- 20 Ekim 2009
- 8.035
- 12.727
- 823
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Evet sorun oğlunuzda, başkasının elinden bir şey almaması gerektiğini bilmiyor. İstediği olmayınca şiddet gösteriyor.Tek olaydan oglm sorunlu ilan edildi pes
Böyle şey mi olur, anında size haber vermeliydi. Orada anne değil ogretmen. Malesef kreşlerde gerekli niteliğe sahip olmayan öğretmenler! olabiliyor. İdareye bildirin bence. Suçlu aranmıyor, tutum yanlış. Varsa da suçlu öğretmen olduğu iddia edilen kişi. Ay bizim de çocuklarımız haklı ya da haksız yere arkadaşlarına zarar verebiliyor. Böyle bir durumda karşıdaki aileyle özür konuşması yapıyoruz, benim ki haklıydı senin ki başlattı filan demiyoruz. Çok gıcık oldumOglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms
Tüm dediklerinize katılmakla beraber;Böyle şey mi olur, anında size haber vermeliydi. Orada anne değil ogretmen. Malesef kreşlerde gerekli niteliğe sahip olmayan öğretmenler! olabiliyor. İdareye bildirin bence. Suçlu aranmıyor, tutum yanlış. Varsa da suçlu öğretmen olduğu iddia edilen kişi. Ay bizim de çocuklarımız haklı ya da haksız yere arkadaşlarına zarar verebiliyor. Böyle bir durumda karşıdaki aileyle özür konuşması yapıyoruz, benim ki haklıydı senin ki başlattı filan demiyoruz. Çok gıcık oldum
Örnek olaydaki kişi öyle olamamış malesef... ben de konu sahibinin yerinde olsam ofkelenirdim.Tüm dediklerinize katılmakla beraber;
Anne değil, öğretmeniz
Benim.cocugum da dayak yiyo sizin benim.cocugum siddet manyagi degil tammam mi bes yuz ketr de yaxdm halbu ki oglima sana vuran olursa ogretmene slyle arkadasina.bana virdigin icinEskiden oğlum sana vurana sen sakın vurma,elini tut ,engel ol ,uzaklaş ortamdan diyordum.
Artık sana vurana sen daha beter vur diyorum. Çünkü sopa yiyen hep benim oğlum oluyordu,benim yanlış eğitimim sebebiyle. Enayi gibi dayak yeme,ilk hareket kesinlikle senden gelmesin diyorum. Sizin çocuklarınız gibi çocuklar yüzünden. Şikayet etmenize gerek yok,çocuğunuzu düzgün eğitin. Kimseye vurmamayı öğretin.
Sonunda anlayan biri cikti iki tarafta cocuk elbette yanlis hareketleri olacak biz buyukler olarak uyaracagiz. En bastan beri ogretmen cocugu ayni sinfta olmasi icime sinmemisti beni anladiginiz icin tsk ediyorum . Daha cocuklar durtusel hareket edebilirler bhnda yanlis yok sureklilik arz etmedigi surece ama sorunu cozumu boyle oldu bitti diyen ogretmenin tavri hatali burada insanlar cocugima bana laf soyluyolar saka gibiBöyle şey mi olur, anında size haber vermeliydi. Orada anne değil ogretmen. Malesef kreşlerde gerekli niteliğe sahip olmayan öğretmenler! olabiliyor. İdareye bildirin bence. Suçlu aranmıyor, tutum yanlış. Varsa da suçlu öğretmen olduğu iddia edilen kişi. Ay bizim de çocuklarımız haklı ya da haksız yere arkadaşlarına zarar verebiliyor. Böyle bir durumda karşıdaki aileyle özür konuşması yapıyoruz, benim ki haklıydı senin ki başlattı filan demiyoruz. Çok gıcık oldum
Istedigi olmayinca siddet gosteriyor cevabinz yanlis bir cocuk bi hata yapti diye siddet meyilli olmuyor kaldi ki karssindaki de cocuk ona da lafim yok ogretmenin gecistirir gibi oldu bitti demesine takildimEvet sorun oğlunuzda, başkasının elinden bir şey almaması gerektiğini bilmiyor. İstediği olmayınca şiddet gösteriyor.
Cok guzel dove dkve ogretmek bravo benim cocugum surekli boyle davranmiyo hanfendi.kucucuk cocuga linc yapiypsinz etiket yapistiriyosnz pes yaÇocuğunuza başka çocuğa vurmaması gerektiğini öğretmezseniz, böyle dayak ata ata öğretirler
Dayağın şiddetini de seçme şansınız olmaz
O zaman çocuğunuza terbiye verinCok guzel dove dkve ogretmek bravo benim cocugum surekli boyle davranmiyo hanfendi.kucucuk cocuga linc yapiypsinz etiket yapistiriyosnz pes ya
hayır siz çocuğunuzun şiddetini çocuklar dürtüsel hareket edebilirler diyerek kapatıyorsunuz. mesajlarınıza göz gezdirdim babasını düşününce böyle davranması da normal gibi görünüyor. hala ısrarla konuyu şiddetten uzaklaştırıyorsunuz. çocuğunuzun gözü neden çizildi, şiddet uyguladığı için şiddet buldu. 30 yaşında olsaydı birine yumruk atsaydı orantısız olarak bıçaklanacaktı. diyelim ki öğr berbat bir öğretmen bu sizin çocuğunuzu terbiye etmeniz gerçeğini değiştirmiyor. şiddet dürtüsel değildir vahşi puma yavrusu mu bunlar ?Benim.cocugum da dayak yiyo sizin benim.cocugum siddet manyagi degil tammam mi bes yuz ketr de yaxdm halbu ki oglima sana vuran olursa ogretmene slyle arkadasina.bana virdigin icin
Sonunda anlayan biri cikti iki tarafta cocuk elbette yanlis hareketleri olacak biz buyukler olarak uyaracagiz. En bastan beri ogretmen cocugu ayni sinfta olmasi icime sinmemisti beni anladiginiz icin tsk ediyorum . Daha cocuklar durtusel hareket edebilirler bhnda yanlis yok sureklilik arz etmedigi surece ama sorunu cozumu boyle oldu bitti diyen ogretmenin tavri hatali burada insanlar cocugima bana laf soyluyolar saka gibi
Benim kucucuk cocuga diyecrk lafim yok o cocuk muhatrabm da olamaz bunlar cocuk hata yapabilirler siddet konusjnda sureklilik.arz etmedikce oldu bitti suclu senin cocufun der gibi ikisi de hatali guzrl dille uyarilmasi gerekirdiÖrnek olaydaki kişi öyle olamamış malesef... ben de konu sahibinin yerinde olsam ofkelenirdim.
O kadar haklısınız kiEskiden oğlum sana vurana sen sakın vurma,elini tut ,engel ol ,uzaklaş ortamdan diyordum.
Artık sana vurana sen daha beter vur diyorum. Çünkü sopa yiyen hep benim oğlum oluyordu,benim yanlış eğitimim sebebiyle. Enayi gibi dayak yeme,ilk hareket kesinlikle senden gelmesin diyorum. Sizin çocuklarınız gibi çocuklar yüzünden. Şikayet etmenize gerek yok,çocuğunuzu düzgün eğitin. Kimseye vurmamayı öğretin.
Sureklo kirip grcirigor surekli mj yapiyor kaldo ko olay nasil onu bile ogrrtmenin anlattigi kadariyla biliyorm oglm yapmaz demiyorum yapabilir tek seferlik olaya cocugumu yargisiz infaz hakkini size kim veriyo ya sabir ya selamethayır siz çocuğunuzun şiddetini çocuklar dürtüsel hareket edebilirler diyerek kapatıyorsunuz. mesajlarınıza göz gezdirdim babasını düşününce böyle davranması da normal gibi görünüyor. hala ısrarla konuyu şiddetten uzaklaştırıyorsunuz. çocuğunuzun gözü neden çizildi, şiddet uyguladığı için şiddet buldu. 30 yaşında olsaydı birine yumruk atsaydı orantısız olarak bıçaklanacaktı. diyelim ki öğr berbat bir öğretmen bu sizin çocuğunuzu terbiye etmeniz gerçeğini değiştirmiyor. şiddet dürtüsel değildir vahşi puma yavrusu mu bunlar ?
Ben nasil oldu vurdu dedim ogluma ds iyi.ki yapmis dedim 500 kere yazdim dilimde tuy bitti zO zaman çocuğunuza terbiye verin
Karşıdaki de bir çocuk
Elbette kendini savunacak
Ve o az vurdu ben de az vurayım diye düşünemez
Babası nasıl bir babahayır siz çocuğunuzun şiddetini çocuklar dürtüsel hareket edebilirler diyerek kapatıyorsunuz. mesajlarınıza göz gezdirdim babasını düşününce böyle davranması da normal gibi görünüyor. hala ısrarla konuyu şiddetten uzaklaştırıyorsunuz. çocuğunuzun gözü neden çizildi, şiddet uyguladığı için şiddet buldu. 30 yaşında olsaydı birine yumruk atsaydı orantısız olarak bıçaklanacaktı. diyelim ki öğr berbat bir öğretmen bu sizin çocuğunuzu terbiye etmeniz gerçeğini değiştirmiyor. şiddet dürtüsel değildir vahşi puma yavrusu mu bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?