Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle şey mi olur, anında size haber vermeliydi. Orada anne değil ogretmen. Malesef kreşlerde gerekli niteliğe sahip olmayan öğretmenler! olabiliyor. İdareye bildirin bence. Suçlu aranmıyor, tutum yanlış. Varsa da suçlu öğretmen olduğu iddia edilen kişi. Ay bizim de çocuklarımız haklı ya da haksız yere arkadaşlarına zarar verebiliyor. Böyle bir durumda karşıdaki aileyle özür konuşması yapıyoruz, benim ki haklıydı senin ki başlattı filan demiyoruz. Çok gıcık oldum

Geçer bir şey olmaz

Oğlunuz suçlu ama öğretmen ikisini de ikaz etmeliydi

Birisi haksız diye konu kapatmak saçma

Sizde oğlunuzu eğitin bir zahmet evde her istediğini şiddet göstererek alıyor dışlarda çok dayak yer

Öğretmenler olarak velilerden vallahi bıktık .

Kendi çocuğumuz vurduğunda neden hemen müdahale edip engellemedi demiyorsunuz , çocuğunuza vurunca neden engellemedi , taraflı davrandı diyorsunuz .
Vurursa karşılığını alır bu dünya böyle .

Çocuğunuza istediğin olmadığında vuramazsin bak karşılık vermiş gözün çizilmiş diye davranisinin yanlış olduğunu konuşacaksınz. Karşı çocuğun ailesi de aynı konusmayi yapar muhakkak. Şikayet konusunu anlamıyorum kusura bakmayın 4 yaşında çocuk bu öğretmen de hangi birine yetissin anlık gelişen birşey zaten anlatımınıza bakılırsa uzunca kavga etmisler de öğretmen seyretmiş degil. Oğlunuz vurdu oda vurmak isterken yüzünü çizdi . Öğretmen olanı anlatmis siz taraf tutuyor gibi anlamış olabilirmisinjz. Kimin başlattığının ne önemi var küçücük çocuk bunlar şükür birşey olmamış konuşurm çocuğumla karşı tarafta söylesin birdaha yaşanmasın deyin geçin

Sizin çocuğunuzda görünür bir hasar var ama belki o cocuğunda oğlunuzun vurduğu yeri çok acımıştı bilemezsiniz.
Sizin yapmanız gereken kendi çocuğunuza vurmamayı öğretmek, diğer cocuğada annesi ögretecek ancak diger çocuk kendini savunmuş.
Hayat böyle bir şey zaten, kullandığın gücün karşilıgı orantısız olarak gelebilir her zaman.
O yüzden doğru olanı yapmayı ögretmek için çabalamaliyiz, şikayet etsenizde okul yönetimi bir şey yapmaz çocugunuz daha yolun başında anlıyorum sizi şuan çocuğunuzun allah korusun gözü çıkmış gibi davranmanız normal sizde böyle şeyleri ilk kez yaşıyorsunuz ama daha neler göreceksiniz.
Zaten çocukların aralarında halledemeyeceği bir soruna dönüşecek bir şey olsa rehberlik devreye girerdi sizin sıkayetinize gerek kalmadan

Tüm dediklerinize katılmakla beraber;

Anne değil, öğretmeniz

Benim.cocugum da dayak yiyo sizin benim.cocugum siddet manyagi degil tammam mi bes yuz ketr de yaxdm halbu ki oglima sana vuran olursa ogretmene slyle arkadasina.bana virdigin icin Sonunda anlayan biri cikti iki tarafta cocuk elbette yanlis hareketleri olacak biz buyukler olarak uyaracagiz. En bastan beri ogretmen cocugu ayni sinfta olmasi icime sinmemisti beni anladiginiz icin tsk ediyorum . Daha cocuklar durtusel hareket edebilirler bhnda yanlis yok sureklilik arz etmedigi surece ama sorunu cozumu boyle oldu bitti diyen ogretmenin tavri hatali burada insanlar cocugima bana laf soyluyolar saka gibi

Evet sorun oğlunuzda, başkasının elinden bir şey almaması gerektiğini bilmiyor. İstediği olmayınca şiddet gösteriyor.
Istedigi olmayinca siddet gosteriyor cevabinz yanlis bir cocuk bi hata yapti diye siddet meyilli olmuyor kaldi ki karssindaki de cocuk ona da lafim yok ogretmenin gecistirir gibi oldu bitti demesine takildim

Çocuğunuza başka çocuğa vurmaması gerektiğini öğretmezseniz, böyle dayak ata ata öğretirler

Dayağın şiddetini de seçme şansınız olmaz
Cok guzel dove dkve ogretmek bravo benim cocugum surekli boyle davranmiyo hanfendi.kucucuk cocuga linc yapiypsinz etiket yapistiriyosnz pes ya

Cok guzel dove dkve ogretmek bravo benim cocugum surekli boyle davranmiyo hanfendi.kucucuk cocuga linc yapiypsinz etiket yapistiriyosnz pes ya
O zaman çocuğunuza terbiye verin
Karşıdaki de bir çocuk
Elbette kendini savunacak
Ve o az vurdu ben de az vurayım diye düşünemez

hayır siz çocuğunuzun şiddetini çocuklar dürtüsel hareket edebilirler diyerek kapatıyorsunuz. mesajlarınıza göz gezdirdim babasını düşününce böyle davranması da normal gibi görünüyor. hala ısrarla konuyu şiddetten uzaklaştırıyorsunuz. çocuğunuzun gözü neden çizildi, şiddet uyguladığı için şiddet buldu. 30 yaşında olsaydı birine yumruk atsaydı orantısız olarak bıçaklanacaktı. diyelim ki öğr berbat bir öğretmen bu sizin çocuğunuzu terbiye etmeniz gerçeğini değiştirmiyor. şiddet dürtüsel değildir vahşi puma yavrusu mu bunlar ?

Örnek olaydaki kişi öyle olamamış malesef... ben de konu sahibinin yerinde olsam ofkelenirdim.
Benim kucucuk cocuga diyecrk lafim yok o cocuk muhatrabm da olamaz bunlar cocuk hata yapabilirler siddet konusjnda sureklilik.arz etmedikce oldu bitti suclu senin cocufun der gibi ikisi de hatali guzrl dille uyarilmasi gerekirdi

O kadar haklısınız ki
Konu sahibinin çocuğu gibi sınır bilmeyen çocuklar yüzünden iyi huylu yetişmiş çocuklar mağdur oluyor

Sureklo kirip grcirigor surekli mj yapiyor kaldo ko olay nasil onu bile ogrrtmenin anlattigi kadariyla biliyorm oglm yapmaz demiyorum yapabilir tek seferlik olaya cocugumu yargisiz infaz hakkini size kim veriyo ya sabir ya selamet

Babası nasıl bir baba
Kaba saba mı
Şiddet mi uyguluyor
Eğer öyleyse çocuk evde öğreniyor

Böyle bir çocukla benim çocuğum aynı okulda olsun istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…