- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi Denizdencim
-
Oğlum 1.sınıfa gidiyor, harfleri yeni öğreniyor..öğretmen tahtadaki metini yazarken hataları var diye 2 teneffüs çocuğa 3 kere aynı metni yazdırmış..diğer çocuklar dışarda oynarken benim çocuğum sınıfta ağlayarak metin yazmış.bu ne kadar doģrudur 1.sınıfs giden çocuk için fazla ağır değilmi?
Burada öğretmenin yaptiginda kotu bir sey yok.
Ben anlamıyorum bu kk yi. Bu konu ozelinde değil genel konuşuyorum. Hicbir meslekle ilgili bir elestiri yapamiyorsun. Doktora bi sey desen vay efendim ne kadar cok çalışıyoruz , öğretmen vursa ogrenciye hafifce vurulabilir abartmayin , hemsireyi elestirsen kiskancsiniz deniyor.
Evet siz mesleklerinizde mukemmelsiniz ama olmayanlar var iste. Bunlari soyleyince alakasiz bi sekilde mesleklerin zorluklarindan bahsetmek vs cok garip duruyor.
Velhasıl-ı kelam bu konular her zamam gereksiz yere uzayip hicbir sonuca varilmiyor.
Konu sahibi eger bu durumdan cok rahatsiz olduysaniz ogretmenle bir konusun eminim o sizi bu konuda ikna edecektir. Cunku yaptigi yanlis değil
yapmayın nolur, çocugu 2 kere tenefuse çıkarmamış.. herkes oyun oynarken ağlayarak ödev yapmıs daha 5 yasında bu çocuk...Ben mi fazla rahatım yoksa işler mi çığırından çıktı. Biz ne ara öğretmenlere olan güvenimizi bu kadar kaybettik? Ben de konuyu okurken herhalde bağırıp çağırdı darp etti dedim.
Çocuğunuza ekstra vakit ayırmış ve onunla ilgilenmiş ne güzel. Çocuğunuzun ağlaması normal aklı dışarıda ama öğrenmesi gereken bir şey var! İlgilenmese bu kez bir kaç ay sonra dönem bitince benim çocuğum hala yavaş okuyor yanlış yazıyor diye de kızarsınız aynı öğretmene. Öğretmenlerin işi hakikaten zor. Bir kez daha minnetdar oldum!
Bir daha okuyun bence okuduğunuzu anlamamissiniz. Genel konuştuğumu ifade etmiştim.Ögretmen haklı o yüzden savunuyoruz.Siz de hem haklı diyorsunuz hem savunulmasini saçma buluyorsunuz asıl saçma olan bu.Diger zorluklardan bahsetme nedenim de savunma nedeniyle. Alıntı yaptığım mesaja bakın o kişi bi genelleme yapmış ben de genellemesinin yanlış olduğunu savundum.Yani durup dururken öğretmen adı geçen her yere girip öğretmenleri savunmuyorum.Hakli olduğunu düşündüğümde savunuyorum.
psikolojiden anlamayan öğretmen olmasın..... lütfen yani... buradaki öğretmenleri anlamıyorum, burda apaçık bir hata var ve hala körü körüne meslektaşınızı savunuyorsunuz...
Bir daha okuyun bence okuduğunuzu anlamamissiniz. Genel konuştuğumu ifade etmiştim.
Psikoloji okudum.yaninda toplumsal bilimleri de okudum. Burada hata yokpsikolojiden anlamayan öğretmen olmasın..... lütfen yani... buradaki öğretmenleri anlamıyorum, burda apaçık bir hata var ve hala körü körüne meslektaşınızı savunuyorsunuz...
Psikoloji okudum.yaninda toplumsal bilimleri de okudum. Burada hata yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?