi mi?
Öğretmenle konuşun. Çocuğun ağzıyla gitmeyin, ne olmuş bitmiş iyi bi anlayın. Bazı çocukların olayları köpürtme konusunda usta olabileceğini bilin.İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?